- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.621
Anladim cnm o zmn sakin sakin beklemekten baska caren yok zaten gunler cabuk geciyor nasil gecti anlamazsin bile 10gununBaşka doktorada görünmek çok zor sıra bulamiyorsun ayrıca randevu almak istesen dahi en erken 1 Ay sonraya alabiliyorsunuz devlet hastaneleri artık çekilmiyor :-(
Var canım var....Hu huuukimse var mııı
Bende canım 10 gün önce sabaha kadar uyuyamayıp sabah doktora gitmiştim. Gaz sancısı çok beter. Ayaklarını sıcak tut canım. Üşütmemeye çalış. Ben ayaklarım altına sıcak su torbası koydum. Soğukta etkileyebiliyor.Günaydın arkadaslar sabah 5 ten beri öyle siddetli gaz sancım (yani öyle tahmin ediyorum) varki. Resmen kıvranıyorum. Bana yardımcı olun napmam lazım
kızlar selam. hepiniz iyisinizdir inş. bugun yine gittim doktora ve aynı şeyi söyledi. bebek burda ancak kalbi atmıyor dedi. altıncı haftada kalmış gelişimi bir an önce alınması lazım neden bekledin bu zamanaa kadar dedi. devlete mi yaptırsam acaba dedim o da ben tavsiye etmem istersen bi arkadaşım var ona yönlendiriyimm dedi. sanırım o da kendi tanıdığına gideyim diye tavsiye etmedi devlet hastanesini. ister şifada ister özelde yaptır ama muhakkak güvenilir elde yaptır dedi. ben de artık doktor hastane gezmekten sıkıldım yarın şifada oluyor ve kurtuluyorum. gerçi ordan bile aklıma kötü şeyler geliyor inş işini iyi yapar da doktor sıkıntı yaşamam kızlar, bir kaç aya aranıza katılırım
Canım hayırlısı olsun hakkında. Yarında dualarımız seninle olacak. Birkaç aya hamiş oluşunun haberini alacağız inşallah ama aramızda kalmanı dileriz. Boşlama bizi durumundan haberdar et. Bizde destek olalım farklı paylaşımlarımızda oluyor sonuçta. Sevgiyle kucaklıyorum seni allah yardımcın olsun şifa versin.
sen de güzel haberler getirirsin inş canım.Kizlar selam olsun hepinize bende yarin Dr a gidiyorum insallah hayirli haberler alirim cok merak ediyorum ilk defa gidecegim cok heyecanliyim Ben geciktirdim gitmeyi insallah bi sorun olmamistirdrygs canim Allah kolaylik versin insallah bi cirpida agrisiz sancisiz atlatirsin stres yapip gerilirsen sana cok sikintin olur diye dusunuyorum rahatla sen zaten gayet olgunlukla karsilamissin durumu arkadaslarinda dedigi gibi en azindan dogurganlikla ilgili bi sikintin olmadigini biliyorsun ne kadar sonra aramiza katiliyor olman degil saglikla aramizda olman daha onemli canim hadi hayirli haberlerle gel insallah Rabbim yardimcin olsun tum hamislerinde benimde optum hepinizi
Slm canım kendini üzme bende en son 7 haftalıkken 15 gün önce gitmiştim görünmedi o zaman şimdi çarşamba günü gideceğim bana da geç gelişecek olabilir denildi kese de herhangi bi sıkıntı yoktu senin gibi bakalım bekleyip göreceğiz..:)Ya ben en son cuma günü gittim doktor hem karnimdan hemde vajinal baktı duyulmadı doktor kese çok güzel gayet yolunda büyüyor dedi sanırım bende geç döllenmede var ayrıca 10 gün sonra yine gel ozaman bidaha da bakarız dedi...
Canım hayırlısı olsun inş. kendini unutturma haberdar et durumundan dualarım seninle...kızlar selam. hepiniz iyisinizdir inş. bugun yine gittim doktora ve aynı şeyi söyledi. bebek burda ancak kalbi atmıyor dedi. altıncı haftada kalmış gelişimi bir an önce alınması lazım neden bekledin bu zamanaa kadar dedi. devlete mi yaptırsam acaba dedim o da ben tavsiye etmem istersen bi arkadaşım var ona yönlendiriyimm dedi. sanırım o da kendi tanıdığına gideyim diye tavsiye etmedi devlet hastanesini. ister şifada ister özelde yaptır ama muhakkak güvenilir elde yaptır dedi. ben de artık doktor hastane gezmekten sıkıldım yarın şifada oluyor ve kurtuluyorum. gerçi ordan bile aklıma kötü şeyler geliyor inş işini iyi yapar da doktor sıkıntı yaşamam kızlar, bir kaç aya aranıza katılırım
Hayirlisi olsun canim fazla hastane gezip kafani yorma sifa iyi tercih insallah en kisa zamanda hayirli saglikli bir evlatla müjde verirsin bizekızlar selam. hepiniz iyisinizdir inş. bugun yine gittim doktora ve aynı şeyi söyledi. bebek burda ancak kalbi atmıyor dedi. altıncı haftada kalmış gelişimi bir an önce alınması lazım neden bekledin bu zamanaa kadar dedi. devlete mi yaptırsam acaba dedim o da ben tavsiye etmem istersen bi arkadaşım var ona yönlendiriyimm dedi. sanırım o da kendi tanıdığına gideyim diye tavsiye etmedi devlet hastanesini. ister şifada ister özelde yaptır ama muhakkak güvenilir elde yaptır dedi. ben de artık doktor hastane gezmekten sıkıldım yarın şifada oluyor ve kurtuluyorum. gerçi ordan bile aklıma kötü şeyler geliyor inş işini iyi yapar da doktor sıkıntı yaşamam kızlar, bir kaç aya aranıza katılırım
kızlar selam. hepiniz iyisinizdir inş. bugun yine gittim doktora ve aynı şeyi söyledi. bebek burda ancak kalbi atmıyor dedi. altıncı haftada kalmış gelişimi bir an önce alınması lazım neden bekledin bu zamanaa kadar dedi. devlete mi yaptırsam acaba dedim o da ben tavsiye etmem istersen bi arkadaşım var ona yönlendiriyimm dedi. sanırım o da kendi tanıdığına gideyim diye tavsiye etmedi devlet hastanesini. ister şifada ister özelde yaptır ama muhakkak güvenilir elde yaptır dedi. ben de artık doktor hastane gezmekten sıkıldım yarın şifada oluyor ve kurtuluyorum. gerçi ordan bile aklıma kötü şeyler geliyor inş işini iyi yapar da doktor sıkıntı yaşamam kızlar, bir kaç aya aranıza katılırım
Herkese Merhaba
Hepinize hayirli hamilelikler diliyorumRabbim hayirlisi ile bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...
Kızlar umarım aralık ayında benide aranıza alırsınız.2013 aralıkta evlendim 11 aydır istiyoruz ama mevlam nasip etmedi henuz.2013 sonu uğurlu geldi inşaallah 2014 yılınında son ayı mutluluk getirir bana.
duanızı esirgemeyin.Rabbim bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.
Tabiki dualarimiz seninle tatlim ne demek paylasacak bisey olmayack senin tecruben farkli bizimki farkli hepimiz birbirimize destek icon buradayiz Ben bulantimdan sikayet ederken burda acile gidenleri okuyup halime sukrettim insan Boyle hassas donemlerde destek ariyor biZ de sen yeniden bize mujdeli haber verene kdar destekcin olacagiz sana tabiki birakma topigi daha once hamilelik gecirdinmi bilmiyorum Ben gecirmedigim icin bana cok destek burasi sanada olacaktir eminimsen de güzel haberler getirirsin inş canım.
çok sağolun canlarım. kimsenin haberi yok ne annemin ne kayınvalidemin. bir eşim bir ben gidicez dularınız için çok teşekkür ederim inş sağlıkla geri döncez. çok benimsedim bu topiği sizleri çok sevdim. takipte olmaya devam edicem. yarından sonra paylaşacak artık pek durumum kalmıycak ama olsunher işte vardır bir hayır. öpüyorum hepinize kolaylıklar.
Allah hakkinda hayirli bir evlat versin canimm gönlünden geçen kaderinde vardır insallh olmasa gönlünden geçmezdi dimi :)İyi geceler kızlar her ne kadar ümidim olmasa da umarım 2014 ün son ayında kapılar aralanır ve ben de son hamişlerden olarak aranıza katılmış olurum..Duaya ihtiyacım var:)
Merhaba sizin açtığınız topiği takip ederken hamile kaldım ben . inşallah senide aramızda görürüz rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar kucaklamayı nasip etsin tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.İyi geceler kızlar her ne kadar ümidim olmasa da umarım 2014 ün son ayında kapılar aralanır ve ben de son hamişlerden olarak aranıza katılmış olurum..Duaya ihtiyacım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?