- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.541
ben bucadayım canım. benim doktorum alsancakta. adı hüsniye özcan.İzmirin neresinden canım ? hangi doktora gidiyorsun?
inşallah ya cok guzel olur vallaişte bir arkadaş daha çoktı ne güzel. evet canım ben de öğretmenim. inş yakında bir buluşma tertipleriz tanışırız.
hoşbulduk canımcnm hoşgeldin izmir grubumuza :) dört köşe olduk şimdi :) hangi doktora gidiyorsun ben de doktor araştırmalarındayım hala ..
he şölee rahatla tabi üzülcek bişi yok korkma sakın :) için tamamen rahat olsun :)çok tş. ederm içimi biraz rahatlattın :) bende dün biraz araştırdım bu sorunu evt gebelikte genelde yaşanıyomuş 6. ve 24.haftalar arasında :)
bence hastaneye git her ikisine de baksınlarkızlar merhaba, benim de sat 15 Eylül'dü 17 Ekim'de dr a gittim çok erken gelmişsin dedi sadece bhcg baktı onunda sonucu geç çıktığından gösteremedim. sonuç 2900. bugün asmden işten erken çıkmak için gebelik raporu aldım orada da kan testi 10:00 dan sonra yapılmıyomuşNisan da dış gebelik geçirdiğim için de korkuyorum dra gitsem mi yoksa asm de biraz bhcg mi ölçtürsem bilemiyorum
bazen bana çok delici kramplar girip çıkıyor...bebekimmm büyüyor diyip geçiyorum..(doktorum söylemişti) :)benmde kasıklarımda çok kötü ağrı var gece uykudan kaldırıo
arkadaşlar bugün doktora gittim bogazlarım rahatsız ilaç yazdırayım dedim ilaç yazmadılar kadındoguma git dediler sigortaya gittim kadındoguma doktor muayene etti hiçbişi göremedi daha sonra alttan bakmam gerekiyo dedi bende bi sakıncası varmı dedim gebelik normalmi degilmi nerden anlıyacaz dedi ii tmm dedim bkatı yine bişi yokAllahım noluyoruz dedim içime bi kurt düştü rahim duvarın kalınlaşmış normal bi gebesin dedi bu ne demek şimdi anlamadım yani görünürmü ilerde demek istedi kendi doktoruma ayın 28 gidicem bu doktor kan tahlili istedi kendi doktor günümü beklesemmi yoksa gitsemmi anladım çok kurcalamakta istemiyorum akıl verin lütfen
ii o zman :)bazen bana çok delici kramplar girip çıkıyor...bebekimmm büyüyor diyip geçiyorum..(doktorum söylemişti) :)
inş Rabbim gönlündekini verir canımm...slmlar aranıza yeni katıldım.. bizde bebek istiyoruz kısmetse adet günü geçti kan ve idrar tesleri yapıldı sonuç negatif ancak hala da adet olmadı
hoşgeldin cnm aramıza..rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...öncelikle hepimizin bebeği hayırlı olsun rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin :) artık bende aranızdayım ve şükürler olsun çok mutluyum..
benim de idrar testim negatif çıkmıştı cnm..sonra gidip kan testi yaptırdım adetim 5 gün geçmişti.şükürler olsun orda çıktı bebişim..inş sen de güzel haberlerle gelirsin..slmlar aranıza yeni katıldım.. bizde bebek istiyoruz kısmetse adet günü geçti kan ve idrar tesleri yapıldı sonuç negatif ancak hala da adet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?