♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Merhaba arkadaslar oncelikle sorun yasayanlara Allahtan sifa diliyorum tez zamanda.
Ben de dun ikinci bulusmama gittim bebegimle ilk dr icimize sinmedi diye yeni bir dr sectik o dr 3 hafta once 5+6 demisti sata gore 2 hafta geriden.bu dr oncekinin hesabina gore 8+6 olmasi gerekirken 9+3 dedi.ki bu benim sata gore daha yakin.hersey yolundaymis cok sukur.gecenkinde sadece kalbin atis hareketini gormustuk cihazdan oturu.bu kez sesini de duyduk,babamiz da kaydetmis kenardan kiyidan.Allah hepinize isteyen herkese yasatsin bu huzuru heyecani ins.hatta sesle kalmadik bi de kolunu bacagini oynatmaya baslamis,onu da gorduk.minicik cikintilar seklinde olmus kolbacaklarimiz 3 hafta sonra 2 li teste cagirdi.ama size danişacagim sey su ki; bi arkadasim israrla yaptirma sadece ihtimal ogreniyorsun yapilabilecek bisey de yok kesinlik de yok diyor.akrabasina ille sorunlu bu bebek alalim diye diretmis drlar aldirmamis sapasaglammis cocuk.bosuna dogana kadar stresini yasamislar.
Nedersiniz? Yaptiran yada dusunen var mi?

Aynennnn Cnm bnm de efsane geri dondu (mide bulantısı) tam kurtuldum derken yine beraberiz. Bide bende iştah artması başladı az yiyorum ama iki saatte bir de acikiyorum :)
Selam kizceler... İyisinizdir inşaAllah... Benim mide bulantim bu hafta yine hafif bir artış yaşıyor... Bakalim ne zaman bitecek...:)

Kullan cnm zarari yok hatta bnm lekelenme kanamam felan olmadigi halde doktorum kullan yinede diyor...
aldım bı tane bı de aksam alacam bı tane.Ama adet olcakmısım gıbı agrım ve akıntım devam edıyorDun acılde bı sey yok dedıler ama bı sey olmasa bu kadar agrı olmaz dusunuyorum artık hayırlısı,ıyıce umudumu kayb edıyorum

Selam kizceler... İyisinizdir inşaAllah... Benim mide bulantim bu hafta yine hafif bir artış yaşıyor... Bakalim ne zaman bitecek...:)
Iyiyiz canim cok sukur sen nasilsin... aynisi benimde ole oldu tam duzeliyor gibi oldum tekrar bulantilar kusmalar geri geldi sozde 3.aya dogru gecer diyorlardi carsamba 12.haftami dolduruyorum insallah en kisa surede gecer cunku sosyal hayatimida cok etkiliyor zavalli kocam refekacci gibi basimda bekliyor evde

Bende yaptirmadim. Yaptirmayida dusunmuyorum. İnternetten arastirirsan gorursun. Down imtimalini veriyolar. Kesin degil sadece ihtimal. Ayrica tedavisi yok. Sadece aldirma secenegi sunuyorlar.

Yok canim aklina kotu seyler getirme benimde sabah kasiklarimda agri vardi hemen progestan koydum vajinadan. Birazda su ictim cunku su icmeyincede agriyormus bi iki saat icinde gecti cunku doktoruma bi kere sormustum kasiklarimda agri var die progestana devam et kasilmalari hafifletir rahim genislemesine yardimci olur demisti belkide agrilarin ondandir.

Canim oncelikle kimsenin basina bole bisey gelmesini istemem ama olursada allahtan derim ama aldirmam yinede icim rahat etsin die yaptirmak istiyorum en azindan bileyim ihtimalde olsa varmi yokmu die yaptirmazsam simdi hep aklimda olcak acaba yaptirsamiydim acaba down sendromu varmi yokmu die yani tamamen icimi rahatlatmak icin yaptircam en azindan bileyim ins yoktur hicbirimizin bebisinde

@teacherderya canım merhaba öncelikli dileğim inşallah herşeyin hayırlısı. Biliyorsun 11 gün devlet hastanesinde yattım. Bursa zübeydehanım kadın doğum bizim kat düşük ve düşük tehlikesi katıydı ve benim odamda yatan bir arkadaş kürtaj oldu bebeği hiç canlanmamış 7. Haftası falandı. Yattı o gün aç kalmasını söylediker yaklaşık 6 saat falan aç bekledi ve sonra operasyona girdi tam 40 dk da çıktı çıktıktan 2 saat sınra yemek yedi narkozla bayıltmışlar hiç birley hissetmemiş ve çıktıktan sonrada hiç sancısı olmadı. Tabi dığal olarak biraz kanama ama zaten yemek yemeden kaldırmıyorlar başın dönmesin diye . Ondan önce düşük başkatmak için bir gece önce ilak saldı gemşireler vajinal olarak çok az adet sancısı gibi sancısı olduğunu söyledi ve adet kanaması gibi kanamam var dedi . Ama ameliyattan sonra gayeg iyiydi ertesi günü sabahta taburcu oldu 1 ay ilişki yasak 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi . Başka odada olanlarda vardı ve hepsinin durumu gayet iyiydi operasyon geçirip ertesi gün gittiler genelde. Yani canlı canlı yapıyolar falan diye anlatılan hikayeler muhakkak gerçektir ama bir ama sı vardır. Ya barkoz alamıyordur alerjisi vardır yada karnı toktur vs. Yani devlet hastaneside özel hastanede aynı işleminyapacak ama tabiki bu özel birşey sen kndini nasıl iyi hissedeceksen hayırlısı olsun dualarımız seninle canım.

Aynennnn Cnm bnm de efsane geri dondu (mide bulantısı) tam kurtuldum derken yine beraberiz. Bide bende iştah artması başladı az yiyorum ama iki saatte bir de acikiyorum :)
Oyy az kaldı kuzum brnim, geçecek bu günler inşaAllah :) baktım beta 13.haftada azalmaya başlayacak vücudumuzda nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…