Kim görcekki ? Yaptırsın testi çıksın gelsin,sonuçları mail atarlar :) bidaha hayatında hiç görmeyeceğin insanlar diye ikna et :)Ya benimki utanıyor bayaneymiş başkaları şeylerini goremezmis
Kim görcekki ? Yaptırsın testi çıksın gelsin,sonuçları mail atarlar :) bidaha hayatında hiç görmeyeceğin insanlar diye ikna et :)
Ayyy geçmiş olsun canımsperm testinden kurtulmuşsunuz o iyi bisey .İkinci denemenizi mi yapıyorsunuz şimdi?
Merhabalar hatunlar :) bugün geç kaldım sınav görevim vardı. Yarın da var ve sonrasında ufak bi tatile gidicez gezmeye :) Veee çok şükür bugün sabah itibariyle kanamam bittiyazdıklarınızı okudum @esoes1919 ne güzel haberler var senden. Deruchette eminim yarın çok güzel ağırlarsın misafirlerini sıkıntı yapma canımmm. Ysmdfn heyecanla bekliyoruz bebeğim 9 günün geçmesini
Deruchette ben daha çok heyecanlanıyorımm _Unicorn_ kanaman bitmiş süpeeer canımm,ovulasyon testi kullanacakmısın
Tabikideee,o günlerde gelecek karnında hop hop dönecek :)ben de heyecanlanıyorum her gelen bizim bebeğimiz oluyo nihayetindekarnımızın pıtır pıtır attığı günleri de görebilcez mi acaba
tez zamanda Rabbim nasip eder inşallahdaha yeni düşük yaptım o yüzden 3 ay kadar beklicem teşekkür ederim canım
Başlicaz canım da tatilde beraber kalamicaz akşam dönüşte tam gaz artık :) ay şu yasmini de bırakıyorum hemen midemi mahvetti ya bulantıdan uyuyamadım dün geceoo :) hazır tatil modundayken de hemen başla canım
Tamam canım yapıcam :)Kanaman yeni bittiyse hemen olmaz heralde yumurtlama,ama sen yinede yap testleri aklında acaba kaçırdımmı diye şüphe kalmaz :))
hemen bırak nefret ediyorum ben doğum kontrol hapından libidonu yerlere düşürüyo kilo aldırıyo lekelenme yapıyo filanBaşlicaz canım da tatilde beraber kalamicaz akşam dönüşte tam gaz artık :) ay şu yasmini de bırakıyorum hemen midemi mahvetti ya bulantıdan uyuyamadım dün gece
Ben de sevmiyorum canım ya kanamamı kesti ya tamam kullanmam artık. İnşallah bi daha kullanmak zorunda kalmamhemen bırak nefret ediyorum ben doğum kontrol hapından libidonu yerlere düşürüyo kilo aldırıyo lekelenme yapıyo filan
Ben yaklaşık 8 ay yasminle korundum. Adetlerim çok düzenliydi,kiloda yapmadı,libidomada dokunmadı :) ilk ay mide bulantısı yapabiliyor birazda gerginlik.. Sonrasında çok rahattım. Ama senin kullanmana gerek yok zaten,kanamayı kesti ya sen ona bak :))Ben de sevmiyorum canım ya kanamamı kesti ya tamam kullanmam artık. İnşallah bi daha kullanmak zorunda kalmam
Ben yaklaşık 8 ay yasminle korundum. Adetlerim çok düzenliydi,kiloda yapmadı,libidomada dokunmadı :) ilk ay mide bulantısı yapabiliyor birazda gerginlik.. Sonrasında çok rahattım. Ama senin kullanmana gerek yok zaten,kanamayı kesti ya sen ona bak :))Ben de sevmiyorum canım ya kanamamı kesti ya tamam kullanmam artık. İnşallah bi daha kullanmak zorunda kalmam
Aslında bebek düşünmesek ben de adetimi düzenlesin diye kullanırdım belki son dönemler düzenim bozuldu. Azcık kanamam yine olmuş bi tane içtim Yasmin. Bırakınca hemen geri başlamaz inşallah canım :)Ben yaklaşık 8 ay yasminle korundum. Adetlerim çok düzenliydi,kiloda yapmadı,libidomada dokunmadı :) ilk ay mide bulantısı yapabiliyor birazda gerginlik.. Sonrasında çok rahattım. Ama senin kullanmana gerek yok zaten,kanamayı kesti ya sen ona bak :))
Uzun süre kullanmadığın için tekrar başlamaz diye düşünüyorum,normalde bırakınca 1-2 gün içinde başlıyor kanama. Senin durumda ne olur kestiremedim :)Aslında bebek düşünmesek ben de adetimi düzenlesin diye kullanırdım belki son dönemler düzenim bozuldu. Azcık kanamam yine olmuş bi tane içtim Yasmin. Bırakınca hemen geri başlamaz inşallah canım :)
Benim durum karışık işte :)Uzun süre kullanmadığın için tekrar başlamaz diye düşünüyorum,normalde bırakınca 1-2 gün içinde başlıyor kanama. Senin durumda ne olur kestiremedim :)
Yaşayarak öğrenicez senin durumu :) umarım devam etmez tekrarBenim durum karışık işte :)
Ben yaklaşık 8 ay yasminle korundum. Adetlerim çok düzenliydi,kiloda yapmadı,libidomada dokunmadı :) ilk ay mide bulantısı yapabiliyor birazda gerginlik.. Sonrasında çok rahattım. Ama senin kullanmana gerek yok zaten,kanamayı kesti ya sen ona bak :))
İlk ay bendede aşırı sinir yapmıştı. Mide bulantısı yaşamamak içinde akşam içiyordum uyumadan önce,sonra bünye alıştı ohhh miss :)bende öyle yaptı o zamanben 2 kere kullandım dengem şaştı tövbe ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?