bencede evet:))DOĞUMA YAKIN SÖYLE DERİM
gerçektenmiiii neyse bebek doğsun spor a giderim önce gidiyordum zaten:))BEN 27 KG ALMIŞTIM MERAK ETME VERİLİYOR YETERKİ SEN VE BEBİŞ SAĞLIKLI OLSUN
Merhaba.. Hoşgeldin topiğimize :) burası uğurlu topik seninde bebişin en kısa zamanda gelir inşallah:) umarım eşindede problem çıkmaz,sende problem olmaması çok iyi.. Şimdiki bebekler nazlı biraz uğraştırıyorlar takma kafana canımm :)Günaydınlar herkese,
yeni hamilelerimizi gönülden tebrik ediyorum, bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucaklarına almalarını diliyorum. İş sebebiyle çok sık girip yazamasamda herkesin yazdıklarını okuyorum, kayıplar olmuş çok geçmiş olsun Allah gönlünüze yatan en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin inşallah.
Ben Nisan 2 de adet olmuştum, ayın 16sında kadın doğuma gittim artık bebek istiyoruz diye. 9 aylık evliyim hiç korunmadık ama dikkat ediyorduk, aralık ayından beri dikkat etmeyi de bıraktık ancak hala bir sonuç alamadık diye gittim doktora. Gerekli konuşmalar ve vajinal ultrason sonrasında fiziksel olarak bir sorun olmadığını söyledi doktor ve birkaç hormon testi verdi. Bu testleri adetimin başladığı günden itibaren sayılmak üzere 21.günde yapmak gerekiyormuş, neyse onlarda da değerlerim normal çıktı. Doktor eşimin muayeneye gelmesini istedi. Cumartesi günü eşim ürolojiye gitti fiziksel muayene sonrası, bugün sabah sprem örneği verdi. Sonuçları akşam alabileceğiz. Umarım onda da bir sorun çıkmaz ve tek sorun bebişimizin henüz gelmeyi istememesi olur
Bu arada bugün adet oldum, beklenenden erken geldi benim beklenmeyenyeni batım 28 Mayıs olur sanırım, listede günceller misiniz?
Daha iyi olmuş haftaya olması,vajinal ultrasona gerek kalmaz. Sağlıkla geçsin günlerin inşallahhhkızlarr şimdi randevumu ayarladım 12 mayıs salı günü akşam a randevum var:)) inşallah o zaman a büyümüş olur:) bu hafta zaten bitti haftaya istediğim adam doluymuş işte salıya kaldı diğer hafta:))
inşallah bitanem:)) 13 gün var daha bakalım nasıl bekliyecem:))Daha iyi olmuş haftaya olması,vajinal ultrasona gerek kalmaz. Sağlıkla geçsin günlerin inşallahhh
Benimde 9 gün var ben nasıl bekliyceminşallah bitanem:)) 13 gün var daha bakalım nasıl bekliyecem:))
gerçektenmiiii neyse bebek doğsun spor a giderim önce gidiyordum zaten:))
HEYACAN SENDE ARTIK HAYIRLISI OLSUNBenimde 9 gün var ben nasıl bekliycem
beraber bekleriz kuzucummm napalım:)Benimde 9 gün var ben nasıl bekliycem
normal doğummuydu canım nasıl gitti yaa şaşırdım 17 kilo uff maşallahBENİM DOĞUMDA 17 KG GİTTİ 10 KGNİN 5 İNİ VERDİM 5İ BENİMLE MUTLU MESUT
Umudum yok bu ay,belirtide aramıyorum kendimde. Geçen ay bütün belirtiler vardı maşallah :)) sol kasığım arada batıyor ama üşüttüm heraldeHEYACAN SENDE ARTIK HAYIRLISI OLSUN
Bekleyelim bakalım ne çıkacak bize :)beraber bekleriz kuzucummm napalım:)
iyi çıkacak iyi:))Bekleyelim bakalım ne çıkacak bize :)
normal doğummuydu canım nasıl gitti yaa şaşırdım 17 kilo uff maşallah
Umudum yok bu ay,belirtide aramıyorum kendimde. Geçen ay bütün belirtiler vardı maşallah :)) sol kasığım arada batıyor ama üşüttüm heralde
maşaAllah:))CANIM SEZERYAN DOĞUM OLDU MİYON VARDI DİYE BİRDEN ODA ALINDI BENDE TEKRAR OPERASYON GEÇİRMEMEM İÇİN. GİTTİ VALLAHİ
Son bikaç gün kala engel olabilirsem kendime yapmamayı planlıyorum bende :))ARAMA ZATEN DÜŞÜNME OLAĞAN AKIŞINA BIRAK GÜNÜN GEÇMEDEN TESTTE YAPMA SANA TAVSİYEM
Kesinlikle iyi bir dra git inşallah öyle çıkmaz ama belki de yumurtlamiyor olabilirsin kuru kuru folik asit içmenin tek başına hiç bir yararı olmaz sana
kızlar sizinle konuştuktan sonra hemen özel bi hastaneyi aradım randevu aldım dün akşam , bugün de tatilimdi hemen gitmeliyim dedim (yarın sınav görevim var) gelir gelmez szie yazıyorum ,doktorum çok iyi çıktıCanım sen öncelikle iyi bir doktor araştır ve ona git.. Mutlaka bir sebebi ve çözümü vardır bu durumun. Folic asit kullanmanın bi sakıncası yok en az 3 ay önce başlayın diyor zaten doktorlar. İnşallah en kısa zamanda bu sorun çözülür ve bebişine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?