- 11 Eylül 2014
- 1.044
- 1.090
- 133
- 34
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Canm sikma sen canini, aklina guzel seyleri getir sadece. Hayirli bayramlarr
Bendee hamıleyım sanırımm:)) bu sabah sılık cıktı testım
Senin de gözün aydın:)1 ekimde ogrendim kizlar bende hamileyim kan testinde cikti ama henuz doktora baktramadik bayramdan dolayi yeni hamileler sizdeki agrilar vucudunuzdaki degisiklikler nelerdir.benim bugun vajinamda batma oldu ara ara olan var mi bole
nasil iliski olmamasi gerekir? hamileligin ilk doneminindemi?Kizlar doktorlar size iliski olup olmamasi konusunda ne soyledi ben mecburen il disinda oldugum donemde 2 ayri doktora gittim ikiside farkli bisey soyledi kacinci haftaya kadar iliski olmamasi gerekir ? Kendi doktoruma haftaya gidicem
Canım daha çok küçük bebeği görememesi normal. Kese ancak görünüyor bu dönemlerde. İnşallah birşey olmaz sen kafanı takmaEvvelki gece karin agri ve sancilarim siddetlendi, otururken batmalar vardi. Sonraki gun, yani dun, hafif kanamam vardi. Kanama cok cok hafifti ama hala devam ediyor. Bu sabah jinekologa yonlendirdiler, hamileligimi tastiklediler ve kan aldilar. Ama doktor bebegi maalesef goremedi. Kan degerlerimde dusuk cikmis. Ya cok kucuk, yada dollenme olmamis dedi doktor. Rabbim hayirlisini versin, saglikla versin. Biraz korktum.
Haklisin sanirim. Carsamba gunune yine randevu verdiler, kan alip yine bakacaklar. Bu arada ben icten bakacaklarini tahmin etmemistim, ne igrencCanım daha çok küçük bebeği görememesi normal. Kese ancak görünüyor bu dönemlerde. İnşallah birşey olmaz sen kafanı takma
Ay canım valla nasıl olacak bilmiyorum ilki sezaryan mayısin sonunda alırlar büyük ihtimal bunu da tam 14.5 ay olacak o sebeple. Allah yardımcımız olsun valla:-DHaklisin sanirim. Carsamba gunune yine randevu verdiler, kan alip yine bakacaklar. Bu arada ben icten bakacaklarini tahmin etmemistim, ne igrencdoktordanda utandim, genc bi adamdi ustelik.
Hamileligini kutluyorum canim, ne guzel :) Rabbim saglikla kavustursun. Bizdede planlanmadik bir hamilelik oldu, kendi kendimi su anda cok suclu hissediyorum (biraz mizmizlanmistim beklenmedik oldugu icin)..benim ve erkek kardesimin arasinda 13 ay var, cok eglenceli ve guzel buyuduk valla :) hem kardes hem arkadas gibi :)
Tesekkurler seninde gzun aydin☺aynen bende hatta dyorum ki adet mi olucam yoksa sonra gecyorSenin de gözün aydın:)
Rahimde batma ve ara ara adet sancım başlıyormuş gibi oluyor.
Batma , ayakta fazla kaldığım zamanlarda oluyor dikkat ettim,
Karpuz gibi yatıyorum sürekli :)))
Cok sevndim canmmmbayramın 1. Günü hcg testi istemişti doktor benden, 2 günde tam 4 katına çıkmış, güzel ilerliyor dedi:))
İçime su serpildi biraz, teşekkür ederim,
Sizlere de hayırlı bayramlar
Ben de ruyamda kayip bi kiz cocuguyla ugrastim buldum ama baska birinin kizi cok guzel bi kizdi.annesine goturdum hemen uyandim tabirine bskmak icinKizlaar ben bi yerde hamilelerin su temali ruyalari sik gordgnu okumstm zamaninda. Iki gndr de gerckten deniz goruyorum dalgali dalgali. Hayrdir insallah:) bi de sik sik tvalete uyandigm icn her sefernde baska ruyalar goruyorum tabi. Brnde de lekelenme olma cnm cok siklmisti. Halbuki hc de kafama takmiyirum biseyi takintili gibi ruyalar goruyorm gene de smk ki bilincalrm yogunVar mi benm gibi abidik gubidik ruyalar goren? Bu arada ayin 9una da randevu aldm. Gittgm doktru seviyorm ama hamile o ayrilcak isten. Yeni bi doktr bulma telasi baslasin
Oy hayrolsn cnm gzl bi ruya:) sanrm psikolojimz etkilio ruyalarmzi bu donemdeBen de ruyamda kayip bi kiz cocuguyla ugrastim buldum ama baska birinin kizi cok guzel bi kizdi.annesine goturdum hemen uyandim tabirine bskmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?