♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Canım benimde 1500'e ulaştığında belli oldu yani geçen hafta :) ondan önce belli olmamıştı korkma :)

Canımm bildiğim kadarıyla 8. hafta başlıyor mide bulantıları biraz sabret :) Benim 6. haftam gün içerisinde bazen oluyor mide bulantılarım

Canımm bildiğim kadarıyla 8. hafta başlıyor mide bulantıları biraz sabret :) Benim 6. haftam gün içerisinde bazen oluyor mide bulantılarım
Midem öle bi kasılıyor ki artık karın kaslarım acımaya başladı umarım geçer ben bu kadar zorlanıyorsam bebeğim büyücem diye kim bilir nasıl zorlanıyor akşam aklıma o geldi :) Sabır dedim Sabırr

Canıiiiiiiim dun tahlil sonucum 418.36 cikti doktorum haftaya pazartesi gelirsen hem kese hemde kalp atisini duyariz dedi bizde tamam dedik...bekleyeceğiz artik.sen naptin canim...
hiracim sen bana moral veriyosun biz senle ayniyiz bende haftaya 28 gidicem ya o zaman goruruz demisti dun gittim hala gorunmedi korktum sen boyle yazinca demekki daha erken diyorum simdi icim rahatladi insallah haftaya bebislerimizi gorecez kalp seslerini duyariz hayirlisiyla

bende hamileyimmm :) Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.. benimde muhtemel doğum tarihim 25 haziran :)

hayırlı olsun cnm bende düm öğrendim hamile olduğumu hesapladım benimkide 25 haziran sen adetten önce mi öğrendin gecikince mi değerin kaçtı cnm

bende dün öğrendim hamileyimmmmmm adetim 1 gün gecikmişti değerim 26.5 çıktı haftaya bida kan verecem kızlar

Hayırlı olsun canımm :)
kızlar değerim normal mi peki

Canım değerlerin 48 saatte bir 2 katına çıkması lazım bende adetimden 2 gün sonra öğrendim 263 dü doktorlar düşük buldu çok üzülmüştüm sürekli kan veriyordum ama sonradan arttı değerlerim sıkma canını o yüzden :) seninde 2 günde 1 artıcak :)))

Ben bu hfta duyucam kalp atışlarını ama aksilik olur diye çk korkuyorum benim için dua edin lütfen

Canım değerlerin 48 saatte bir 2 katına çıkması lazım bende adetimden 2 gün sonra öğrendim 263 dü doktorlar düşük buldu çok üzülmüştüm sürekli kan veriyordum ama sonradan arttı değerlerim sıkma canını o yüzden :) seninde 2 günde 1 artıcak :)))[/QUOTE]

ya bu sayıları anlamıyorum kii cnm ya benimki 26.5 ya yani 265 mi oluyo kimi sayı noktalı kimisi böyle

ya bu sayıları anlamıyorum kii cnm ya benimki 26.5 ya yani 265 mi oluyo kimi sayı noktalı kimisi böyle[/QUOTE]

Hayır canım 265 olmuyor ama mesela dün 26.5 çıktı yarın tekrar yaptırınca 53'e çıkması lazım yani her 48 saatte bir rakamın 2 katına çıkması lazım.benim 263dü sonra 294 oldu az yükselmişti daha sonra 546-1324...dye yükseldi seninde öyle olacak şuan canını sıkacak bi durum yok rahat ol.

selam bende aynı iğneyi oldum 3 Nisan da 1 ay korundum sonra hiç korunmadım nihayet bu ay hamileyim ama daha keseyi görmek için doktora gitmedim. korkuyom

Elinde test sonucun varsa istersen gönder bakalım ama ortada sonuç yazan kısım var o sayıyı baz alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…