- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #3.661
Kizlaar uc bvk gbi randevum var cok heyecanliyimm insallah her sy yolundadiiir geriliyirum biraz ya biseyler tera gidiosa die dusundukce
Canm allah kolaylik versn ve saglikli bi evlat nasip etsin sen hazir olur olmazkızlaar sabahtan gittim hastaneye doktor bi ilaç sürdü saat 3 buçukta alıcaz seni isteer evinde ister odanda dinlen dedi. geldim eve yattım şimdii iki buçuk gibi evden çıkıcaz onu bekliyorum. içimde bir burukluk yok değil. şimdi doğuma gidiyor olsaydık keşke ya da kalp atışını görmeye kontrole felan. ama napalım her şerde bir hayır vardır. hayırlı bir zaman , sağlıklı bir evlat değilmiş demekki. inş seneye bu zamanlar doğum heyacınını bekliyor oluyurum. sizin ufaklıklarda sağlıkla doğmuş emziriyo olurlar annelerini cop cop.
şu an çok açım kahvaltı da yapmadım. doktorda bu saatten sonra bişiy yeme içme dedi keşke ondan önce atıştırsaydıım midem kazınıyor, birde adet başlangıcı gibi karnım çok kasılıyor sürdüğü ilaçtan biraz sancım var. allahın izni ile üç saat sonra gözzlerimi açtığımda tamamen bitmiş olucak.
daha önce kürtaj geçirenler size bir sorum var peki sonrasında ağrı çok kanama oluyormu. rapor alıcam okula gitmicem ama merak ediyorum inş çook sancı çekmem.
sizlerin deneyimlerinden çok şey öğreniyorum. paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
ikili testin sonucunu ben de merakla bekliyorum. İnşallah güzel haberler duyarız. Çok heyecanlıyım. Keşke bu kadar uzun sürmeseydi, 10 gün bekletiyorlar... Cinsiyet için benim doktor 16. haftayı bekleyeceksin dedi. Sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez diyorum ama insan merak ediyor işte:) Bugün ilk trimester bitmiş benim. Mide sorunlarım bitmese de azaldı, göbeğim iyice çıktı ama bende miyom da olduğu için üçüz gebe gibiyim. Olsun varsın gittikçe alışıyorum hamişliğe. Allah isteyen herkese nasip etsin, zorluklar yaşayanlara sabır ve selamet versin.
kızlaar sabahtan gittim hastaneye doktor bi ilaç sürdü saat 3 buçukta alıcaz seni isteer evinde ister odanda dinlen dedi. geldim eve yattım şimdii iki buçuk gibi evden çıkıcaz onu bekliyorum. içimde bir burukluk yok değil. şimdi doğuma gidiyor olsaydık keşke ya da kalp atışını görmeye kontrole felan. ama napalım her şerde bir hayır vardır. hayırlı bir zaman , sağlıklı bir evlat değilmiş demekki. inş seneye bu zamanlar doğum heyacınını bekliyor oluyurum. sizin ufaklıklarda sağlıkla doğmuş emziriyo olurlar annelerini cop cop.
şu an çok açım kahvaltı da yapmadım. doktorda bu saatten sonra bişiy yeme içme dedi keşke ondan önce atıştırsaydıım midem kazınıyor, birde adet başlangıcı gibi karnım çok kasılıyor sürdüğü ilaçtan biraz sancım var. allahın izni ile üç saat sonra gözzlerimi açtığımda tamamen bitmiş olucak.
daha önce kürtaj geçirenler size bir sorum var peki sonrasında ağrı çok kanama oluyormu. rapor alıcam okula gitmicem ama merak ediyorum inş çook sancı çekmem.
sizlerin deneyimlerinden çok şey öğreniyorum. paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
biz ikili test için geçen hafta gittiğimizde 12 +5 gün lüktü, erkek gibi görünüyor diye tahminde bulundu, tabi bebeşin biraz da kendini göstermesine bağlı, tabi kesinlik kazanması için 2-3 hafta daha geçmesi gerekir sanırımBen de iki hafta sonra ikili test için gidicem inş. 12 haftalık oluyorum cinsiyet için erken olmaz mi ? Görebilme ihtimalimiz var mi ki :)
Canm bnm bgnku kontrolmde bebis 11+3tu ve doktr erkek olabilir diye yormladi ama erken netlestrmek icn dedi tbiki. Saglikli olsn da kiz erkek fark etmez deil mi:) hayrli olsn sana da, allah insallah sag salim kucagimza almayi da nasipmederbiz ikili test için geçen hafta gittiğimizde 12 +5 gün lüktü, erkek gibi görünüyor diye tahminde bulundu, tabi bebeşin biraz da kendini göstermesine bağlı, tabi kesinlik kazanması için 2-3 hafta daha geçmesi gerekir sanırım
kızlaar sabahtan gittim hastaneye doktor bi ilaç sürdü saat 3 buçukta alıcaz seni isteer evinde ister odanda dinlen dedi. geldim eve yattım şimdii iki buçuk gibi evden çıkıcaz onu bekliyorum. içimde bir burukluk yok değil. şimdi doğuma gidiyor olsaydık keşke ya da kalp atışını görmeye kontrole felan. ama napalım her şerde bir hayır vardır. hayırlı bir zaman , sağlıklı bir evlat değilmiş demekki. inş seneye bu zamanlar doğum heyacınını bekliyor oluyurum. sizin ufaklıklarda sağlıkla doğmuş emziriyo olurlar annelerini cop cop.
Cok sevindim canim bebisin iyi olmasina kizlar bu arada hamilelik takvimimizde hersey yaziyor tek yazmaya bebisin cinsiyeti onuda diyorum ogrendikce liste yapip oraya yazalim bakalim bu sene erkekmi kiz senesimi gerci yilin sonuna geldik ama cogu kisi erkek senesi demisti bizde kendi aramizda kendimizinkini takip etmis oluruz. Tahmini olarak doktorunun verdigi bilgiye gore ilk senden basliyorum o zmn canim izninleCanm bnm bgnku kontrolmde bebis 11+3tu ve doktr erkek olabilir diye yormladi ama erken netlestrmek icn dedi tbiki. Saglikli olsn da kiz erkek fark etmez deil mi:) hayrli olsn sana da, allah insallah sag salim kucagimza almayi da nasipmeder
Tahmin edebilen doktorlar oluyormus canim tabi bebekler naz yapip gostermek istemezlerseler o baska genelde kizlar naz yapiyor gec ogreniliyor cinsiyeti kiz bebeklerinin erkek belli zaten bi fazlalik varsa hemen anlasiliyor :)Ben de iki hafta sonra ikili test için gidicem inş. 12 haftalık oluyorum cinsiyet için erken olmaz mi ? Görebilme ihtimalimiz var mi ki :)
Tabiki olur cnm ama bnm durum her an degisebilirCok sevindim canim bebisin iyi olmasina kizlar bu arada hamilelik takvimimizde hersey yaziyor tek yazmaya bebisin cinsiyeti onuda diyorum ogrendikce liste yapip oraya yazalim bakalim bu sene erkekmi kiz senesimi gerci yilin sonuna geldik ama cogu kisi erkek senesi demisti bizde kendi aramizda kendimizinkini takip etmis oluruz. Tahmini olarak doktorunun verdigi bilgiye gore ilk senden basliyorum o zmn canim izninle
Cinsiyet degistikce bizde listeyi degistirirz canim sorun yokTabiki olur cnm ama bnm durum her an degisebilir
Insallah kalp atisini duyarsin ve bebisini gorursun canim dualarimiz seninleKızlar benim için dua edin lütfen yarın dr kontrolüm var HAYIRLISI ile bebeğimi ve kalp atışlarını görelim inşAllah...
Bn ruyamda her gn bebek goruorm nerdeyse ama her sefernde cinsiyet de tip de farkli, hepsi cook tatli tabi o ayri:) ayy sana vok az kalms ya ctesiye:)Cinsiyet degistikce bizde listeyi degistirirz canim sorun yoktum batil inanclara gore benimkide erkek bi kerede ruyamda gormustum, esimin tarafida hep erkek ama surekli kendimi telkinleyerek suprizlere hazirlikli ol hic belli olmaz kizda olabilir diyorum neseki c.tesiye az kaldi bi ihtimal belki belli olur cinsiyeti bizimkininde
canım hadi hayırlısı. inş güzel haberlerle gelirsin.Kızlar benim için dua edin lütfen yarın dr kontrolüm var HAYIRLISI ile bebeğimi ve kalp atışlarını görelim inşAllah...
Hayirlisi olsun canimKızlar benim için dua edin lütfen yarın dr kontrolüm var HAYIRLISI ile bebeğimi ve kalp atışlarını görelim inşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?