- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.661
ya bu sayıları anlamıyorum kii cnm ya benimki 26.5 ya yani 265 mi oluyo kimi sayı noktalı kimisi böyle
degerin simdilik normal tabii duzenli yukselmesi lazim bende ilk teste 17 cikmisti saka gibiydi daha sonra 56 oldu 2 kati yukslmesi gerekiyomus hayirlisi olsun
ayy canim ya rabbim herseyi gonlune gore nasip etsin insallah hayirlisiylaCanim ben hepsine raziyim ben 8 senedir bekliyorum minik vampirimi olsun bunlarin hepsi bana dugun dernek geliyor inanmicaksin ama istifra ederken gulumsuyorum ben yaaa o haldeydim tam tukenmisken geldi minik vampirim
Hayır canım 265 olmuyor ama mesela dün 26.5 çıktı yarın tekrar yaptırınca 53'e çıkması lazım yani her 48 saatte bir rakamın 2 katına çıkması lazım.benim 263dü sonra 294 oldu az yükselmişti daha sonra 546-1324...dye yükseldi seninde öyle olacak şuan canını sıkacak bi durum yok rahat ol.
anladım cnm teşekkür ederim geç döllenme olmuş olabilir mi ben yarın bidaha kan verecem zaten merak ediyorum kaç olmuş doktor 1 hafta sonra gel dedi ama bekleyemem ki o kadar
Dün testi saat kaçta yaptırdıysan yarın yine aynı saatte yaptır canım geç döllenme olabilir güzel haberlerini bekliyorum :)
biraz daha bekle yada kanda kesin cikar eminsen kendinden kan taglili yaptirkızlar bırsey sorabılırmıyım bugun adet gunum gelen gıden yok dun aksam test yaptı tabıkı tek cızgı ıdrarda pozıtıfı gec goren oldumu yoksa gebelık yokmu demek
çok çok teşekkür edrim cnm içime su serptin sağol hemen haberi uçuracam zaten merak etme:):):)
kızlar ilk test sonucum 17 Ekim de 2985 çıkmıştı bugün 8982 çıktı sizce yükseliş normal mi ? dış gebelik geçirdiğimden çok korkuyommm(((
Merhaba Tatlım benim dün başladı mide bulantım ama diğer şikayetler yok bende mide bulantım gece daha kötüydü ekşi bastıtır mide bulantısını dediler bende hiç bişey kesmiyor allah yardımcımız olsunkızlarr nasılsınız durumlarınız nedir 6+1 deyim ben ve aşırı mide bulantısı bel ve karın ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri kıvranarak uyanıyorum sizde ki değişimler nedir acaba
Benimde ağrılarım oluyor yerleşme döneminde normalmiş canımMerhaba Tatlım benim dün başladı mide bulantım ama diğer şikayetler yok bende mide bulantım gece daha kötüydü ekşi bastıtır mide bulantısını dediler bende hiç bişey kesmiyor allah yardımcımız olsun
insallah duyarsin canim panik yapiyoruz iste yapmamak lazim aslindaBen bu hfta duyucam kalp atışlarını ama aksilik olur diye çk korkuyorum benim için dua edin lütfen
insallah duyarsin canim panik yapiyoruz iste yapmamak lazim aslinda
inşallah deryacım alışırım..erkekler biraz daha farklı bize göre.. ben de eşime sordum hiç tepki yok onda dedim "sevinmedin mi hiç", seviniyorum tabi ama öyle dedi..bizler gibi değil onlar..inş birazdan giideceğim çok heyecanlıyım teşekkürler.
ben bu mesajı yazdıktan sonra eşime de sordum umursamıyor musun neden diye. o da sakınan göze çöp batar o kadar da ince eleyip sık dokuma dedi. ne güzeel gözzün aydın darısı başımıza.
ben de ankaradan geleli 3 yıl oldu. ve ben izmri çok sevdim. hiç bir yere gidesim yoksen de alışırsın inş canımm
hmmm anladım...kaç hafta oldu senin peki..yok canim hic gormedim daha erken dmisti ozeldki doktorum ssk da goremedi erkenolablir ddi yani gec dollenme gibi bisi oluyo galiba
inşallah :)Bence gayet iyi cnm zaten 10.000 civarı olması gerekiyordu ortalama seninkide yaklaşmış o rakama ufak tefek farklılıklara takılma :) benim ilk iki testim arasında sadece 30 sayı artış vardı dış gebelik olabilir dediler ama daha sonra çok normal bi şekilde artış gösterdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?