- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #1.681
kısmet değilmiş cnm bu ay..önümüzdeki maçları iyi planla :) 12 ve 20. günler arası 2 güne birmiş usül :) bir de yapabilirsen soğan kürü yap bu ay..ben yapmıştım çok şükür bebişim geldi hemen..internetten bakabilirsin ibrahim saraçoğlu-soğan kürüadet oldumm benn
Canım ben 2 haftaya yakındır öyleyim... Dediğin gibi su bile bulandırıyor. Yavaş yavaş iç suyu bile. Kuru peksimet kızarmış ekmek bisküvi vs. yiyerek bulantını bastırmaya çalış. zor çok zor bir çaresi de yok maalesef...Selam Kızlar 8 haftanın içindeyim dünden beri inanılmaz mide bulantım başladısu içsem çıkarıyorum geçici bi durum mu acaba düne kadar tek bir belirtim yoktu halsizlik yok ama böle devam ederse bitkin düşerim çünkü beslenemicem ekşi tutzlu tatlı hiç bişey bulantımı kesmedi tavsiesi olan varmı
Cnm Gaviskon al gebelere veriyorlar. Rahatlatır... Mide konusunda uzmanlaştım artık...Kızlar inanılmaz derecede mide yanması ekşimesi yaşıyorum bunu yasayanlar var mi ? Netten baktım 6.haftadan itibaren olabiliyormus hatta en çok yasanilan şeymiş
hiracim sen bana moral veriyosun biz senle ayniyiz bende haftaya 28 gidicem ya o zaman goruruz demisti dun gittim hala gorunmedi korktum sen boyle yazinca demekki daha erken diyorum simdi icim rahatladi insallah haftaya bebislerimizi gorecez kalp seslerini duyariz hayirlisiyla
Yok 6. haftada başlıyor 8. haftada pik yapıyor maalesef...Canımm bildiğim kadarıyla 8. hafta başlıyor mide bulantıları biraz sabret :) Benim 6. haftam gün içerisinde bazen oluyor mide bulantılarım
Rica ederim canım bekliyorum haberini :) Sen aldığın güzel haberin tadını çıkar olumsuz düşünme :)
Yok canim kahve leke gorundubiraz daha bekle yada kanda kesin cikar eminsen kendinden kan taglili yaptir
kızlar mesajlar karıştı ben anlamadım.. ankaradan 3 yıl önce gelen @teacherderya sen misin tatlım yoksainşallah deryacım alışırım..erkekler biraz daha farklı bize göre.. ben de eşime sordum hiç tepki yok onda dedim "sevinmedin mi hiç", seviniyorum tabi ama öyle dedi..bizler gibi değil onlar..
Yok canim kahve leke gorundu
Mide konusunda ben de tecrubeliyim canm zaten kronik reflum var zatenCnm Gaviskon al gebelere veriyorlar. Rahatlatır... Mide konusunda uzmanlaştım artık...
sımdı gelıyorum doktordan cok sukur kucuk vampırımın kalp atıslarını da duydumCanm hamilelik yorumunda bebeğinin kalp atışlarını ultrasondan rahatlıkla duyabilirsiniz yaziyo dikkatini çekti mi :) naptin gittin mi Dr a kalp atışı için ? SAT in ne senin ?
aramızda 2 gun fark var ben bugun duydum sen de persembe duyarsın ınsallah benım sat 8 eylulBgn pozitif gelim dedim cnmmm :) iyiyimmm çok şükür perşembeyi bekliyorum bakalım kalp atışı için erken mi olacak 6.haftayı doldurmuş oluyorum :)
Benim hiç aklıma gelmedi kaydetmek yaasımdı gelıyorum doktordan cok sukur kucuk vampırımın kalp atıslarını da duydumKızlar cok guzel bı sey bu ya Allahım nasıl bı mucıze .Bu arada telefona kayd etmeyı unutmayın sakın benden soylemesı evde de dınlersınız doyunca
ama bu kadar kotu dusunme bak bana da dogal yolla kalamazsın demıstı doktorlar Rabbıme cok sukur kalp atıslarını da duydum.Pozıtıf ol canım persembeye guzel haberlerını beklıyoruzBgn biraz gülim dedim üzme beni özüme donerim bakhatta döndüm bile . acaba bu sefer kalp atışını duyabilecek miyim ben meleğim canlanicak mi bu kez ya yine olmazsa ben ne yapicam
Canım hikayelerimiz benziyor. Ben de 7 senelik evliyim. İlk 3 sene düşünmedik sonraki 4 sene de olmadı bir türlü. Ben tam ümidi kesmiştim hamile kaldım... 35 yaşımda , Hem de 7 cm miyomla. Mucize gibi bir şey. Allah ın iradesinden ve hikmetinden sual olunmuyor. İnşallah güzel Rabbim tüm hamile kardeşlerimin sağlıkla sıhhatle bebişlerini kucaklarına almasını nasip etsin. Bunu yazdım olmuyor olmayacak diye üzülenlere belki bir umut ışığı olur diye...Valla catladim cevap yazana kadar sen bundan sonra oyleee pes etmek yok canim annelik bu kaplan gibi olucaz guclu yenilmez tamam mi bak...igneye gidip geliciiiim simdi ben bi suzgec olup geliyoruuuuuum
tesekkur ederım canım evet cok guzel bı goruntu cok sukur her sey yolunda sımdılıkBenim hiç aklıma gelmedi kaydetmek yaaGörüntü de çok tatlı di mi minik bi kalp atıyo gibi:) Çok tebrikler, darısı tüm duymayanların başına inşallah
gecen hafta cok erken degılmı ya? benım sat la senın sat aynı artık duya bılirsin bu hafta dabenimde sat 8 eylül bu ayın 28 ne randevum var geçen hafta gittiğimde duyamamıştım içimi rahatlattın :)çok sağol allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?