♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Aynen canim en iyisi danisarak bilgi sahibi olmak ona gore karar vermek. nerde yaptirirsan yaptir allah yardimcin olsun kolayliklar versin canim dualarimiz seninle...

Cnm kasık ağrısından bgn acile gittim bi sıkıntı yok şükür çok korktum ama allaha şükürler olsun bi sıkıntı olmadı için rahatlasin git sende .agrim devam ediyor ona bi care yok ama içim rahatladı.
acayıp kasık agrıs mı karın agrısı mı bı agrım var cozemedım.Doktora da 2 hafta sonra gıdcem ,bu haftalarda agrı olurmuydu kı kızlar

Cnm öncelikle geçmiş olsun ben bu sene temmuzda kkürtaj oldum devlet acile gittim titreyerek korkudan hemen dr kürtaj aldı. Genel anesteziyle hic bisey hissetmedim hic korkma sadece moralmen yikiliyorsun ben öyle olmuştum allahım bi daha yaşatmasını canm. Özele gerek yok bin lira dedi bize özel grek yok sanki doğum mu yapacam dedim devlette oldum hemen de aldılar uyuttular da. Sen de öyle yap derim.

[QUOTE="hsnoya, post: 37804756, member: 357191"m kasık ağrısından bgn acile gittim bi sıkıntı yok şükür çok korktum ama allaha şükürler olsun bi sıkıntı olmadı için rahatlasin git sende .agrim devam ediyor ona bi care yok ama içim rahatladı.

Cnm öncelikle geçmiş olsun ben bu sene temmuzda kkürtaj oldum devlet acile gittim titreyerek korkudan hemen dr kürtaj aldı. Genel anesteziyle hic bisey hissetmedim hic korkma sadece moralmen yikiliyorsun ben öyle olmuştum allahım bi daha yaşatmasını canm. Özele gerek yok bin lira dedi bize özel grek yok sanki doğum mu yapacam dedim devlette oldum hemen de aldılar uyuttular da. Sen de öyle yap derim.[/QUOTE]
o zaman pazartesi bi danışayım beni ortada süründürüp perişan etmiyeceklerse, genel anestezi olcaksa tercih edebilirim belki. yoksa özel hastane daha baskın şu anda. çok sağol canım
bak sen de merak ediyordun bir ay nasıl geçicek diye. hatta acile gitmeyi de düşünmüştün. belki psikolojik olarak ağrıyı hissettin böylece acile gittin ve bebişi de gördün inş kısa zamanda geçer ağrıların canım. herşeyin yolunda olması çok sevindim.

o zaman pazartesi bi danışayım beni ortada süründürüp perişan etmiyeceklerse, genel anestezi olcaksa tercih edebilirim belki. yoksa özel hastane daha baskın şu anda. çok sağol canım
bak sen de merak ediyordun bir ay nasıl geçicek diye. hatta acile gitmeyi de düşünmüştün. belki psikolojik olarak ağrıyı hissettin böylece acile gittin ve bebişi de gördün inş kısa zamanda geçer ağrıların canım. herşeyin yolunda olması çok sevindim.

Saol Cnm evet ben biliyordum bi ay bekleyemeden bi kez de olsa acil göreceğimi oyle de oldu kalp atışı vs hakkında korkum vardı içim biraz olsun rahat etmiş oldu . bu 9ay bana zor geçecek sürekli bi korkuyka yasamak da zormus sen de simdi kürtaj olacaksın benim olduğum gibi sonra hamule kaldığında benim gibi herşeyden korkacaksin
pimpirikli bi anne olacaksın :)

drygs canim kesinlikle genel anesteziden sasma ben kurtaj oldugumda öyle yapmistim hicbirsey anlamadim sonrasindada adet olms gibi hafif sancim vardi eger durumun müsait olursa özelde genel anesteziyle ol devlet hastanelerinde sanirim yok zaten insanida fazlasiyla yipratiyorlar

H hsnoya bende gittim bugun senin gibi :) sukur bir sikinti yokmus bende rahatladim. Biz 3 ay boyle gitcez herhald3 seninle
drygs canim ben haziranda kurtaj oldum ozelde oldum. Her devlet hastanesi iyi degil canim. Arkadaslarimdan duydugum iyi olmayan tecrubeler var. Ben ozelde derim. Ama bence ondan once bir doktora daha gozuk derim.

mesajını yeni gördüm.üzgünüm canım Rabbim şifa versin bir an önce.bebek canlı değil dimi, kalbi atmıyo.?eğer öyleyse imkanın varsa özelde yap derim,için rahat etsin, benim eltim geçen sene 750 liraya sanırım kürtaj olmuştu.ama annene söyle, aynı şehirdeyseniz yanında olsun,narkoz falan alırsan yardımı olur sana. farklı şehirdeysenizde en azından dua eder.Allah yardımcın olsun..

inşallah yok olmuştur kanaman, kendine dikkat ediyorsan geçer merak etme, moralini yüksek tut..

Gecmis olsun canim.Oncelikle bi doktora tekrar mi gozuksen belki bi umut.Ama maddi durumun varsa bence ozele yaptir daha cok ilgileniyorlar sanki.
benim yemeyi bırak yapmaya bile midem bulanıyo ah ah yapan yok bakan yok anacım

canım annem başka şehirde ve çok pimpirikli. o yüzden söylemem bir şeye yaramayacak. inş işlem bitsin belki o zaman söylerim. duaları da hep çocukları ile zaten sağolsun. evet şimdilik özel hastanaede olurum diye düşünüyorym bakalım sizden de gelen tavsiyeler ile

Ben de eylül de son regl. Haziran annesi olucam inş idrar yolu enfeksiyonu varmış canım sıkıldı ne onerirsiniz yaşayan var mı böyle bi sorun

drygs canimm bende kac gündur sikintilar cekiodum 2haftadir surekli zaten yatiyorum inanilmaz mide bulantisi kalp atiislarinida zaten zor duyduk yolk cisimcigii gormeden bebegi gormustuk adet tarihime gore 8 hafta bebek 6 hafta gelio haliyle hala korkularimi atamadim ama eger bebek gozuktuyse hemen kurtaja girme bi doktora daha gorun iyice arastir hala korkilarm devam edio Allah hepimize yardimci olsun

Ben de eylül de son regl. Haziran annesi olucam inş idrar yolu enfeksiyonu varmış canım sıkıldı ne onerirsiniz yaşayan var mı böyle bi sorun
canım ben de çıkmıştı. en iyi ilacı çok su iiçmek. günde 2 lt en az su iç ki temizlensin. bir de idrar kültürü istemişti ben den doktor ama o temiz çıktı sen de isteebilirsin.

evet canım görünmese evet boş gebelik diycektim ama şimdi durum karıştı ama aslında içim rahat çünkü en az 3 hafta var geriden geliyor ve benim yumurtlamadan sonra ilişkim olmadı ki tekrar geç döllenme olsun. o yüzden sağlıksızdır diye düşünüyorum. zatn kalp atışı yok. kese düzensiz ve yolk kesesi ise 7 mm ile normalden büyük. sonuçta her halikarda sağlıksız bir gebelik benim ki
pzartesi devletten başka bir doktora daha gidicem ama daha önce öğrendiklerimi söylücekmiyim yoksa birşey bilmiyormuş gibi davrancam bilmiyorum. belki kürtaja karar verildiğini söylemem ama geç göründüğünü kalp atışını merak ettiğimi söyleyebilirm. onun yorumunu dinlerim önce. yoksa önceden bilgi verirsem yorumunu etkilemek istemem dokorun.
inş senin herşey yolunda devam eder. kalp atışı nasıl gidiyor normali yakaladınız mı canım. senin ki geç döllenmedir ve sağlıklıdır inş.

kızlar acılden gelıyorum sımdı dunden baslayan kasık agrım vardı azonce bıcak saplıyor gıbı oldu lavobaya gıdınce koyu kahve akıntım basladı pedım bıle tum batmıstı.Doktorum ozelde ,gıtmek ıstedık fecı trafık vardı yakında 2 devlet hastanesı vardı.Ilk bı tanesıne gıttık acıle kabul etmedıler dogum subesı yokmus,sonra cok buyuk bı devlet arastırma hastanesı vardı,oraya goturdu esım.Ben agrıdan cok fenayım bı de korkuyorum tabıı,neyse orda acıle aldılar yalnız doktor yok sıra var bıde herkes doktor beklıyor o da dogumda ne zaman geleceyı bellı degıl.esım duyunca hemen aldı benı ozele gıttık.Cok sukur ıyıymıs bebek,rahım yakınlıgında da bı kanama gormedı.9+3 gunluk,bı anlık ayaklarnı hareket ettırdı,bıraz olsa da rahatladım.Doktor dınlenme yazdı hıc bı ılac ıgne yazmadı ama .Agrım olursa yarın ozele kendı doktoruma gozukecem.Yalnız bı seyı anladım Allah kımseyı boyle devlet hastanelerıne muhtac etmesın gercekten.Sımdı bızım ımkanımız var ozele gıttık,ımkanı olmayanlar oyle oturup beklıyordular ,icım acıdı gercekten

Gözün aydın canım, hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…