♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Peki sutoburlugun caresi neyms acba

Doktor günde bir ya da iki kez mama verirsen rahat edersin dedi. Mama mideye lak diye oturduğu için sindirimide uzun sürüyor. Bebekler o sayede daha uzun uyuyor ayrıca.
Ben yinede vermedim sadece anne sütü vermeye çalışıyorum. Zaten gaz ilacını değiştirdik biraz nefes aldık şükür. Daha az agliyo.

Sen gaz ilaci olrk ne kullaniosun cnm

Sab simflex kullanıyorduk. Etki etmedi bi sure sonra. Bio gaia ya geçtik. Zaten gaz ilacı değilde bağırsak düzenleyici bir işlevi var yanılmıyorsam.
Bz de 4. Haftadan beri kullaniyiruz onu. Bnce de olumlu etkisi var ama etkisni zatn uzun vadede gosteriormus. Daha rahat gunler bzi beklio insallah:)

Selam kizlar bizim bu gun 2. Ay kontrolumuz cardi 3 asi olduk ama cok zirdu hele kola yapilan veerem asisi oglum cok agladi ama genel olarak hersey yolunda gidiyo bu ay yine 1300 kg almis ama hala 1 aylik bebek olculerinde cunku 1 ay once dogdugu icin ama normal seyrinde sikintimiz yok sukur bu ginude atlatirsak malim asi sonrasi bizi ates bekliyor olabilir. Bu arada biz bu ay ananemize tatile gisiyoruz denize girecegiz oglun icin guns kremi aldim mustela aldim riski en az olandan ama bulabilirseniz trukid marka dermatoloji testlerinden daha iyi not almis. Unnandoda var aslinda ama venim zamanim kisitliydi ondan alamadim aklinizda olsun. Dr ates okursa diye ilacta yazdi ama insallah olmaz . . Sizd durumlar nasil benim oglan gunduz uyumuyor ama gece sikinti yok . 5:30 oldumu aciyor goLeri

Oyyy minik bebisine kiyamam. Hemen toparlar inşallah. Ohh deniz suyu sifa olsun.

Evet 2. Ay aşıları biraz zorluyomus minikleri, beni şimdiden aldı bir stres 51 gunluguz bizim asilarada az kaldı. Rotavirusu az bekleticez. Doktor zaten gazlı bi bebek biraz toparasin önce dedi.

Toplamda Kaç kilo oldu annesi? Maşallah güzel kilo almış.

Bz de 4. Haftadan beri kullaniyiruz onu. Bnce de olumlu etkisi var ama etkisni zatn uzun vadede gosteriormus. Daha rahat gunler bzi beklio insallah:)

İnşallah canım ya doktor da bi sure sonra ilaca gerek kalmicak dedi. Bağırsaklar toparlanacakmis inşallah.

Eskisi gibi aglamiyor ya o bile yetiyo bana. Arada gulucukler atıp etrafı seyrediyo. Hic bitmicek atlamaları, güldüğünü goremicem sanıyordum. Psikolojim düzeldi şükürler olsun.

Reactions: BBD
Atslebmemiz olmadi ama huysuzlandi biraz. Tota virus bizimde bdahakinkontrolunuzde. Toplam
Kilomuz 4690 oldu simdi . Ayy sizinde az kalmis asiya insanin ici parcalaniyor valla allah kolaylik versin insallah

Ates olmamis sukur. Maşallah kuzuya erken gelmisti minik merak etme annesi birkaç aya yakalar ayni dönem doğanları hatta gecer bile. Biz de 26 gunde 1 kilo almisiz şükür.

Atslebmemiz olmadi ama huysuzlandi biraz. Tota virus bizimde bdahakinkontrolunuzde. Toplam
Kilomuz 4690 oldu simdi . Ayy sizinde az kalmis asiya insanin ici parcalaniyor valla allah kolaylik versin insallah

kızlar maşallaaah bebekleri aldınız kucaklarınıza. ben de ise hala bir gelişme yok hep bir engel oldu velhasıl Rabbim nasip etmedi. hayırlı zamanını bekletiyor demekki Allah. yanlız bu ay idrar testinde pozitif gördümm ama kan vermeye gidemedim. bayramdan sonra gideceğim inş. yanlız insanda bir korku oluyor acaba aynı şeyleri yaşarmıyım diye. inş bu sefer olur benim ki de. sizlerin herşey yolundadır umaım. kesinleşince ben dönerim size yine

Ay bu sahane bir bayram haberi oldu. Rabbim herseyin hayirlisini nasip eder elbet. Hic korkma her serde bir hayir herzaman vardir. Umarim guzel haberlerle donersin bize bizde tecrubelerimizi paylasiriz. İyi bayramlar hayirli haberler insallah . Bizde cok sukur hersey yolunda uykusuzluk haric

çok teşekkür ederim inş.
uykusuzluk da bu işin fıtratında var maalesef. kardeşimin bebeği döört aylık oldu ilk zamanlara göre nispeten rahatladı. sizlerde gecireceksiniz zor zamanlrı inş :)

Canm insallh bu kez dogru zmndr cifte bayramn olur. Bizleri haberdar et:)

Canm insallh bu kez dogru zmndr cifte bayramn olur. Bizleri haberdar et:)
inş canım bugun kan verdim kan sonucu görmeden ultrasonda kesesini gördüm bile. b hcg 4000 lerde imiş. ancak tek bi prüz var tsh ım çok yükselmiş. bu doktor ısrarla normal dedi ancak önceki doktor 4 e bile yüksek derken bu 6 ya normal dedi biraz kafamda soru işaretlerim oldu açıkcası. inş sağıklıdır bu sefer.

Reactions: BBD

İnan hep aklimdasin ne zaman güzel haberi vermeye gelecek diye geçiriyordum sürekli.

Çok güzel bir haber bu inşallah herşey yolunda gidecek. Bizdede gaz ve kusmalar hariç herşey yolunda çok şükür

Bu arada bayramda yazamadim. Meleklerinizle geçmiş bayraminiz mübarek olsun hanımlar :)

Her seyn guzel olacagna inan ki olsunnn

Kizlaar nasilsiniz? Hamilelik oncesi kilonuza ne kdr yakinsiniz? Bebisler nasil? Ne var ne yok:)

Ben 53 ile hamile kaldım, 68 ile doğuma gittim, 1 hafta sonra 58dim şuan 54-55 civariyim. 1-2 kilo fazlam var.

Bebisimde biraz uyku ve gaz problemi var ama eskiye gore bir tık iyi sayilir. Sanırım bizlerde alisiyoruz onların huylarina. Logusalik dönemi daha mesakkatliydi psikolojik olarak şuan daha iyiyim onunda etkisi olabilir. Benim sakinligim oğluma geciyor diye dusunuyorum :)
Kuzum artik sadece kucagimda uyuyor. Sırt bel boyun bitmiş durumda. Kiloda gittikçe artıyor malum. Neyse iyi olsunlarda gerisi önemli değil.

Sizler nasılsınız? Bebisler ne durumda?
Bu arada BBD senin bebis kaç kg doğmuştu? Şuan kaç kg?

Bizim de gunun belli saatleri ugrastirio ama genel anlamda iyi anlasiyoruz oglumla:) canm emir 3200 dogmustu su an sanrm 5700 civari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…