♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

canım herşey sen göz açıp kapayana kadar bitecek..sadece doktoruna güven ve rahat ol..ayetel kürsini oku..rabbimin izniyle herşey en güzel şekilde olacak..allah kolaylık ve şifa versin cnm...

günaydın canlar...
nasılsınız...dün doktor kontrolüne gittik..bebeğim şu an 11 haftalık...bebeğin daha 2 hafta önce tırtıklı bişeyken, şimdi kocaman insan haline dönüşmüş..elleri ayakları yüzü herşeyi öyle belli ki..allahım inanamadık eşimle..burnu oluşmu gayet iyi dedi doktorumuz ense kalınlığı da gayet iyiymiş..yaş itibariyle (37) risk grubu içersindeyim biliyorsunuz ama rabbime şükürler olsun herşey yolunda....çok güzel bir duygu kızlar..rabbim hepinize, bebek isteyen tüm annelere yaşatsın...çok heyecanlıyız...1 hafta sonra ikili tarama testi yapıcaz..biz istemedik aslında eşimle..rabbimden gelen herşeye zaten razıyız..doktora da sonuçların bizim fikrimizi değiştirmeyeceğini söyledik, tamam dedi sadece ikili taramayı yapalım rahat olalım dedi..hepinizi kocamana öpüyorum kocaman sevgiler gönderiyorum..tez zamanda güzel haberler almanız dileğiyle..

Hayırlısı neyse bizler için o olsun ins sağlıkla dogarlar bebisler ...

İyi geceler kızlar her ne kadar ümidim olmasa da umarım 2014 ün son ayında kapılar aralanır ve ben de son hamişlerden olarak aranıza katılmış olurum..Duaya ihtiyacım var:)
Gunaydin kizlaaar
Gunaydin herkese... bende bebek istedigim zamanlarda ayni sizin gibi hamilelerden hep dua isterdim, simdi hamile kaldim rabbim benden sonrakilere de nasip etsin isteyen herkesin tez zamanda hayirlisi ile bebisi olur insallah... insan hic olmicak saniyor cok kere umitsizlige kapiliyor ama hic beklemedigin bi anda bi bakiyosun hamilesin

Herseyinle ben de ayni durumdayım Cnm ama yine de gulebiliyorum çünkübu belirtiler varsa bebislerimiz sağlıklı allaha şükürler olsun ki..
Var canım var....
Halsiz bitkin bulantısı kesilmeyen bide üstüne feci gaz sancısı eklenen halimle genede burdayım.

Maşallah Cnm ben de geçen de acile gittiğimde gördüm bnm rahim geriye donuk olduğu için drlar ultrasonda hep zor görüyordu keseyi bebeğimi ama 10 haftalık olunca hemen göründü ben bile gördüm p kadar hızla gelişiyor ki maşallah hep boyle sağlıkla ve hızla gelişirler inş ... Bakalım inş aralık ilk haftası da ben gidicem 2li tarama testi için umarım sağlıklı çıkar Bebislerimiz Allahıma hep dua ediyorum hepimize ssağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Günaydın kızlar. Bende Cumartesi günü gideceğim doktora çok ama çok heyecanlıyım cuma gecesi sabah olmaz artık :)
Aynen canim ☺bizimde kontrol var c.tesi. Hem ikili testin heyecani hem de cinsiyetini ogrenme ihtimalimiz olacak onun heyecani var sabirsizlikla c.tesiyi bekliyorum hayirli sonuclarla doneriz insallah hepimiz

Ben de iki hafta sonra ikili test için gidicem inş. 12 haftalık oluyorum cinsiyet için erken olmaz mi ? Görebilme ihtimalimiz var mi ki :)
Aynen canim ☺bizimde kontrol var c.tesi. Hem ikili testin heyecani hem de cinsiyetini ogrenme ihtimalimiz olacak onun heyecani var sabirsizlikla c.tesiyi bekliyorum hayirli sonuclarla doneriz insallah hepimiz

Ben de iki hafta sonra ikili test için gidicem inş. 12 haftalık oluyorum cinsiyet için erken olmaz mi ? Görebilme ihtimalimiz var mi ki :)

Bende şimdi kontrolden geldim canım. 20 Gün sonra ikili tarama testi için gel dedi. Hem tahmini cinsiyetinide söyleriz dedi.

Çok geçmiş olsun canım, İnşallah en kısa zamanda aramıza döneceksin.

Yaaa hadi bakalım inş Cnm ama ben devlete gidiyorum özelde belli olur belki erkenden. ama devlette hic sanmıyorum yine de bekleyelim görelim bakalım :)
Bende şimdi kontrolden geldim canım. 20 Gün sonra ikili tarama testi için gel dedi. Hem tahmini cinsiyetinide söyleriz dedi.

ikili testin sonucunu ben de merakla bekliyorum. İnşallah güzel haberler duyarız. Çok heyecanlıyım. Keşke bu kadar uzun sürmeseydi, 10 gün bekletiyorlar... Cinsiyet için benim doktor 16. haftayı bekleyeceksin dedi. Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez diyorum ama insan merak ediyor işte:) Bugün ilk trimester bitmiş benim. Mide sorunlarım bitmese de azaldı, göbeğim iyice çıktı ama bende miyom da olduğu için üçüz gebe gibiyim. Olsun varsın gittikçe alışıyorum hamişliğe. Allah isteyen herkese nasip etsin, zorluklar yaşayanlara sabır ve selamet versin.

kızlaar sabahtan gittim hastaneye doktor bi ilaç sürdü saat 3 buçukta alıcaz seni isteer evinde ister odanda dinlen dedi. geldim eve yattım şimdii iki buçuk gibi evden çıkıcaz onu bekliyorum. içimde bir burukluk yok değil. şimdi doğuma gidiyor olsaydık keşke ya da kalp atışını görmeye kontrole felan. ama napalım her şerde bir hayır vardır. hayırlı bir zaman , sağlıklı bir evlat değilmiş demekki. inş seneye bu zamanlar doğum heyacınını bekliyor oluyurum. sizin ufaklıklarda sağlıkla doğmuş emziriyo olurlar annelerini cop cop.
şu an çok açım kahvaltı da yapmadım. doktorda bu saatten sonra bişiy yeme içme dedi keşke ondan önce atıştırsaydıım midem kazınıyor, birde adet başlangıcı gibi karnım çok kasılıyor sürdüğü ilaçtan biraz sancım var. allahın izni ile üç saat sonra gözzlerimi açtığımda tamamen bitmiş olucak.
daha önce kürtaj geçirenler size bir sorum var peki sonrasında ağrı çok kanama oluyormu. rapor alıcam okula gitmicem ama merak ediyorum inş çook sancı çekmem.
sizlerin deneyimlerinden çok şey öğreniyorum. paylaşımlarınız için çok teşekkürler.

Cnm şimdiden çok geçmiş olsun hic korkma ve telaslanma yaşamış biri olarak uyutularak yapılacaksan yani genel anestezi ile olacaksan kürtaj hic bisey anlamiycaksin ağrı da olmuyor sonrasında kanama çok hafif oluyor 3 5 gün suruyor hasta oluyormussun gibi daha da az belki. Ağrı kesici verir dr ama Benim çok agrim olmadı sadece moral bozukluğu olmuştu kürtaj sonrası aglayabilirsin hatta tekrar hamile kalana kadar bu aglamalar ara ara sürebilir ama beni aklına getir senden oönce daha bubyaz ayni şeyleri yaşadım su an hamileligim devam etseydi 6 7 aylık oluyordum ama olsun bak simdi yine hamileyim 3 aylık da olsa arada 3 4 ay geride gelmek gibi bisey de olsa hic isyan etme üzme kendini hemen topla kendini inş ben senin kadar güçlü de değildim eminim ki sen benden de cabuk toparlanıp aramıza geleceksin dualarimiz seninle canm .Allahin izniyle inş.

benimde pek ağrım olmamıştı regl gibi bi durumdu ve reglden daha az ağrıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…