♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Aynen canım benimkide kucağa fena alışıyor.Bizde de durum su emerken uyuyor genelde beN bide diklestirip kucagimda gazı çıksın diye tutuyorum. Tabi uyursa hic dokunmuyorum yarim saat derin uykuya geçiyor( çoğunlukla uyumuuor mizir miZir kucagimda tepiniyor). Sonra beşiğine koyuyorum. Tabi bu aralar koyar koymaz uyandığı oluyor. Uyumamissa tekrar tekrar emziriyorum. Sirtim perişan durumda kucağımda tutmaktan. Bazen gündüz 6 saatimizim 4 saati emerek geçiyor

Aslında uyku düzeninin kurulması gerekiyor. BN şimdiden başlamak da istiyorum ama gelin görün ki oğlumun katılma durumu var. Bir anda katılıp kıpkırmızı oluyor nefesi gidiyor. Hic birakamiyorum yalniz başına. Bu durumun geçmesini beklicek gibiyim.

As

Masallh insallh bozulmaz duzeninoz:) bnmki de iki gndr geceleri iki saate bi uyanip emip uyuyor hmn cok mutluym insallh devam eder bzmku de

O katilma dedign teyzemn kizinda olurdu hepmzn odunu patlatrdi snra gecti de rahatladk:) allah ssglik sihhat guzel yrme ve uyku duzeni versn bebislerimize aminb

Masallh insallh bozulmaz duzeninoz:) bnmki de iki gndr geceleri iki saate bi uyanip emip uyuyor hmn cok mutluym insallh devam eder bzmku de

Size masallah tatlim. Darisi bize olsun insallah.

Benimkide iki gündür iyice zorluyo bizi. Sürekli emmek istiyo emdikcede kusuyo. Kustugu içinde uyumuyo. Napicagimi sşaşırmış durumdayım.

Canim iste bak bizim ilk 40 gununuzu anlatti.n ama benim oglummartik memede uyumuyor bir haftadir falan zorlankycakta agzina emzik sokarak falan uyutmaya calisiyordum uzun suruyor uykuya gecmesi muhtemelen artik iyanik kalma ihtiyaci artti simdi biraz oyun oynuyorum onjnla sonra yatagina birakiyorum mizildanuyir bagiriyor agliyor sonra bayiliyor son iki gundur kusmalarida azaldi belki onunda etkisi var darisi sizin basiniza . Bizimkide devam eder insallah. Katilmasida gecer insallah kisa zamanda .

O iki saat yakinda 3 saate cikacak insallah bizim dongulerimiz 4 saat 3 saat uyku 1 saat emzirme alt acma biraz sohbet ve bakinma. Sonra yatak. Gerci yataktada bi yarin saat yatiyor anca uyuyor ama en azindan ben uyumadi falan diye kendimi strese sokmuyorum inuda kendimide yipratmiyorum . Darisi sizlere belkide 40 in etkisi var beniki erken dogduuicin belkide yeni yeni kivama geliyor. İnsallah sizinkiler 40 tan sonra iyilesirler benimkide bozulmaz insallah .

Reactions: BBD
Ooo hic bolunmemis 4 saatlik uyku haaa? O da ne ki bennunuttum sahsen:)) masallah size canim, darisi da basimiza insallah

Size masallah tatlim. Darisi bize olsun insallah.

Benimkide iki gündür iyice zorluyo bizi. Sürekli emmek istiyo emdikcede kusuyo. Kustugu içinde uyumuyo. Napicagimi sşaşırmış durumdayım.
Canm emZik denedn mi? Belli ki aviktigi icn deil emme olayini sevdigi icn emio, seni istiyo ya da. Bnmkinin isi bitnce, yani karni doyunca emmeye devam etmio pek. Emzigi de kablnetmio zaten.

Canm emZik denedn mi? Belli ki aviktigi icn deil emme olayini sevdigi icn emio, seni istiyo ya da. Bnmkinin isi bitnce, yani karni doyunca emmeye devam etmio pek. Emzigi de kablnetmio zaten.

Benimki emzigide pek sevmiyor. Gerçi iki gündür biraz almaya başladı. Avent sooth sipariş ettim inşallah onu sever.

Kizlar Bu arada epeydir yazmamisiz ne durumda minikler?

Benimki emzigide pek sevmiyor. Gerçi iki gündür biraz almaya başladı. Avent sooth sipariş ettim inşallah onu sever.

Kizlar Bu arada epeydir yazmamisiz ne durumda minikler?
Evet epey oldu. Benim oglum iki gundur bir ogununde ikinnaua basliyor ve agliyor sonraki ogune kadar yani kakasinj yapana kadar. Ama gecici oldugunu dusunuyorum yani unarim oyledir. Simdilik yolunda hersey sizler ne yaptiniz. Sular duruldumu ?

Bizimki katılarak ağlamayı huy edindi. Sakinleşmesi de çok güç oluyor. Allah yardımcımız olsun
Seninkide geçicidir inşallah. Akilli bıdık o annesi Bizimki sinirli bıdık :d

Evet epey oldu. Benim oglum iki gundur bir ogununde ikinnaua basliyor ve agliyor sonraki ogune kadar yani kakasinj yapana kadar. Ama gecici oldugunu dusunuyorum yani unarim oyledir. Simdilik yolunda hersey sizler ne yaptiniz. Sular duruldumu ?

Bugun bi aylik kontrolu vardi bizimkinin. Her sey yolunda cok sukur. Arada geceleri aglio gaz sancisindan diyince dr biogaia diye bi damla yazdi. Epey umut vaat edici , kullanmaya basladik
Hadi hayirlisi:)

Bizimki katılarak ağlamayı huy edindi. Sakinleşmesi de çok güç oluyor. Allah yardımcımız olsun
Seninkide geçicidir inşallah. Akilli bıdık o annesi Bizimki sinirli bıdık :d
Canm bizmki aglayinca fon makinesi sesigle sakinlesiyor. Eger sancisi yoksa tabi. Denedin mi acaba belki ise yarar

Fon makinesi Bizimkinin hic ilgisini çekmiyor denedim. Sanırım birazda kabullenmek lazim. Herkesin çocuğu farklı. Bizimki uğraştıracak bizi belli. 40 olayına da inanmıyorum artik

Fon makinesi Bizimkinin hic ilgisini çekmiyor denedim. Sanırım birazda kabullenmek lazim. Herkesin çocuğu farklı. Bizimki uğraştıracak bizi belli. 40 olayına da inanmıyorum artik
Canim ne yaptin emzik geldimi. Aldimi oglun emzigi ? Nasil gidiyor. Bazi bebekler zordur ama 4 . Aydan sonra mutlakaki duzelecektir bircok sey.

Yok tatlım onu da istemedi hatta ağzına vermeye calisinca ağlıyor.

Evet zamannn. Sabırla bekliyoruz. Allah canlarını sağ etsin bütünler geçer elbet.

Sizde durumlar nasil?

Canim ne yaptin emzik geldimi. Aldimi oglun emzigi ? Nasil gidiyor. Bazi bebekler zordur ama 4 . Aydan sonra mutlakaki duzelecektir bircok sey.

Zaman sadece biraZcik zamaann:) sezenden hepimize gelsin:)

Yok tatlım onu da istemedi hatta ağzına vermeye calisinca ağlıyor.

Evet zamannn. Sabırla bekliyoruz. Allah canlarını sağ etsin bütünler geçer elbet.

Sizde durumlar nasil?
Bizimkinin uykusu biraz duzene girio sanki kirkina yaklastikca. Geceleri daha rahat minigim, o aglamayinca benm de kafam rahat. Bi saat kdr once kalktm emzirmek icn. Ama gel gor ki uykum kacti bu ke bebek uyuyo ben uyanik:) sabhin korunde bi umut rezene-anason cayi iciyorum belki uyumama yardm eder die. Bildign enerji doluyum, tobe yarabbii vok yanlis zamanda:) herkeste keyifler nasil? Gelismeler var mi? Mesela ben benm sipanin artik gulumaedigni farknediyorum, onla knsnca oksayinca sevildigini anliyo sanki guluyo hemen.

Ah canım o saatte uyku kaçmadın ya. Mumkunse uyuyarak emzir ne tesaduf bu gece bende aynı saatte emziriyordun. Evet bizde yavaş yavaş gülümsüyoruz malum benimki 2 aylık olsada henüz 1 aylık sayılır. Ama hala bazı öğünlerde kaka yapamama sıkıntımız var baya zorlanıyor benimki. Ve baya zorluyor benide . Benimki bide cok ses dinliyor.

Aslına bakarsanız memede uyumasını gözardı edersek geceleri genel olarak bizim uyku duzenimizde fena sayılmaz. Gündüz 14:00 ile 20:00 saatleri arası problemli. Hem huysuz hem uyutsam en geç yarim saatte uyanmış oluyor, hem de sürekli meme istiyor ve kusuyor. Zaten bu saydiklarimda birbiriyle baglantili. Pazar günü 40 imiz çıkıyor. Ankaraya lutfedip yaz da gelirse bu saatlerde bebek arabasına atıp gezdireyim diyorum bakalım ne sonuç alicam.

BBD senin ufaklık kendi kendine uyuyabiliyormu. Sen nasil bir yöntem izliyorsun?

Canm gece uyandignda ben emzirirken uyuyakalio zaten bi on bes dakika falan emip uyuyakalio. Gunduz kendi kendine uyuyabiliyo ama daha hizli uyusn die fon makinesi sesi dnletirom hemen sizio uykusu varsa:) onn disinda dun neredyse hic uyumadi gunduz gaz sancisindan. Ne meret biseyse bi gidio bi gelio, oglumn gaz sikntisi bar mi yok mu anlamadm her gun degisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…