2014_2015 üçüz anne adayları

cafein2001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
129
88
43
35
Muğla
slm arkadaşlar; ben buradan da paylaşımlarda bulunalım istedim, ben 20 haftalık doğal yollarla hatta beklenmedik tek yumurta üçüz ( hepsi kız) anne adayıyım,üçüz gebelikde bu haftalara kadar bile gelebileceğimi düşünmüyordum,bakalım hayırlısı zaman ne gösterecek :D

cok guzel yaaa tam 3 tane küçük kız rica etsem benım içinde dfua edermısın hamılerın duası kabul olurmus 20 mayısta 2 aylık bebegımı kaybettım allah tamamına erdırsın masallah sıze

canım etmem mi hiç,dualarımız anne olmak isteyenlerle ,ben de 3 sene önce 2 aylık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim,nasıl acı çektiğimi ne çok ağladığımı anlatamam...sonrasın da 5 düşük,artık umudumu kaybettiğim tmm artık buraya kadarmış dediğim noktada kızlar geldi,sağlıkla doğarlar mı bilmiyorum...umarım senin de kucağın en kısa zamanda dolsun,gebelik haberini buradan duyur bize :) sevgilerimle

canım etmem mi hiç,dualarımız anne olmak isteyenlerle ,ben de 3 sene önce 2 aylık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim,nasıl acı çektiğimi ne çok ağladığımı anlatamam...sonrasın da 5 düşük,artık umudumu kaybettiğim tmm artık buraya kadarmış dediğim noktada kızlar geldi,sağlıkla doğarlar mı bilmiyorum...umarım senin de kucağın en kısa zamanda dolsun,gebelik haberini buradan duyur bize :) sevgilerimle
kız nasıl oldu hamişliğin hemide üçüz..nasıl hamile kaldın ne yedin ne içtin de hele..

Maşallah size rabbim hayirlisiyla saglikla ucunude kucagina almayi nasip etsin inşallah aminn darisi basimiza bizede dua et lutfenn:KK51::)

cok guzel yaaa tam 3 tane küçük kız rica etsem benım içinde dfua edermısın hamılerın duası kabul olurmus 20 mayısta 2 aylık bebegımı kaybettım allah tamamına erdırsın masallah sıze
merhaba bebeğin doğacağı muhtemel doğum tarihi birebir olmasa da tutuyor mu?

Back
X