- 9 Nisan 2014
- 41
- 16
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.641
kızlar hepinize selamlar, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, özellikle de bebek isteyen kardeşlerimizede nasip etsin...Çok kısa bir sorum var lütfen bilenler cevaplasın keseleriniz değeriniz kaçken oluştu? benim bugün 600 olması lazım doktor çarşamba 1200 e ulaşır kesen oluşmuş olur dedi doğrumu acaba biraz korkuyorum ilk bebeğim..
bende hamileyimmm :) Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.. benimde muhtemel doğum tarihim 25 haziran :)
Canımm bildiğim kadarıyla 8. hafta başlıyor mide bulantıları biraz sabret :) Benim 6. haftam gün içerisinde bazen oluyor mide bulantılarımSelam Kızlar 8 haftanın içindeyim dünden beri inanılmaz mide bulantım başladısu içsem çıkarıyorum geçici bi durum mu acaba düne kadar tek bir belirtim yoktu halsizlik yok ama böle devam ederse bitkin düşerim çünkü beslenemicem ekşi tutzlu tatlı hiç bişey bulantımı kesmedi tavsiesi olan varmı
Midem öle bi kasılıyor ki artık karın kaslarım acımaya başladıCanımm bildiğim kadarıyla 8. hafta başlıyor mide bulantıları biraz sabret :) Benim 6. haftam gün içerisinde bazen oluyor mide bulantılarım
hiracim sen bana moral veriyosun biz senle ayniyiz bende haftaya 28 gidicem ya o zaman goruruz demisti dun gittim hala gorunmedi korktum sen boyle yazinca demekki daha erken diyorum simdi icim rahatladi insallah haftaya bebislerimizi gorecez kalp seslerini duyariz hayirlisiylaCanıiiiiiiim dun tahlil sonucum 418.36 cikti doktorum haftaya pazartesi gelirsen hem kese hemde kalp atisini duyariz dedi bizde tamam dedik...bekleyeceğiz artik.sen naptin canim...
bende hamileyimmm :) Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.. benimde muhtemel doğum tarihim 25 haziran :)
hayirli olsun canim bidahakine degerin yukselir insallahbende dün öğrendim hamileyimmmmmm adetim 1 gün gecikmişti değerim 26.5 çıktı haftaya bida kan verecem kızlar
bende dün öğrendim hamileyimmmmmm adetim 1 gün gecikmişti değerim 26.5 çıktı haftaya bida kan verecem kızlar
kızlar değerim normal mi peki
hayirli olsun canim bidahakine degerin yukselir insallah
hiracim sen bana moral veriyosun biz senle ayniyiz bende haftaya 28 gidicem ya o zaman goruruz demisti dun gittim hala gorunmedi korktum sen boyle yazinca demekki daha erken diyorum simdi icim rahatladi insallah haftaya bebislerimizi gorecez kalp seslerini duyariz hayirlisiyla
Canım değerlerin 48 saatte bir 2 katına çıkması lazım bende adetimden 2 gün sonra öğrendim 263 dü doktorlar düşük buldu çok üzülmüştüm sürekli kan veriyordum ama sonradan arttı değerlerim sıkma canını o yüzden :) seninde 2 günde 1 artıcak :)))
degerin simdilik normal tabii duzenli yukselmesi lazim bende ilk teste 17 cikmisti saka gibiydi daha sonra 56 oldu 2 kati yukslmesi gerekiyomus hayirlisi olsunkızlar değerim normal mi peki
selam bende aynı iğneyi oldum 3 Nisan da 1 ay korundum sonra hiç korunmadım nihayet bu ay hamileyim ama daha keseyi görmek için doktora gitmedim. korkuyommetotreksat DIYE BIR ILAÇ. DIS GEBELIKLERDE BU IALACI KULLANIYORLAR. OLMADAN ONCE BU SITEDE COK ARASTIRDIM IKI FARKLI DOKTORA GITTIM VE SONRA OLMAYI KABUL ETTIM. O ILACI OLUP DAHA SONRA NE ZAMAN HAMILE KALINIR ONU BILMIYORUM. AMA BU AY ESIMLE DOGRU ZAMAANLARDA BERABER OLDUK UMUYORUM.
SİZCE BELİRTİLERİM BUNU GOSTERIYOR MU BILEMEDIM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?