- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.581
ahh canım bende her kese aynısını soyluyordum hatta yurtdısında tatıldeyken hamıleymısım dusun tum gun gezmeler ıckı ıcmeler esımleİnşallah duyarsın cnm , ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne bulantı ne bişey şuan 4.5 haftalık normalmi ya , hiç hamile değilim sanki
ahh canım bende her kese aynısını soyluyordum hatta yurtdısında tatıldeyken hamıleymısım dusun tum gun gezmeler ıckı ıcmeler esımleoyrendıjten sonra sasırdım tabı bu kadar kolay mı hamılelık.ama 6 cı haftaya gırdıgımden resmen hayalet gıbıyım ne bı sey yıye bılıyorum sureklı de uyku modundayım
Canıiiiiiiim dun tahlil sonucum 418.36 cikti doktorum haftaya pazartesi gelirsen hem kese hemde kalp atisini duyariz dedi bizde tamam dedik...bekleyeceğiz artik.sen naptin canim...HİRACIM NAPCIN DOKTORA GİTTİNMİ
Canim panik yapmaaa bi yaptir test ne olacakki bi kan vermek bu nihayetinde biraz sabirsiz ve endiseliyoz tabii dun bende sonucumu almaya giderken bayilmak uzereydim... sabredicez ve guzel sonuclar alicaz inşallah canim benim...arkadaşlar bugün doktora gittim bogazlarım rahatsız ilaç yazdırayım dedim ilaç yazmadılar kadındoguma git dediler sigortaya gittim kadındoguma doktor muayene etti hiçbişi göremedi daha sonra alttan bakmam gerekiyo dedi bende bi sakıncası varmı dedim gebelik normalmi degilmi nerden anlıyacaz dedi ii tmm dedim bkatı yine bişi yokAllahım noluyoruz dedim içime bi kurt düştü rahim duvarın kalınlaşmış normal bi gebesin dedi bu ne demek şimdi anlamadım yani görünürmü ilerde demek istedi kendi doktoruma ayın 28 gidicem bu doktor kan tahlili istedi kendi doktor günümü beklesemmi yoksa gitsemmi anladım çok kurcalamakta istemiyorum akıl verin lütfen
ben de sendenim. 7 hafta oldu ne bulantı ne kusma..bence şanslıyız...bünye meselesi sanırım bunlar rahat ol..gayet de hamileyiz :)İnşallah duyarsın cnm , ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne bulantı ne bişey şuan 4.5 haftalık normalmi ya , hiç hamile değilim sanki
Genel olarak hepimiz ayniyiz endiselenme hersey inşallah yolunda ve iyi olacak dualarimdasiniz hepiniz...ne kadar cok dua okadar guzellik...hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz ama dunyanin en guzel seyi icin bir aradayiz Allah herseyin hayirlisini versin hepimize...gunaydın herkese bugun doktor randevum var insallak kalp atıslarını duyarım.bı de bu tıksınme bulantı yuzunden bu saate kadar bı sey yıyemedım
Mongaaaa nispetini yesinler senin kiskandim simdi baaakben de sendenim. 7 hafta oldu ne bulantı ne kusma..bence şanslıyız...bünye meselesi sanırım bunlar rahat ol..gayet de hamileyiz :)
insallah sen de olmaz canım herkeste olacak dıye bı sey yokHadi ya şimdi korktum işteinşallah uzun sürmez , belki bende olmaz ya yani umarım
Inşallah canim inşallah haftalarimiz hemen hemen ayni canim ben bugun gec kaldim malum bulantilar berbat sabah 5 te 7 de 9 da kalkip kalkip istifra ettim halimde kalmadi yani....tesekkur ederım canım bır bırımızı tanımıyoruz ama hepinızı merak edıyorum sabah kalktıgımda ılk ıs sızlerın haberlerını almak ınsallah hepımız hayırlısıyla mucızelerımıze kavusuruz
sen benden de kotusun demek bugun doktordan soracam ılac dalan gecenlerde bı dogum semınerıne katıldım doktor artık hamıleler bu bulantılarla yasamak zorunda deyıller ılaclar var kullanın dedı gavıcson bır tanesı.cok ıyı gelıyormus doktorma soracam bugun paylasırım burdanInşallah canim inşallah haftalarimiz hemen hemen ayni canim ben bugun gec kaldim malum bulantilar berbat sabah 5 te 7 de 9 da kalkip kalkip istifra ettim halimde kalmadi yani....
Canim ben hepsine raziyim ben 8 senedir bekliyorum minik vampirimi olsun bunlarin hepsi bana dugun dernek geliyor inanmicaksin ama istifra ederken gulumsuyorum ben yaaa o haldeydim tam tukenmisken geldi minik vampirimsen benden de kotusun demek bugun doktordan soracam ılac dalan gecenlerde bı dogum semınerıne katıldım doktor artık hamıleler bu bulantılarla yasamak zorunda deyıller ılaclar var kullanın dedı gavıcson bır tanesı.cok ıyı gelıyormus doktorma soracam bugun paylasırım burdan
Canim iyiyim ben ama bu bulanti kusma durumu zormus ya sabahlari evde mandira var sankiSelaaammmmmnasılsınız arkidislerrrrrr
Sen nasilsin canim boyle oynaya oynaya geldigine gore iyisin maşallahSelaaammmmmnasılsınız arkidislerrrrrr
Canm hamilelik yorumunda bebeğinin kalp atışlarını ultrasondan rahatlıkla duyabilirsiniz yaziyo dikkatini çekti mi :) naptin gittin mi Dr a kalp atışı için ? SAT in ne senin ?tebrıkler gec dollenme olmus demek kı bebegın suprız yapmıs sana
Bgn pozitif gelim dedim cnmmm :) iyiyimmm çok şükür perşembeyi bekliyorum bakalım kalp atışı için erken mi olacak 6.haftayı doldurmuş oluyorum :)Sen nasilsin canim boyle oynaya oynaya geldigine gore iyisin maşallah
Canim benim sat 14 eylüldü. Doktorum haftaya gel dedi haftaya gidicem pazartesi canim biz gec dollenmeyiz kuzum yiksek ihtimal bu son anda tutundu findigim...sen duymusmuydun kuzumCanm hamilelik yorumunda bebeğinin kalp atışlarını ultrasondan rahatlıkla duyabilirsiniz yaziyo dikkatini çekti mi :) naptin gittin mi Dr a kalp atışı için ? SAT in ne senin ?
Mandıra hahahhh ;D ;D ben de bulantı ara ara oluyor ama hayatım boyunca hic kusmadigim için bebeğim de kusturamiycak sanırım ;D ;DCanim iyiyim ben ama bu bulanti kusma durumu zormus ya sabahlari evde mandira var sanki
Kuzum git en azindan merakini yenmis olursun benim doktorum artik abimiz gibi oldu 8 yildan sonra cok badire atlattik buyuzden biraz garanticiyiz biz oyuzden pazartesi dedi ve ben 8 yildir doktorumu dinledigim hicbiseyde pisman olmadim cok sukur...Bgn pozitif gelim dedim cnmmm :) iyiyimmm çok şükür perşembeyi bekliyorum bakalım kalp atışı için erken mi olacak 6.haftayı doldurmuş oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?