♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum yazmak istedim ensonunda 1 senedir çocuk istiyorduk ama yumurta tembelliği vardı bide hormonum yüksekti hiç beklenmedik bi şekilde bugün hamile oldugumu öğrendim ama hala inanamıyorum hayal gibi çok acayip bi duygu ama bende hamileyim artık çok mutluyum:)

en son carsamba gunu gittim kalp atislarini gorduk 6 haftalik dedi ama pazar gunu gittgim doktrda 6 hafta dedi benimde kafam allak bullak zaten enerjim cekilmis bi sekilde sürekli yatiyorum gunde 15 16 saat uyuyorm grrcekten gebelik sevinci filan hic bisey kalmadi keske annelerimiz gibi olsaymisiz eminim 9 ay ozaman daha kolay geciyodur simdi gun gun bisey oldumu ne olcak diye dusunmekten kendimizi alamiyoruz. pazartesi giittigindede bence normal takibe gidyomus gibi git bsey soyleme bakalm o doktr ne dicek

cok cokk gecmis olsunn

Canım içini ferah tut, doktor bebeğinin iyi olduğunu söylemiş. stres bebeği olumsuz etkiliyor çünkü. 10 haftalık olmuşsun maşallah. Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur.

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün örendim ama kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrı var karnımdada normalmi acaba ztn inanamıyorum bide adet olacak gibi agrılarım olunca kafam arıştı
Tebrik ederim canım. Başta o ağrılar normal. Kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok

Allah sabır versin canım öncelikle. Birkaç doktora gözükmende fayda var canım, ne olur ne olmaz. Bilmediğin, duymadığın doktora gitme bence. Bana sorarsan genel anestezi derim, o anı yaşamak istemem ben...

Ben de eylül de son regl. Haziran annesi olucam inş idrar yolu enfeksiyonu varmış canım sıkıldı ne onerirsiniz yaşayan var mı böyle bi sorun
Canım bol su iç. Doktora gidersen sana uygun antibiyotik veriyorlar. 2,5-3 litre su içebilirsen sıkıntıların azalır. Geçmiş olsun...

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bugün örendim ama kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrı var karnımdada normalmi acaba ztn inanamıyorum bide adet olacak gibi agrılarım olunca kafam arıştı
Hayirli osun bebeğimiz. Adet Agrilari oluyor zaten. Gayet normal. Bende hala var.

Tebrik ederim canım. Allah bebişinizi size bağışlasın

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Gunaydin kizlar diger sayfada annislerden biri ikili testte tahmini olarak bebisin cinsiyetini ogrenmis cok sevindim onun adina tabi kesin 100de 100 sonucu 4.ayda solicem demis doktoru. Darisi hayirlisi ile bizim basimiza :)

Ayy kizlar hepimiz dokuluyoz ya :-( ben uzun suredir yazamıyorum ara ara takipteyim mide bulantilari halsizlik uyku isteği aynı sıkıntılar bendede mevcut yine burdaki bir cok hamise göre iyiyim diyebilirim benimde annem rahatsiz bana geldiler kaliyolar dr a felan gidiyoruz onun tedavisi için kendi halimi unutuyorum bazen ama halsizlik cokk zorluyo beni açlıktan oluyom sanki salı gunu dr a gideceğim inşallah bebisimin kalbinin sesini duyarım biraz moral olur bana herkese geçmiş olsun sağlıkla sihhatle atlatalım bu günlerimizi inşallah güzel anılar kalır hafızamızda hepinizi öptüm canlar uzun süre yazamaya bilirim ama takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…