♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canm allah kolaylik versn ve saglikli bi evlat nasip etsin sen hazir olur olmaz

CNM BENDE DE 2 TANE MİYOM VARDI..DOKTOR TAKİP EDİYOR..BÜYÜMEMİŞ DEDİ..AMA DÜN RAHİMDE DİRENÇ DİYE BİRŞEY GÖRDÜ..BU NE DEMEK DEDİM..İLERDE BEBEĞE ZARAR VEREBİLİR TAKİP EDİCEZ DEDİ..İNŞ RABBİMİN İZNİYLE HERŞEY YOLUNDA GİDİYOR..BEN BUNLARI DÜŞÜNMÜYORUM BİLE..KOCA GÖBÜŞÜMLE ORTALIKLARDA GEZİNİYORUM..MİLLET 5 AYLIK MI DİYE SORUYOR (!) YOK ARTIK DİYORUM O KADAR DA KOCAMAN DEĞİLİM

cnm herkesin bünyesi farklı..benim kanamam 15 gün sürdü..bazısının 3-4 günde bitiyor..tam 28 günde regl olmuştum..döngüm başlamıştı..ben yatmadım hiç hastanede..kürtaj oldum 1 saat sonra çıktık hastaneden..eve gelip yemek yapmıştım..biraz ağrı oluyor fazla deil..oturup kalkarken dikkat et ..geçmiş olsun..acil şifalar olsun..

Ben de iki hafta sonra ikili test için gidicem inş. 12 haftalık oluyorum cinsiyet için erken olmaz mi ? Görebilme ihtimalimiz var mi ki :)
biz ikili test için geçen hafta gittiğimizde 12 +5 gün lüktü, erkek gibi görünüyor diye tahminde bulundu, tabi bebeşin biraz da kendini göstermesine bağlı, tabi kesinlik kazanması için 2-3 hafta daha geçmesi gerekir sanırım

Canm bnm bgnku kontrolmde bebis 11+3tu ve doktr erkek olabilir diye yormladi ama erken netlestrmek icn dedi tbiki. Saglikli olsn da kiz erkek fark etmez deil mi:) hayrli olsn sana da, allah insallah sag salim kucagimza almayi da nasipmeder

Bu acıyı iki kez yaşamış biri olarak Rabbim sabır versin diyorum. (Bu hamilelikte de henüz herşey net değil daha küçüğüz) En kısa zamanda umarım tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve aramıza dönersin. Ağrı biraz oluyor onun içinde ağrı kesici iğne yapıyorlar. Doktor rapor vermeye yanaşmıyor çünkü çalışmaya engel bir durum olmuyor ama birde bunun piskolojik boyutu var kimse bunu dikkate almıyor. Ben ikisinde de zorla 1'er hafta rapor alıp piskolojimle savaşıp sonra işe dönmüştüm. Bence sende biraz dinlen sonra işe başla tekrar tekrar geçmiş olsun canım.

canım beni de korkutmuşlardı ama kürtaj sonrası ağrım sancım falan olmadı öyle çok. Adet kanaması gibi 1 hafta falan kanamam sürdü. doktor 1 hafta rapor yazmıştı ama kendini iyi hissedersen gidersin demişti. ücretli öğretmenlik yaptığım için 2 gün evde dinlenip başlamıştım çalışmaya. içini ferah tut cnm. inşallah sen de bi problem yaşamazsın. çok geçmiş olsun. Ağır kaldırma ayaklarını falan üşütme. bana öyle tembih ettiler hep.

Canm bnm bgnku kontrolmde bebis 11+3tu ve doktr erkek olabilir diye yormladi ama erken netlestrmek icn dedi tbiki. Saglikli olsn da kiz erkek fark etmez deil mi:) hayrli olsn sana da, allah insallah sag salim kucagimza almayi da nasipmeder
Cok sevindim canim bebisin iyi olmasina kizlar bu arada hamilelik takvimimizde hersey yaziyor tek yazmaya bebisin cinsiyeti onuda diyorum ogrendikce liste yapip oraya yazalim bakalim bu sene erkekmi kiz senesimi gerci yilin sonuna geldik ama cogu kisi erkek senesi demisti bizde kendi aramizda kendimizinkini takip etmis oluruz. Tahmini olarak doktorunun verdigi bilgiye gore ilk senden basliyorum o zmn canim izninle

Ben de iki hafta sonra ikili test için gidicem inş. 12 haftalık oluyorum cinsiyet için erken olmaz mi ? Görebilme ihtimalimiz var mi ki :)
Tahmin edebilen doktorlar oluyormus canim tabi bebekler naz yapip gostermek istemezlerseler o baska genelde kizlar naz yapiyor gec ogreniliyor cinsiyeti kiz bebeklerinin erkek belli zaten bi fazlalik varsa hemen anlasiliyor :)

Tabiki olur cnm ama bnm durum her an degisebilir

Tabiki olur cnm ama bnm durum her an degisebilir
Cinsiyet degistikce bizde listeyi degistirirz canim sorun yok tum batil inanclara gore benimkide erkek bi kerede ruyamda gormustum, esimin tarafida hep erkek ama surekli kendimi telkinleyerek suprizlere hazirlikli ol hic belli olmaz kizda olabilir diyorum neseki c.tesiye az kaldi bi ihtimal belki belli olur cinsiyeti bizimkininde

Gecmis olsun canim hani icini rahatlatirlarmi bilmiyorum soyle dusunmeye calis icindeki bebek deildi sadece kan pihtisi kadar nesneydi vucudundan alindi gitti canlanmis ve hatta ayi cok ilerlemis bebegini kac defa ultrasonda gorupde dusuren aldiranda var su yonden sanslisinki erken teshis ettiler sagliksiz oldugu en basinda alismadan alindi yoksa haftalarca onun varligina alisicaktin gerci bekara kari bosamak kolay derler ama kadiniz sonucta insan birbirinin duygularindan anliyor insallahh en kisa zamanda aramiza hamile olarak donersin o sure icindede biz yine dua etmeye seni burda gordukce destek olmaya devam edicez

Bn ruyamda her gn bebek goruorm nerdeyse ama her sefernde cinsiyet de tip de farkli, hepsi cook tatli tabi o ayri:) ayy sana vok az kalms ya ctesiye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…