♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
arkadaşlar bugün doktora gittim bogazlarım rahatsız ilaç yazdırayım dedim ilaç yazmadılar kadındoguma git dediler sigortaya gittim kadındoguma doktor muayene etti hiçbişi göremedi daha sonra alttan bakmam gerekiyo dedi bende bi sakıncası varmı dedim gebelik normalmi degilmi nerden anlıyacaz dedi ii tmm dedim bkatı yine bişi yok Allahım noluyoruz dedim içime bi kurt düştü rahim duvarın kalınlaşmış normal bi gebesin dedi bu ne demek şimdi anlamadım yani görünürmü ilerde demek istedi kendi doktoruma ayın 28 gidicem bu doktor kan tahlili istedi kendi doktor günümü beklesemmi yoksa gitsemmi anladım çok kurcalamakta istemiyorum akıl verin lütfen

cnm hoşgeldin izmir grubumuza :) dört köşe olduk şimdi :) hangi doktora gidiyorsun ben de doktor araştırmalarındayım hala ..
hoşbulduk canım benim doktorum alsancakta. hüsniye özcan. oldukça memnunum ben. tavsiye üzerine gidiyorum. internette aratırsan hakkında baya bilgiye ulaşabilirsin canım.:)

bence hastaneye git her ikisine de baksınlar

selvercim hiç bişey anlamadım ben.. şimdi nasıl yani daha önce görünen bebeği mi göremediler...karından görünmüyor mu hala senin bebiş..kafam karıştı benim..kendi doktorunu felan bekleme allah aşkına git hemen bir doktora bu nasıl iş

bende 2 yıldır istiyordum 1 başarısız aşılama ve çeşitli ilaçlar içtim bu ay yeniden aşılamaya hazırlanıyordum ve adetimi bekliyordum ki hamile olduğumu öğrendim rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok hiç zorlanma hiç üzülme...

öncelikle hepimizin bebeği hayırlı olsun rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin :) artık bende aranızdayım ve şükürler olsun çok mutluyum..
hoşgeldin cnm aramıza..rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...

slmlar aranıza yeni katıldım.. bizde bebek istiyoruz kısmetse adet günü geçti kan ve idrar tesleri yapıldı sonuç negatif ancak hala da adet olmadı
benim de idrar testim negatif çıkmıştı cnm..sonra gidip kan testi yaptırdım adetim 5 gün geçmişti.şükürler olsun orda çıktı bebişim..inş sen de güzel haberlerle gelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…