- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.521
ablana çok geçmiç olsun canım. en azından lokal yaparlarsa onu da kabül ederim en iyisi bi gidip danışmak o zaman. kararsızdım gidiyim mi gitmeyim diye en azından şimdilik ona karar verdin kesin gidip danışcam.
canım sen de sıkıntı ile geçirmişsin nyseki herşey iyi devam etmiş gözün aydınn benim hiç geç ilişkim olmadı ki. bi yumurtlama öncesi bi yurmurtlama günüde başka da olmadı. o yüzden geç döllenme olduğunu sanmıyorum. gerçi birde yolk kesesi mevzusu var ki o da büyükmüş olması gerkenden. benim altı haftalıktan beri yolk kesem var ancak bebk görünmüyordu. 8 haftalık oldum hala pıt pıt yok. daha önce bi devlete gitmiştim sonra özele gittim. şimdi devlette başka bir doktora daha gideceğim o zaman. of sıkıldım hastaneye gitmekten :)
midesı bulananlar domates corbası fırınlanmıs cok ıyı gelıyor.Kolay yapılması ondan yazdım,ama eksı domates bulmaya calısın.
o zaman senın işin zor ben o konuda şanslıyım eşime ben yataktan tarıf edıyorum o yapıp getırıyobenim yemeyi bırak yapmaya bile midem bulanıyo ah ah yapan yok bakan yok anacım
acayıp kasık agrıs mı karın agrısı mı bı agrım var cozemedım.Doktora da 2 hafta sonra gıdcem ,bu haftalarda agrı olurmuydu kı kızlar
arkadaşlar selamlar. ne güzel sizlerin güzel haberlerini duymak. ben yine sabah hastanede idim ve kafam çok karışık. belki burda yazmasam daha iyi ancak burda güzel arkadaşlıklar edindim. sizlerin deneyimlerini duydum. dün akşam bebeğimi kybettim topiğine bir gireyim dedim pişman oldum. hiç etkilenmemiştim daha önce ordakileri okudukça ağlayasım geldi. psikolojim bozuldu. oraya da girmeme kararı aldım. o yüzden burdan size bir şey danışcam.
şimdi doktora gittim dedi ki yolk kesen 7 mm bu kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil. küçük bir nokta fetal oluşum da gözleniyor ancak kalp atışı yok. kesen de büzüşmeye başlamış. kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil dedi. genel anestezi ile kürtaj olucam inş salı günü. ancak maaliyetini sordum 400 tl dediler. şimdi benim devlette ücretsiz yaptırma imkanım da varken sizce özel hastaneyi mi tercih edeyim. yoksa devlet hastanesinde mi yaptırayım. aslında güvenilir ellerde yapılmasını isterim. tekrar gebe kalmak istiyorum bi sorun çıkmasını istemem ama ne yapayım bilemiyorum. tepecik kadın doum hastanesini dduydum iyiymiş randevu baktım en erken 10 gün soonraya. ancak bu pazartesi gnü öğleden sonraya konaktaki polikiliğiniğinde yer buldum. sizce oraya gidip bi danışayım mı yoksa salı günü işlemimi halledip kurtulayım mı. ne yaplaıyım kızlar bana bir akıl verin. anneme de işlemin tarihini söylemedim daha var diye bittikten sonra söylecem. ona da akıl danışamıyorum. uff ben ne yapcam yaaa...
Cnm kasık ağrısından bgn acile gittim bi sıkıntı yok şükür çok korktum ama allaha şükürler olsun bi sıkıntı olmadı için rahatlasin git sende .agrim devam ediyor ona bi care yok ama içim rahatladı.
Cnm öncelikle geçmiş olsun ben bu sene temmuzda kkürtaj oldum devlet acile gittim titreyerek korkudan hemen dr kürtaj aldı. Genel anesteziyle hic bisey hissetmedim hic korkma sadece moralmen yikiliyorsun ben öyle olmuştum allahım bi daha yaşatmasını canm. Özele gerek yok bin lira dedi bize özel grek yok sanki doğum mu yapacam dedim devlette oldum hemen de aldılar uyuttular da. Sen de öyle yap derim.
o zaman pazartesi bi danışayım beni ortada süründürüp perişan etmiyeceklerse, genel anestezi olcaksa tercih edebilirim belki. yoksa özel hastane daha baskın şu anda. çok sağol canım
bak sen de merak ediyordun bir ay nasıl geçicek diye. hatta acile gitmeyi de düşünmüştün. belki psikolojik olarak ağrıyı hissettin böylece acile gittin ve bebişi de gördüninş kısa zamanda geçer ağrıların canım. herşeyin yolunda olması çok sevindim.
o zaman pazartesi bi danışayım beni ortada süründürüp perişan etmiyeceklerse, genel anestezi olcaksa tercih edebilirim belki. yoksa özel hastane daha baskın şu anda. çok sağol canım
bak sen de merak ediyordun bir ay nasıl geçicek diye. hatta acile gitmeyi de düşünmüştün. belki psikolojik olarak ağrıyı hissettin böylece acile gittin ve bebişi de gördüninş kısa zamanda geçer ağrıların canım. herşeyin yolunda olması çok sevindim.
Canim bnmde esim yapiyor saolsun ama hazir yemegi bile yemek iskenceo zaman senın işin zor ben o konuda şanslıyım eşime ben yataktan tarıf edıyorum o yapıp getırıyo
arkadaşlar selamlar. ne güzel sizlerin güzel haberlerini duymak. ben yine sabah hastanede idim ve kafam çok karışık. belki burda yazmasam daha iyi ancak burda güzel arkadaşlıklar edindim. sizlerin deneyimlerini duydum. dün akşam bebeğimi kybettim topiğine bir gireyim dedim pişman oldum. hiç etkilenmemiştim daha önce ordakileri okudukça ağlayasım geldi. psikolojim bozuldu. oraya da girmeme kararı aldım. o yüzden burdan size bir şey danışcam.
şimdi doktora gittim dedi ki yolk kesen 7 mm bu kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil. küçük bir nokta fetal oluşum da gözleniyor ancak kalp atışı yok. kesen de büzüşmeye başlamış. kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil dedi. genel anestezi ile kürtaj olucam inş salı günü. ancak maaliyetini sordum 400 tl dediler. şimdi benim devlette ücretsiz yaptırma imkanım da varken sizce özel hastaneyi mi tercih edeyim. yoksa devlet hastanesinde mi yaptırayım. aslında güvenilir ellerde yapılmasını isterim. tekrar gebe kalmak istiyorum bi sorun çıkmasını istemem ama ne yapayım bilemiyorum. tepecik kadın doum hastanesini dduydum iyiymiş randevu baktım en erken 10 gün soonraya. ancak bu pazartesi gnü öğleden sonraya konaktaki polikiliğiniğinde yer buldum. sizce oraya gidip bi danışayım mı yoksa salı günü işlemimi halledip kurtulayım mı. ne yaplaıyım kızlar bana bir akıl verin. anneme de işlemin tarihini söylemedim daha var diye bittikten sonra söylecem. ona da akıl danışamıyorum. uff ben ne yapcam yaaa...
inşallah yok olmuştur kanaman, kendine dikkat ediyorsan geçer merak etme, moralini yüksek tut..Canim benim kese etrafinda kanama var disari cikan bisey yok surekli uzaniyorum evde istirahat ediyorum.progestan hap ve pruloton diye bir igne var 3 gunde bir onu vurulucam zaten uc tane igne carsamba kontrolum var insallah kanama yokolmustur bende bulanti namina bisey yok Allah yardimcin olsun cok zor olmali
Gecmis olsun canim.Oncelikle bi doktora tekrar mi gozuksen belki bi umut.Ama maddi durumun varsa bence ozele yaptir daha cok ilgileniyorlar sanki.arkadaşlar selamlar. ne güzel sizlerin güzel haberlerini duymak. ben yine sabah hastanede idim ve kafam çok karışık. belki burda yazmasam daha iyi ancak burda güzel arkadaşlıklar edindim. sizlerin deneyimlerini duydum. dün akşam bebeğimi kybettim topiğine bir gireyim dedim pişman oldum. hiç etkilenmemiştim daha önce ordakileri okudukça ağlayasım geldi. psikolojim bozuldu. oraya da girmeme kararı aldım. o yüzden burdan size bir şey danışcam.
benim yemeyi bırak yapmaya bile midem bulanıyo ah ah yapan yok bakan yok anacım
canım annem başka şehirde ve çok pimpirikli. o yüzden söylemem bir şeye yaramayacak. inş işlem bitsin belki o zaman söylerim. duaları da hep çocukları ile zaten sağolsun. evet şimdilik özel hastanaede olurum diye düşünüyorym bakalım sizden de gelen tavsiyeler ilemesajını yeni gördüm.üzgünüm canım Rabbim şifa versin bir an önce.bebek canlı değil dimi, kalbi atmıyo.?eğer öyleyse imkanın varsa özelde yap derim,için rahat etsin, benim eltim geçen sene 750 liraya sanırım kürtaj olmuştu.ama annene söyle, aynı şehirdeyseniz yanında olsun,narkoz falan alırsan yardımı olur sana. farklı şehirdeysenizde en azından dua eder.Allah yardımcın olsun..
İnsallah canim cok sagolinşallah yok olmuştur kanaman, kendine dikkat ediyorsan geçer merak etme, moralini yüksek tut..
canım ben de çıkmıştı. en iyi ilacı çok su iiçmek. günde 2 lt en az su iç ki temizlensin. bir de idrar kültürü istemişti ben den doktor ama o temiz çıktı sen de isteebilirsin.Ben de eylül de son regl. Haziran annesi olucam inş idrar yolu enfeksiyonu varmış canım sıkıldı ne onerirsiniz yaşayan var mı böyle bi sorun
evet canım görünmese evet boş gebelik diycektim ama şimdi durum karıştı ama aslında içim rahat çünkü en az 3 hafta var geriden geliyor ve benim yumurtlamadan sonra ilişkim olmadı ki tekrar geç döllenme olsun. o yüzden sağlıksızdır diye düşünüyorum. zatn kalp atışı yok. kese düzensiz ve yolk kesesi ise 7 mm ile normalden büyük. sonuçta her halikarda sağlıksız bir gebelik benim kidrygs canimm bende kac gündur sikintilar cekiodum 2haftadir surekli zaten yatiyorum inanilmaz mide bulantisi kalp atiislarinida zaten zor duyduk yolk cisimcigii gormeden bebegi gormustuk adet tarihime gore 8 hafta bebek 6 hafta gelio haliyle hala korkularimi atamadim ama eger bebek gozuktuyse hemen kurtaja girme bi doktora daha gorun iyice arastir hala korkilarm devam edio Allah hepimize yardimci olsun
Gözün aydın canım, hayırlı olsun...Merhaba arkadaşlar foruma ben de yeni katılanlardanım..Güzel haberi dün akşam aldık..Bir kaç gün sonra tekrar kan verip muayne olacağim..Çok heyecanlıyım ama sizlerin de yazılarınızı okudukça çıktığımız bu güzel yol da yanlız olmadığımı görmek beni çok mutlu ediyor..Aşağı yukarı hepimiz aynı endişe kaygı heyecan ve mutluluğu yaşıyoruz.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?