♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
ben adetten bir gün önce kan ve idrar testi yaptırdım çıkmadı çok üşüyorum yaa midemde bulanıyor ama hani adet sancım olurdu bu daha farklı karnımda şişkinlik var gibi

İnşallah.. senin ilk mi yoksa benim gibi:))

benim önceki bebeğimde de bunda da keseye bakılırken bhcg istemedi tekrar doktorlarım.. sizinkiler neden ona göre karar veriyor anlamadım..
Valla inan hiçbirşey anlamıyorum bu işlerden değere göre kese oluşurmuş o değerde 1200 gibi olmalıymış

aynenn yaaa araştırdıkçaa yeni bir şeyler görüyorum
ama 1 sene önceki myom ameliyatında o kadar çok kişi gezdim ve o kadar farklı cevaplar aldım ki ister istemez hemen güvenemiyorum.myom ameliyatımı rıfat gürsoy yapmıştı.çok iyi bir ameliyat oldu ama rıfat bey çok konuşmayan yuvarlak cevaplar veren biriydi.o da işinin ehli olduğundandı.ben lafa değil icraata bakarımcılardandı ama gebelik takbinde biraz daha konuşkan bir doktor istiyorum.
ahmet - mehmet erdem kardeşlerden biri var şu an aklımda ama bakalım kısmet.
bir de cem somer atabekoğlu.ama o çok yoğunmuş randevular falan sorun olabilir belki.bir de özel hastanede doğuma giriyor mu girmiyor mu bilmiyorum.kısmet olursa özel bir hastanede doğum yapmak isterim.
bakalım rabbim her şeyin hayırlısını versin

Valla inan hiçbirşey anlamıyorum bu işlerden değere göre kese oluşurmuş o değerde 1200 gibi olmalıymış

bilmiyordum...bhcg ye ne gerek var ki tekrar, ulstrasonda herşey görünüyor zaten..kan değerlerine bakmaktan daha pratik üstelik :)

evet cnm hayırlısı olsun herşeyin..

baya baya hamilesin demek. hem de adetin üstünden çok geçmiş sanırım. ya da test makinasının referans aralık değerleri daha farklı.
Evet canım değerler farkliymis cumartesi yaptirdigimda o değer çıktı o da 144.32 ymis pazartesi tekrarladim 392.42 çıktı herşey yolunda gözüküyor şuan ama daha kese yok daha 4 haftalık 1 kasımda gitmeyi düşünüyorum kese için doktora acaba o zaman kalp atışlarını duyarmiyim

gunaydın herkese bugun doktor randevum var insallak kalp atıslarını duyarım.bı de bu tıksınme bulantı yuzunden bu saate kadar bı sey yıyemedım

gunaydın herkese bugun doktor randevum var insallak kalp atıslarını duyarım.bı de bu tıksınme bulantı yuzunden bu saate kadar bı sey yıyemedım

İnşallah duyarsın cnm , ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ne bulantı ne bişey şuan 4.5 haftalık normalmi ya , hiç hamile değilim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…