♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
ya bu sayıları anlamıyorum kii cnm ya benimki 26.5 ya yani 265 mi oluyo kimi sayı noktalı kimisi böyle

Hayır canım 265 olmuyor ama mesela dün 26.5 çıktı yarın tekrar yaptırınca 53'e çıkması lazım yani her 48 saatte bir rakamın 2 katına çıkması lazım.benim 263dü sonra 294 oldu az yükselmişti daha sonra 546-1324...dye yükseldi seninde öyle olacak şuan canını sıkacak bi durum yok rahat ol.[/QUOTE]

anladım cnm teşekkür ederim geç döllenme olmuş olabilir mi ben yarın bidaha kan verecem zaten merak ediyorum kaç olmuş doktor 1 hafta sonra gel dedi ama bekleyemem ki o kadar

Canim ben hepsine raziyim ben 8 senedir bekliyorum minik vampirimi olsun bunlarin hepsi bana dugun dernek geliyor inanmicaksin ama istifra ederken gulumsuyorum ben yaaa o haldeydim tam tukenmisken geldi minik vampirim
ayy canim ya rabbim herseyi gonlune gore nasip etsin insallah hayirlisiyla

anladım cnm teşekkür ederim geç döllenme olmuş olabilir mi ben yarın bidaha kan verecem zaten merak ediyorum kaç olmuş doktor 1 hafta sonra gel dedi ama bekleyemem ki o kadar[/QUOTE]

Dün testi saat kaçta yaptırdıysan yarın yine aynı saatte yaptır canım geç döllenme olabilir güzel haberlerini bekliyorum :)

anladım cnm teşekkür ederim geç döllenme olmuş olabilir mi ben yarın bidaha kan verecem zaten merak ediyorum kaç olmuş doktor 1 hafta sonra gel dedi ama bekleyemem ki o kadar

Dün testi saat kaçta yaptırdıysan yarın yine aynı saatte yaptır canım geç döllenme olabilir güzel haberlerini bekliyorum :)[/QUOTE]

çok çok teşekkür edrim cnm içime su serptin sağol hemen haberi uçuracam zaten merak etme:):):)

Dün testi saat kaçta yaptırdıysan yarın yine aynı saatte yaptır canım geç döllenme olabilir güzel haberlerini bekliyorum :)

çok çok teşekkür edrim cnm içime su serptin sağol hemen haberi uçuracam zaten merak etme:):):)[/QUOTE]

Rica ederim canım bekliyorum haberini :) Sen aldığın güzel haberin tadını çıkar olumsuz düşünme :)

kızlar bırsey sorabılırmıyım bugun adet gunum gelen gıden yok dun aksam test yaptı tabıkı tek cızgı ıdrarda pozıtıfı gec goren oldumu yoksa gebelık yokmu demek
biraz daha bekle yada kanda kesin cikar eminsen kendinden kan taglili yaptir

kızlarr nasılsınız durumlarınız nedir 6+1 deyim ben ve aşırı mide bulantısı bel ve karın ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri kıvranarak uyanıyorum sizde ki değişimler nedir acaba

çok çok teşekkür edrim cnm içime su serptin sağol hemen haberi uçuracam zaten merak etme:):):)

Rica ederim canım bekliyorum haberini :) Sen aldığın güzel haberin tadını çıkar olumsuz düşünme :)[/QUOTE]

bişe daha sorcam cnm yaa doktor bana herhangi bi ilaç falan vermedi en azından folik asit mesela acaba 1 hafta sonra gittiğimde verecek yoksa kötü olmadığını düşündü de gerek mi görmedi ayy ben takıyorum herşeyi ilk hamileliğim daha bazı endişelerim var cnm bnm yaaa

kızlar ilk test sonucum 17 Ekim de 2985 çıkmıştı bugün 8982 çıktı sizce yükseliş normal mi ? dış gebelik geçirdiğimden çok korkuyommm (((

Benimde ilk hamileliğim :) banada doktor vermedi folik asit snra ben sordum doktora vermicekmisin diye ben sorduktan sonra verdi :) sen 1 hafta sonra gidiceksin belki o zaman verir vermezse de sen sor canım sen devlet hastanesine mi gittin ?

kızlar ilk test sonucum 17 Ekim de 2985 çıkmıştı bugün 8982 çıktı sizce yükseliş normal mi ? dış gebelik geçirdiğimden çok korkuyommm (((

Bence gayet iyi cnm zaten 10.000 civarı olması gerekiyordu ortalama seninkide yaklaşmış o rakama ufak tefek farklılıklara takılma :) benim ilk iki testim arasında sadece 30 sayı artış vardı dış gebelik olabilir dediler ama daha sonra çok normal bi şekilde artış gösterdi :)

kızlarr nasılsınız durumlarınız nedir 6+1 deyim ben ve aşırı mide bulantısı bel ve karın ağrısı yaşıyorum özellikle geceleri kıvranarak uyanıyorum sizde ki değişimler nedir acaba
Merhaba Tatlım benim dün başladı mide bulantım ama diğer şikayetler yok bende mide bulantım gece daha kötüydü ekşi bastıtır mide bulantısını dediler bende hiç bişey kesmiyor allah yardımcımız olsun

Benimde ağrılarım oluyor yerleşme döneminde normalmiş canım

inşallah deryacım alışırım..erkekler biraz daha farklı bize göre.. ben de eşime sordum hiç tepki yok onda dedim "sevinmedin mi hiç", seviniyorum tabi ama öyle dedi..bizler gibi değil onlar..

inşallah :)

Kızlar inanılmaz derecede mide yanması ekşimesi yaşıyorum bunu yasayanlar var mi ? Netten baktım 6.haftadan itibaren olabiliyormus hatta en çok yasanilan şeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…