♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
adet oldumm benn
kısmet değilmiş cnm bu ay..önümüzdeki maçları iyi planla :) 12 ve 20. günler arası 2 güne birmiş usül :) bir de yapabilirsen soğan kürü yap bu ay..ben yapmıştım çok şükür bebişim geldi hemen..internetten bakabilirsin ibrahim saraçoğlu-soğan kürü

Canım ben 2 haftaya yakındır öyleyim... Dediğin gibi su bile bulandırıyor. Yavaş yavaş iç suyu bile. Kuru peksimet kızarmış ekmek bisküvi vs. yiyerek bulantını bastırmaya çalış. zor çok zor bir çaresi de yok maalesef...

Kızlar inanılmaz derecede mide yanması ekşimesi yaşıyorum bunu yasayanlar var mi ? Netten baktım 6.haftadan itibaren olabiliyormus hatta en çok yasanilan şeymiş
Cnm Gaviskon al gebelere veriyorlar. Rahatlatır... Mide konusunda uzmanlaştım artık...

canlar burda okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar vajinadan bakılmasına karşı..hamilelğin ilk haftaları vajinadan bakınca görülebiliyor ama karından bakınca görülmüyor minikler..o yüzden bu konuda bir sıkıntı yapmayın bence bebişleri görmek istiyorsanız...

Rica ederim canım bekliyorum haberini :) Sen aldığın güzel haberin tadını çıkar olumsuz düşünme :)

bişe daha sorcam cnm yaa doktor bana herhangi bi ilaç falan vermedi en azından folik asit mesela acaba 1 hafta sonra gittiğimde verecek yoksa kötü olmadığını düşündü de gerek mi görmedi ayy ben takıyorum herşeyi ilk hamileliğim daha bazı endişelerim var cnm bnm yaaa[/QUOTE]

cnm folik asite çoktan başlamış olman gerek..hamilelikten 3 ay önce başlatıyor normalde doktorlar..doktoru felan bekleme hemen başla...
kızlar d vitamini demir ve folik asit çok önemli..ihmal etmeyin sakın

inşallah deryacım alışırım..erkekler biraz daha farklı bize göre.. ben de eşime sordum hiç tepki yok onda dedim "sevinmedin mi hiç", seviniyorum tabi ama öyle dedi..bizler gibi değil onlar..
kızlar mesajlar karıştı ben anlamadım.. ankaradan 3 yıl önce gelen @teacherderya sen misin tatlım yoksa hira64 sen misin cnm :)

Mide bulantısından kuru kuru yedim yağsız yedim , bu sefer de peklik oldu, pekliği zorlarken akşam bu sefer aaa bi baktım hemoroit olmuşum. Hayatımda ilk defa olduğu için önce ufak çaplı bir şok yaşadım bu ne böyle diye... Benim bağırsaklar bağımsızlığını ilan etmiş gidiyorlar.. Hemen zeytinyağlı fitil ile müdahale ettim ama moral de gitti akşam akşam .. Ağrı oldu. Sabaha duphalac diye bir şurup var eşime rica ettim onu yetişirdi. Zeytinyağlı fitil de biraz toparlamış. Şurubu da içiyorum. İçimde ihtilal patladı garrr gurr gaz sancıları... Şimdi yatakta kıvraşıyorum. Hamilelik sayesinde mide bağırsak uzmanı olup çıkacağım. Şu midem bir rahata eremedi gitti.
O yüzden aranıza geç gelebildim. Forum almış başını yürümüş hamişler hızınıza yetişemiyorum
Tüm hamişlere güzel günler dilerim

Cnm Gaviskon al gebelere veriyorlar. Rahatlatır... Mide konusunda uzmanlaştım artık...
Mide konusunda ben de tecrubeliyim canm zaten kronik reflum var zaten gaviscon çok kullandım berbat bi tadı var onun eşim de dedi geçen de alalım diye de kullanmam ben onu ;( saol yine de canm :)

Canm hamilelik yorumunda bebeğinin kalp atışlarını ultrasondan rahatlıkla duyabilirsiniz yaziyo dikkatini çekti mi :) naptin gittin mi Dr a kalp atışı için ? SAT in ne senin ?
sımdı gelıyorum doktordan cok sukur kucuk vampırımın kalp atıslarını da duydumKızlar cok guzel bı sey bu ya Allahım nasıl bı mucıze .Bu arada telefona kayd etmeyı unutmayın sakın benden soylemesı evde de dınlersınız doyunca

Benim hiç aklıma gelmedi kaydetmek yaa Görüntü de çok tatlı di mi minik bi kalp atıyo gibi:) Çok tebrikler, darısı tüm duymayanların başına inşallah

Reactions: BBD
benimde sat 8 eylül bu ayın 28 ne randevum var geçen hafta gittiğimde duyamamıştım içimi rahatlattın :)çok sağol allah razı olsun

Bgn biraz gülim dedim üzme beni özüme donerim bak hatta döndüm bile . acaba bu sefer kalp atışını duyabilecek miyim ben meleğim canlanicak mi bu kez ya yine olmazsa ben ne yapicam
ama bu kadar kotu dusunme bak bana da dogal yolla kalamazsın demıstı doktorlar Rabbıme cok sukur kalp atıslarını da duydum.Pozıtıf ol canım persembeye guzel haberlerını beklıyoruz

Valla catladim cevap yazana kadar sen bundan sonra oyleee pes etmek yok canim annelik bu kaplan gibi olucaz guclu yenilmez tamam mi bak...igneye gidip geliciiiim simdi ben bi suzgec olup geliyoruuuuuum
Canım hikayelerimiz benziyor. Ben de 7 senelik evliyim. İlk 3 sene düşünmedik sonraki 4 sene de olmadı bir türlü. Ben tam ümidi kesmiştim hamile kaldım... 35 yaşımda , Hem de 7 cm miyomla. Mucize gibi bir şey. Allah ın iradesinden ve hikmetinden sual olunmuyor. İnşallah güzel Rabbim tüm hamile kardeşlerimin sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına almasını nasip etsin. Bunu yazdım olmuyor olmayacak diye üzülenlere belki bir umut ışığı olur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…