Bizimkilerde bugun kıtaplara baslayacaklarOğlum küçük diye çok kaygılanıyorum, öğretmenine sordum, maşallahı var, hiçbir konuda sıkıntımız yok dedi, dün e harifine geçmişler, set aldılar herkesten önce bitirmiş yenisini almış, öğleden sonra şiddetli karın ağrısı var diye aradı öğretmeni aldık doktora götürdük gaz sancısıymış, şimdi iyi şükürler olsun, ama ödev yapmak istemedi bende zorlamadım sabah yaptı biraz
inşallah canımAlın diyeceğini zannetmiyorum, daha çok küçükler çabuk yoruluyorlar, alışır zamanla inşallah
hafta sonu 11 sayfa
dun aksamda 5 sayfa odevımız vardı
cocugu heder ettık cok kotu ya bu aksam ogretmene mektup yazıcam ben calısıyorum
ınanın yemek yapamaz oldum yemek yıyoruz sofrayı oldugu gıbı bırakıyorum
butun gunde calısıyorum 1 saat rahat kalmaya fırsat yok
en son gece 12 ıdı ege hala odev yapıyordu canım sıkılıyor cok.
ogretmen aslında eve 2 sayfa odev vermiş
ama okulda yapması gereken 2 kıtap odevı tamamen bos 1 tanede fotokopu bos ıdı ettimi 5 sayfa odev valla cıldırmamak elde degıl.
oglumu habıre tembıhlıyorum kızmamamaya calısıyorum sureklı telkın edıyorum okulda yap okulda yap ogretmende gormuyor ona ayrı bozugum hayır olsun sonumuz ya
eyvahlar olsun benımde korkum buBizde de durum aynı ...
Okulda bitiremediği ödevleri evde tamamlamaya çalışmaktan asıl ev ödevine sıra gelmiyor...
Bu sefer de haliyle çocuklar bunalıyor... Biz El ve elle yazmaya başladık birleşik olarak ama henüz doğru düzgün birşeye benzemiyor yazdıklarımız.
Bizimkiler de e harfine dun gecti. Bugunde sanirim e ile ilgili odev gelecek. Ve aksama basliyacak marotonevet eve gıtme zamanı geldı
okuldan gelen resımlerden anladıgım kadarıyla
e cızgı calısması
matematık defterıne 1
ve kıtaptan l yapmıslar umarım l odevımız yokturda e yogunlasabılırız bırlesık olarak
sevgılerle
cocuklarimcanlarim Psychopaths kızlar paylasımları beklıyoruz
Bizimkiler de el ve elle ye gectiklerimde birseye benzemeyecek eminimBizde de durum aynı ...
Okulda bitiremediği ödevleri evde tamamlamaya çalışmaktan asıl ev ödevine sıra gelmiyor...
Bu sefer de haliyle çocuklar bunalıyor... Biz El ve elle yazmaya başladık birleşik olarak ama henüz doğru düzgün birşeye benzemiyor yazdıklarımız.
bızım e ne ara gectıler anlamadım bıle hafta sonu odevınde bı gıdım e vardı bırlesıkBizimkiler de e harfine dun gecti. Bugunde sanirim e ile ilgili odev gelecek. Ve aksama basliyacak maroton
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?