- 13 Ekim 2014
- 6
- 5
- 18
- 35
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.541
canım ben de çıkmıştı. en iyi ilacı çok su iiçmek. günde 2 lt en az su iç ki temizlensin. bir de idrar kültürü istemişti ben den doktor ama o temiz çıktı sen de isteebilirsin.
evet canım görünmese evet boş gebelik diycektim ama şimdi durum karıştı ama aslında içim rahat çünkü en az 3 hafta var geriden geliyor ve benim yumurtlamadan sonra ilişkim olmadı ki tekrar geç döllenme olsun. o yüzden sağlıksızdır diye düşünüyorum. zatn kalp atışı yok. kese düzensiz ve yolk kesesi ise 7 mm ile normalden büyük. sonuçta her halikarda sağlıksız bir gebelik benim ki
pzartesi devletten başka bir doktora daha gidicem ama daha önce öğrendiklerimi söylücekmiyim yoksa birşey bilmiyormuş gibi davrancam bilmiyorum. belki kürtaja karar verildiğini söylemem ama geç göründüğünü kalp atışını merak ettiğimi söyleyebilirm. onun yorumunu dinlerim önce. yoksa önceden bilgi verirsem yorumunu etkilemek istemem dokorun.
inş senin herşey yolunda devam eder. kalp atışı nasıl gidiyor normali yakaladınız mı canım. senin ki geç döllenmedir ve sağlıklıdır inş.
canım ben de çıkmıştı. en iyi ilacı çok su iiçmek. günde 2 lt en az su iç ki temizlensin. bir de idrar kültürü istemişti ben den doktor ama o temiz çıktı sen de isteebilirsin.
evet canım görünmese evet boş gebelik diycektim ama şimdi durum karıştı ama aslında içim rahat çünkü en az 3 hafta var geriden geliyor ve benim yumurtlamadan sonra ilişkim olmadı ki tekrar geç döllenme olsun. o yüzden sağlıksızdır diye düşünüyorum. zatn kalp atışı yok. kese düzensiz ve yolk kesesi ise 7 mm ile normalden büyük. sonuçta her halikarda sağlıksız bir gebelik benim ki
pzartesi devletten başka bir doktora daha gidicem ama daha önce öğrendiklerimi söylücekmiyim yoksa birşey bilmiyormuş gibi davrancam bilmiyorum. belki kürtaja karar verildiğini söylemem ama geç göründüğünü kalp atışını merak ettiğimi söyleyebilirm. onun yorumunu dinlerim önce. yoksa önceden bilgi verirsem yorumunu etkilemek istemem dokorun.
inş senin herşey yolu nda devam eder. kalp atışı nasıl gidiyor normali yakaladınız mı canım. senin ki geç döllenmedir ve sağlıklıdır inş.
kızlar acılden gelıyorum sımdı dunden baslayan kasık agrım vardı azonce bıcak saplıyor gıbı oldu lavobaya gıdınce koyu kahve akıntım basladı pedım bıle tum batmıstı.Doktorum ozelde ,gıtmek ıstedık fecı trafık vardı yakında 2 devlet hastanesı vardı.Ilk bı tanesıne gıttık acıle kabul etmedıler dogum subesı yokmus,sonra cok buyuk bı devlet arastırma hastanesı vardı,oraya goturdu esım.Ben agrıdan cok fenayım bı de korkuyorum tabıı,neyse orda acıle aldılar yalnız doktor yok sıra var bıde herkes doktor beklıyor o da dogumda ne zaman geleceyı bellı degıl.esım duyunca hemen aldı benı ozele gıttık.Cok sukur ıyıymıs bebek,rahım yakınlıgında da bı kanama gormedı.9+3 gunluk,bı anlık ayaklarnı hareket ettırdı,bıraz olsa da rahatladım.Doktor dınlenme yazdı hıc bı ılac ıgne yazmadı ama .Agrım olursa yarın ozele kendı doktoruma gozukecem.Yalnız bı seyı anladım Allah kımseyı boyle devlet hastanelerıne muhtac etmesın gercekten.Sımdı bızım ımkanımız var ozele gıttık,ımkanı olmayanlar oyle oturup beklıyordular ,icım acıdı gercekten
Canım içini ferah tut, doktor bebeğinin iyi olduğunu söylemiş. stres bebeği olumsuz etkiliyor çünkü. 10 haftalık olmuşsun maşallah. Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur.Her agrim da korkuyorUm ilk bebeğimi kaybettigim içindr baktı sıkıntı yok 10 haftalik dedi kalp atışı devam ediyor mu dedim korkum bu yönde hep evet herşey normal dedi bi oh çektim allahım koru bebeğimi ağrıya herşeye raziyim yeterli bebegime bisey olmasın
Tebrik ederim canım. Başta o ağrılar normal. Kanaman olmadığı sürece sıkıntı yokarkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün örendim ama kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrı var karnımdada normalmi acaba ztn inanamıyorum bide adet olacak gibi agrılarım olunca kafam arıştı
Allah sabır versin canım öncelikle. Birkaç doktora gözükmende fayda var canım, ne olur ne olmaz. Bilmediğin, duymadığın doktora gitme bence. Bana sorarsan genel anestezi derim, o anı yaşamak istemem ben...arkadaşlar selamlar. ne güzel sizlerin güzel haberlerini duymak. ben yine sabah hastanede idim ve kafam çok karışık. belki burda yazmasam daha iyi ancak burda güzel arkadaşlıklar edindim. sizlerin deneyimlerini duydum. dün akşam bebeğimi kybettim topiğine bir gireyim dedim pişman oldum. hiç etkilenmemiştim daha önce ordakileri okudukça ağlayasım geldi. psikolojim bozuldu. oraya da girmeme kararı aldım. o yüzden burdan size bir şey danışcam.
şimdi doktora gittim dedi ki yolk kesen 7 mm bu kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil. küçük bir nokta fetal oluşum da gözleniyor ancak kalp atışı yok. kesen de büzüşmeye başlamış. kesinlikle sağlıklı bir gebelik değil dedi. genel anestezi ile kürtaj olucam inş salı günü. ancak maaliyetini sordum 400 tl dediler. şimdi benim devlette ücretsiz yaptırma imkanım da varken sizce özel hastaneyi mi tercih edeyim. yoksa devlet hastanesinde mi yaptırayım. aslında güvenilir ellerde yapılmasını isterim. tekrar gebe kalmak istiyorum bi sorun çıkmasını istemem ama ne yapayım bilemiyorum. tepecik kadın doum hastanesini dduydum iyiymiş randevu baktım en erken 10 gün soonraya. ancak bu pazartesi gnü öğleden sonraya konaktaki polikiliğiniğinde yer buldum. sizce oraya gidip bi danışayım mı yoksa salı günü işlemimi halledip kurtulayım mı. ne yaplaıyım kızlar bana bir akıl verin. anneme de işlemin tarihini söylemedim daha var diye bittikten sonra söylecem. ona da akıl danışamıyorum. uff ben ne yapcam yaaa...
Canım bol su iç. Doktora gidersen sana uygun antibiyotik veriyorlar. 2,5-3 litre su içebilirsen sıkıntıların azalır. Geçmiş olsun...Ben de eylül de son regl. Haziran annesi olucam inş idrar yolu enfeksiyonu varmış canım sıkıldı ne onerirsiniz yaşayan var mı böyle bi sorun
Hayirli osun bebeğimiz. Adet Agrilari oluyor zaten. Gayet normal. Bende hala var.arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün örendim ama kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrı var karnımdada normalmi acaba ztn inanamıyorum bide adet olacak gibi agrılarım olunca kafam arıştı
Tebrik ederim canım. Allah bebişinizi size bağışlasınmerhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak istedim ensonunda 1 senedir çocuk istiyorduk ama yumurta tembelliği vardı bide hormonum yüksekti hiç beklenmedik bi şekilde bugün hamile oldugumu öğrendim ama hala inanamıyorum hayal gibi çok acayip bi duygu ama bende hamileyim artık çok mutluyum:)
Canim yeni gordum emin degilim ama sata gore 7+3 ama en son doktora gittigime gore 7+1 olmasi lazim.cnm sen kaç haftalıktın
kızlar kahve akıntım devam edıyor dun acılde bakıp bı sey yok dedı doktor bı ılac ıgne de yazmadı.Acaba progestan kullansam mı tekrar doktoruma sormadancok cokk gecmis olsunn
Kullan cnm zarari yok hatta bnm lekelenme kanamam felan olmadigi halde doktorum kullan yinede diyor...kızlar kahve akıntım devam edıyor dun acılde bakıp bı sey yok dedı doktor bı ılac ıgne de yazmadı.Acaba progestan kullansam mı tekrar doktoruma sormadan
Tesekkurler... :)Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştı bilginize...
Sanada canim :)İyi Pazarlar anne adayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?