- 4 Ağustos 2014
- 727
- 293
- 108
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.561
Canım 16 gün geçti adetim 10. gün test kanda herşeyde negatifti Dün akşam yani 15. gün yaptırdım 135,7 çıktı :)kızlarrrrrrrrrrr bütün testler negatif olup sonra pozitif çıkan var mı hala adet olmadım da
inşallah gebesindir canım 15. güne kadar hiç çıkmadı bnmde:)ben adetten bir gün önce kan ve idrar testi yaptırdım çıkmadı çok üşüyorum yaa midemde bulanıyor ama hani adet sancım olurdu bu daha farklı karnımda şişkinlik var gibi
daha dün akşam öğrendim umutsuzca gittiğimde sanırım 1 haftalık yani benim tahminlerime göre :) Yarında doktora gidicem Allah nasip ederse :)inş canım sağol güzel dileklerin için kaç haftalık gebesin peki ??
yaa çok sevindimmm canımm inşş aynı duyuları bende yaşarımmmm :) dua et olur mudaha dün akşam öğrendim umutsuzca gittiğimde sanırım 1 haftalık yani benim tahminlerime göre :) Yarında doktora gidicem Allah nasip ederse :)
İnşallah canım hepinize dua ediyorum gerçekten :)yaa çok sevindimmm canımm inşş aynı duyuları bende yaşarımmmm :) dua et olur mu
amin canim seninkinide nasip etsin insallah
Benimde ultrason girmeden onceki degerim 750idi doktor haftaya gel o zaman keseni goruruz demisti geldim kesecigim kucucuk ciktigordum sonraki.haftada bebisimi grdum yani icin rahat olsun degerlerin saglikli yukseliosa sorun olmaz
Valla inan hiçbirşey anlamıyorum bu işlerden değere göre kese oluşurmuş o değerde 1200 gibi olmalıymışbenim önceki bebeğimde de bunda da keseye bakılırken bhcg istemedi tekrar doktorlarım.. sizinkiler neden ona göre karar veriyor anlamadım..
aynenn yaaa araştırdıkçaa yeni bir şeyler görüyorumcanım ben ankaradayken 100.yıl hastanesine gidiyordum..dilek hanım var tavsiye ederim..
çok araştırma yapıp boğma kendini..internette aslı olmayan pek çok bilgi dolaşıyor..rahat ol...çok bilgi çok stres...doktorunu dinle yeter..
1562 çıktı değerimCanim hayırlı olsun değerin kaç cikti
Valla inan hiçbirşey anlamıyorum bu işlerden değere göre kese oluşurmuş o değerde 1200 gibi olmalıymış
evet cnm hayırlısı olsun herşeyin..aynenn yaaa araştırdıkçaa yeni bir şeyler görüyorum
ama 1 sene önceki myom ameliyatında o kadar çok kişi gezdim ve o kadar farklı cevaplar aldım ki ister istemez hemen güvenemiyorum.myom ameliyatımı rıfat gürsoy yapmıştı.çok iyi bir ameliyat oldu ama rıfat bey çok konuşmayan yuvarlak cevaplar veren biriydi.o da işinin ehli olduğundandı.ben lafa değil icraata bakarımcılardandıama gebelik takbinde biraz daha konuşkan bir doktor istiyorum.
ahmet - mehmet erdem kardeşlerden biri var şu an aklımda ama bakalım kısmet.
bir de cem somer atabekoğlu.ama o çok yoğunmuş randevular falan sorun olabilir belki.bir de özel hastanede doğuma giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum.kısmet olursa özel bir hastanede doğum yapmak isterim.
bakalım rabbim her şeyin hayırlısını versin
Evet canım değerler farkliymis cumartesi yaptirdigimda o değer çıktı o da 144.32 ymis pazartesi tekrarladim 392.42 çıktı herşey yolunda gözüküyor şuan ama daha kese yok daha 4 haftalık 1 kasımda gitmeyi düşünüyorum kese için doktora acaba o zaman kalp atışlarını duyarmiyimbaya baya hamilesin demek. hem de adetin üstünden çok geçmiş sanırım. ya da test makinasının referans aralık değerleri daha farklı.
tebrıkler gec dollenme olmus demek kı bebegın suprız yapmıs sanaCanım 16 gün geçti adetim 10. gün test kanda herşeyde negatifti Dün akşam yani 15. gün yaptırdım 135,7 çıktı :)
Yok canim ikinci nasipse allah saglikla kucagimza almayi nasip etsinİnşallah.. senin ilk mi yoksa benim gibi:))
gunaydın herkese bugun doktor randevum var insallak kalp atıslarını duyarım.bı de bu tıksınme bulantı yuzunden bu saate kadar bı sey yıyemedım
evet canım biraz inatçı olcak sanırım gelmedi :)tebrıkler gec dollenme olmus demek kı bebegın suprız yapmıs sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?