- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.641
insallah hadı hayırlısı guzel haberlerını beklıyoruzİyi geceler kızlar her ne kadar ümidim olmasa da umarım 2014 ün son ayında kapılar aralanır ve ben de son hamişlerden olarak aranıza katılmış olurum..Duaya ihtiyacım var:)
kızlar selam. hepiniz iyisinizdir inş. bugun yine gittim doktora ve aynı şeyi söyledi. bebek burda ancak kalbi atmıyor dedi. altıncı haftada kalmış gelişimi bir an önce alınması lazım neden bekledin bu zamanaa kadar dedi. devlete mi yaptırsam acaba dedim o da ben tavsiye etmem istersen bi arkadaşım var ona yönlendiriyimm dedi. sanırım o da kendi tanıdığına gideyim diye tavsiye etmedi devlet hastanesini. ister şifada ister özelde yaptır ama muhakkak güvenilir elde yaptır dedi. ben de artık doktor hastane gezmekten sıkıldım yarın şifada oluyor ve kurtuluyorum. gerçi ordan bile aklıma kötü şeyler geliyor inş işini iyi yapar da doktor sıkıntı yaşamam kızlar, bir kaç aya aranıza katılırım
Hayırlısı neyse bizler için o olsun ins sağlıkla dogarlar bebisler ...Slm canım kendini üzme bende en son 7 haftalıkken 15 gün önce gitmiştim görünmedi o zaman şimdi çarşamba günü gideceğim bana da geç gelişecek olabilir denildi kese de herhangi bi sıkıntı yoktu senin gibi bakalım bekleyip göreceğiz..:)
Kızlar umarım aralık ayında benide aranıza alırsınız.2013 aralıkta evlendim 11 aydır istiyoruz ama mevlam nasip etmedi henuz.2013 sonu uğurlu geldi inşaallah 2014 yılınında son ayı mutluluk getirir bana.
duanızı esirgemeyin.Rabbim bebişlerinizi saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.
İyi geceler kızlar her ne kadar ümidim olmasa da umarım 2014 ün son ayında kapılar aralanır ve ben de son hamişlerden olarak aranıza katılmış olurum..Duaya ihtiyacım var:)
Gunaydin herkese... bende bebek istedigim zamanlarda ayni sizin gibi hamilelerden hep dua isterdim, simdi hamile kaldim rabbim benden sonrakilere de nasip etsin isteyen herkesin tez zamanda hayirlisi ile bebisi olur insallah... insan hic olmicak saniyor cok kere umitsizlige kapiliyor ama hic beklemedigin bi anda bi bakiyosun hamilesinGunaydin kizlaaar
Var canım var....
Halsiz bitkin bulantısı kesilmeyen bide üstüne feci gaz sancısı eklenen halimle genede burdayım.
günaydın canlar...
nasılsınız...dün doktor kontrolüne gittik..bebeğim şu an 11 haftalık...bebeğin daha 2 hafta önce tırtıklı bişeyken, şimdi kocaman insan haline dönüşmüş..elleri ayakları yüzü herşeyi öyle belli ki..allahım inanamadık eşimle..burnu oluşmu gayet iyi dedi doktorumuz ense kalınlığı da gayet iyiymiş..yaş itibariyle (37) risk grubu içersindeyim biliyorsunuz ama rabbime şükürler olsun herşey yolunda....çok güzel bir duygu kızlar..rabbim hepinize, bebek isteyen tüm annelere yaşatsın...çok heyecanlıyız...1 hafta sonra ikili tarama testi yapıcaz..biz istemedik aslında eşimle..rabbimden gelen herşeye zaten razıyız..doktora da sonuçların bizim fikrimizi değiştirmeyeceğini söyledik, tamam dedi sadece ikili taramayı yapalım rahat olalım dedi..hepinizi kocamana öpüyorum kocaman sevgiler gönderiyorum..tez zamanda güzel haberler almanız dileğiyle..
Aynen canim ☺bizimde kontrol var c.tesi. Hem ikili testin heyecani hem de cinsiyetini ogrenme ihtimalimiz olacak onun heyecani var sabirsizlikla c.tesiyi bekliyorum hayirli sonuclarla doneriz insallah hepimizGünaydın kızlar. Bende Cumartesi günü gideceğim doktora çok ama çok heyecanlıyım cuma gecesi sabah olmaz artık :)
Aynen canim ☺bizimde kontrol var c.tesi. Hem ikili testin heyecani hem de cinsiyetini ogrenme ihtimalimiz olacak onun heyecani var sabirsizlikla c.tesiyi bekliyorum hayirli sonuclarla doneriz insallah hepimiz
Ben de iki hafta sonra ikili test için gidicem inş. 12 haftalık oluyorum cinsiyet için erken olmaz mi ? Görebilme ihtimalimiz var mi ki :)
Çok geçmiş olsun canım, İnşallah en kısa zamanda aramıza döneceksin.kızlar selam. hepiniz iyisinizdir inş. bugun yine gittim doktora ve aynı şeyi söyledi. bebek burda ancak kalbi atmıyor dedi. altıncı haftada kalmış gelişimi bir an önce alınması lazım neden bekledin bu zamanaa kadar dedi. devlete mi yaptırsam acaba dedim o da ben tavsiye etmem istersen bi arkadaşım var ona yönlendiriyimm dedi. sanırım o da kendi tanıdığına gideyim diye tavsiye etmedi devlet hastanesini. ister şifada ister özelde yaptır ama muhakkak güvenilir elde yaptır dedi. ben de artık doktor hastane gezmekten sıkıldım yarın şifada oluyor ve kurtuluyorum. gerçi ordan bile aklıma kötü şeyler geliyor inş işini iyi yapar da doktor sıkıntı yaşamam kızlar, bir kaç aya aranıza katılırım
Bende şimdi kontrolden geldim canım. 20 Gün sonra ikili tarama testi için gel dedi. Hem tahmini cinsiyetinide söyleriz dedi.
kızlaar sabahtan gittim hastaneye doktor bi ilaç sürdü saat 3 buçukta alıcaz seni isteer evinde ister odanda dinlen dedi. geldim eve yattım şimdii iki buçuk gibi evden çıkıcaz onu bekliyorum. içimde bir burukluk yok değil. şimdi doğuma gidiyor olsaydık keşke ya da kalp atışını görmeye kontrole felan. ama napalım her şerde bir hayır vardır. hayırlı bir zaman , sağlıklı bir evlat değilmiş demekki. inş seneye bu zamanlar doğum heyacınını bekliyor oluyurum. sizin ufaklıklarda sağlıkla doğmuş emziriyo olurlar annelerini cop cop.
şu an çok açım kahvaltı da yapmadım. doktorda bu saatten sonra bişiy yeme içme dedi keşke ondan önce atıştırsaydıım midem kazınıyor, birde adet başlangıcı gibi karnım çok kasılıyor sürdüğü ilaçtan biraz sancım var. allahın izni ile üç saat sonra gözzlerimi açtığımda tamamen bitmiş olucak.
daha önce kürtaj geçirenler size bir sorum var peki sonrasında ağrı çok kanama oluyormu. rapor alıcam okula gitmicem ama merak ediyorum inş çook sancı çekmem.
sizlerin deneyimlerinden çok şey öğreniyorum. paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
kızlaar sabahtan gittim hastaneye doktor bi ilaç sürdü saat 3 buçukta alıcaz seni isteer evinde ister odanda dinlen dedi. geldim eve yattım şimdii iki buçuk gibi evden çıkıcaz onu bekliyorum. içimde bir burukluk yok değil. şimdi doğuma gidiyor olsaydık keşke ya da kalp atışını görmeye kontrole felan. ama napalım her şerde bir hayır vardır. hayırlı bir zaman , sağlıklı bir evlat değilmiş demekki. inş seneye bu zamanlar doğum heyacınını bekliyor oluyurum. sizin ufaklıklarda sağlıkla doğmuş emziriyo olurlar annelerini cop cop.
şu an çok açım kahvaltı da yapmadım. doktorda bu saatten sonra bişiy yeme içme dedi keşke ondan önce atıştırsaydıım midem kazınıyor, birde adet başlangıcı gibi karnım çok kasılıyor sürdüğü ilaçtan biraz sancım var. allahın izni ile üç saat sonra gözzlerimi açtığımda tamamen bitmiş olucak.
daha önce kürtaj geçirenler size bir sorum var peki sonrasında ağrı çok kanama oluyormu. rapor alıcam okula gitmicem ama merak ediyorum inş çook sancı çekmem.
sizlerin deneyimlerinden çok şey öğreniyorum. paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?