Yumurtların iyiymiş bak süper işte :) eşinde yaptırsın tahlil içiniz rahat olsun.. Sonrası allaha kalmış,en kısa zamanda bebişin olur inşallahhkızlar sizinle konuştuktan sonra hemen özel bi hastaneyi aradım randevu aldım dün akşam , bugün de tatilimdi hemen gitmeliyim dedim (yarın sınav görevim var) gelir gelmez szie yazıyorum ,doktorum çok iyi çıktıbaktı iyice alttan kamerayla ,yumurtaların var sayısı iyi dedi buna çokkkkk sevindim ,ya yoksa korkusu vardı.rahmin de iyi dedi,birde kalın dedi kalın olması iyimi kötümü bilmiyorum. hormon testi yaptı ,şişeyle birşeyin örneğini aldı (nedir bilmiyorum)folik asiti kullanmaya devam et dedi.3 hafta sonra adet olmazsam(ki olmuyorum kendim)tarlusal kullanıp adet olunca gidicekmişim.o duruma göre de aşılama yapabiliriz dedi. bir de son olarak eşine sperm testi yapıp sonuçlarına bakayım dedi ama eşim gerek yok ya benim spermlerm iyidir diyo, bunu bilemedim
ayyy bu erkekler :) hepsi mi aynı olur yaa :) sanırım sperm testi mutlaka yapılması gereken bir şey, çünkü aşılama yapılabilmesi için sperm hareketliliğinin belli bi sayıda olması gerekiyormuş. bunu da ancak testle öğrenebilirsiniz.kızlar sizinle konuştuktan sonra hemen özel bi hastaneyi aradım randevu aldım dün akşam , bugün de tatilimdi hemen gitmeliyim dedim (yarın sınav görevim var) gelir gelmez szie yazıyorum ,doktorum çok iyi çıktıbaktı iyice alttan kamerayla ,yumurtaların var sayısı iyi dedi buna çokkkkk sevindim ,ya yoksa korkusu vardı.rahmin de iyi dedi,birde kalın dedi kalın olması iyimi kötümü bilmiyorum. hormon testi yaptı ,şişeyle birşeyin örneğini aldı (nedir bilmiyorum)folik asiti kullanmaya devam et dedi.3 hafta sonra adet olmazsam(ki olmuyorum kendim)tarlusal kullanıp adet olunca gidicekmişim.o duruma göre de aşılama yapabiliriz dedi. bir de son olarak eşine sperm testi yapıp sonuçlarına bakayım dedi ama eşim gerek yok ya benim spermlerm iyidir diyo, bunu bilemedim
İçine sinen bir doktora gitmene sevindim canım.Ne güzel yumurtaların var, belki de çatlamadıkları için adet olamıyorsun kendiliğinden ama onun da ilacı var, doktor anlatmış zaten.kızlar sizinle konuştuktan sonra hemen özel bi hastaneyi aradım randevu aldım dün akşam , bugün de tatilimdi hemen gitmeliyim dedim (yarın sınav görevim var) gelir gelmez szie yazıyorum ,doktorum çok iyi çıktıbaktı iyice alttan kamerayla ,yumurtaların var sayısı iyi dedi buna çokkkkk sevindim ,ya yoksa korkusu vardı.rahmin de iyi dedi,birde kalın dedi kalın olması iyimi kötümü bilmiyorum. hormon testi yaptı ,şişeyle birşeyin örneğini aldı (nedir bilmiyorum)folik asiti kullanmaya devam et dedi.3 hafta sonra adet olmazsam(ki olmuyorum kendim)tarlusal kullanıp adet olunca gidicekmişim.o duruma göre de aşılama yapabiliriz dedi. bir de son olarak eşine sperm testi yapıp sonuçlarına bakayım dedi ama eşim gerek yok ya benim spermlerm iyidir diyo, bunu bilemedim
kızlar sizinle konuştuktan sonra hemen özel bi hastaneyi aradım randevu aldım dün akşam , bugün de tatilimdi hemen gitmeliyim dedim (yarın sınav görevim var) gelir gelmez szie yazıyorum ,doktorum çok iyi çıktıbaktı iyice alttan kamerayla ,yumurtaların var sayısı iyi dedi buna çokkkkk sevindim ,ya yoksa korkusu vardı.rahmin de iyi dedi,birde kalın dedi kalın olması iyimi kötümü bilmiyorum. hormon testi yaptı ,şişeyle birşeyin örneğini aldı (nedir bilmiyorum)folik asiti kullanmaya devam et dedi.3 hafta sonra adet olmazsam(ki olmuyorum kendim)tarlusal kullanıp adet olunca gidicekmişim.o duruma göre de aşılama yapabiliriz dedi. bir de son olarak eşine sperm testi yapıp sonuçlarına bakayım dedi ama eşim gerek yok ya benim spermlerm iyidir diyo, bunu bilemedim
Günaydınlar herkese,
yeni hamilelerimizi gönülden tebrik ediyorum, bebişlerini sağlıkla mutlulukla kucaklarına almalarını diliyorum. İş sebebiyle çok sık girip yazamasamda herkesin yazdıklarını okuyorum, kayıplar olmuş çok geçmiş olsun Allah gönlünüze yatan en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin inşallah.
Ben Nisan 2 de adet olmuştum, ayın 16sında kadın doğuma gittim artık bebek istiyoruz diye. 9 aylık evliyim hiç korunmadık ama dikkat ediyorduk, aralık ayından beri dikkat etmeyi de bıraktık ancak hala bir sonuç alamadık diye gittim doktora. Gerekli konuşmalar ve vajinal ultrason sonrasında fiziksel olarak bir sorun olmadığını söyledi doktor ve birkaç hormon testi verdi. Bu testleri adetimin başladığı günden itibaren sayılmak üzere 21.günde yapmak gerekiyormuş, neyse onlarda da değerlerim normal çıktı. Doktor eşimin muayeneye gelmesini istedi. Cumartesi günü eşim ürolojiye gitti fiziksel muayene sonrası, bugün sabah sprem örneği verdi. Sonuçları akşam alabileceğiz. Umarım onda da bir sorun çıkmaz ve tek sorun bebişimizin henüz gelmeyi istememesi olur
Bu arada bugün adet oldum, beklenenden erken geldi benim beklenmeyenyeni batım 28 Mayıs olur sanırım, listede günceller misiniz?
kızlar sizinle konuştuktan sonra hemen özel bi hastaneyi aradım randevu aldım dün akşam , bugün de tatilimdi hemen gitmeliyim dedim (yarın sınav görevim var) gelir gelmez szie yazıyorum ,doktorum çok iyi çıktıbaktı iyice alttan kamerayla ,yumurtaların var sayısı iyi dedi buna çokkkkk sevindim ,ya yoksa korkusu vardı.rahmin de iyi dedi,birde kalın dedi kalın olması iyimi kötümü bilmiyorum. hormon testi yaptı ,şişeyle birşeyin örneğini aldı (nedir bilmiyorum)folik asiti kullanmaya devam et dedi.3 hafta sonra adet olmazsam(ki olmuyorum kendim)tarlusal kullanıp adet olunca gidicekmişim.o duruma göre de aşılama yapabiliriz dedi. bir de son olarak eşine sperm testi yapıp sonuçlarına bakayım dedi ama eşim gerek yok ya benim spermlerm iyidir diyo, bunu bilemedim
Son bikaç gün kala engel olabilirsem kendime yapmamayı planlıyorum bende :))
teşekkür ederim canım benim hepimize sağlıkla hamilelik olsun inşallah:))Merhabalar hatunlar :) bugün geç kaldım sınav görevim vardı. Yarın da var ve sonrasında ufak bi tatile gidicez gezmeye :) Veee çok şükür bugün sabah itibariyle kanamam bittiyazdıklarınızı okudum esoes1919 ne güzel haberler var senden. Deruchette eminim yarın çok güzel ağırlarsın misafirlerini sıkıntı yapma canımmm. Ysmdfn heyecanla bekliyoruz bebeğim 9 günün geçmesini
Canim aynen bende çok mutlu oldum yumurcuklarim varmisYumurtların iyiymiş bak süper işte :) eşinde yaptırsın tahlil içiniz rahat olsun.. Sonrası allaha kalmış,en kısa zamanda bebişin olur inşallahh
Degilmi aynen canım , bebek istiyosan bir kereligine yaptiracaksin . Nasıl ikna ederim kocami bilmem artıkayyy bu erkekler :) hepsi mi aynı olur yaa :) sanırım sperm testi mutlaka yapılması gereken bir şey, çünkü aşılama yapılabilmesi için sperm hareketliliğinin belli bi sayıda olması gerekiyormuş. bunu da ancak testle öğrenebilirsiniz.
Lavincim Teşekkürler :) Dr da aynısını söyledi biliyor musun kendiliğinden çatlamadığı için öyle bekliyomus yumurcuklarim .birde kızlar fazla geç kalınmamasi lazımmış , yaşım 24 henüz bebek istemiyoduk ama bazı durumlar mecbur bıraktı Dr da yumurtaların sayısı azalmadan yapmak istememizi çok mantıklı bulduİçine sinen bir doktora gitmene sevindim canım.Ne güzel yumurtaların var, belki de çatlamadıkları için adet olamıyorsun kendiliğinden ama onun da ilacı var, doktor anlatmış zaten.
Eşine gelince, klasik erkek mantığı. Benim doktorumda eşin de konrtrol yaptırsın dedi bebekten önce. Eşim 1 yıl olmayanlar için o ben gitmem dedi.
Bu arada senin durumun için sanırım İbrahim Saraçoğlu'nun kür önerileri var. Soğan suyu-incir kürü şeklinde. Bir araştır istersen.
Bunda ikna etmelik ne var ki ? Erkek mantığı bize ters işte,biz koşa koşa gideriz,erkekler sonuçtan korkuyor galiba :) ben daha doktora gitmeden eşim için gittik belki 6 ay önce yaptırdık içimiz rahat etti..daha ozaman çalışmalar bile yoktu:)Degilmi aynen canım , bebek istiyosan bir kereligine yaptiracaksin . Nasıl ikna ederim kocami bilmem artık
Canim fazla geç kalınmadan gidilmesi lazımmış, sperm kalitesine göre tedavi uyguluyorlarARKADAŞIM BİZDE DE BENİM HERŞEY NORMAL ÇIKTI EŞİM DR GİTME KONUSUNDA İSTEKSİZ OLUNCA KALDIK ÖYLE
Ayyy geçmiş olsun canımhoşgeldin canım topiğimize :) buraya uğrayan hamile kalıyor
hoşgeldin canım gerçekten ilgilenmiş eşine aldırma yüzde doksanı böyle erkeklerin yalnızca benimki istisnadaha denemeye bile başlamadan merak ediyorum bi baktırsak mı sayısı kaçmış falan dedi ne gerek var dedim bi deneyelim öyle bakarız , nitekim ilk denemede de oldu ama düşürdüm kısmet değilmiş
Âmin canım inşallah :)teşekkür ederim canım benim hepimize sağlıkla hamilelik olsun inşallah:))
Kullanıcam da canımcım yarın gidiyoruz ya tatile arkadaşlarla eşimle beraber kalamicaz akşamları yer sebebiyle. Pazara kadar kaçırır miyim Şanslı günleri :)Deruchette ben daha çok heyecanlanıyorımm _Unicorn_ kanaman bitmiş süpeeer canımm,ovulasyon testi kullanacakmısın
Ya benimki utanıyor bayaBunda ikna etmelik ne var ki ? Erkek mantığı bize ters işte,biz koşa koşa gideriz,erkekler sonuçtan korkuyor galiba :) ben daha doktora gitmeden eşim için gittik belki 6 ay önce yaptırdık içimiz rahat etti..daha ozaman çalışmalar bile yoktu:)
Kanaman yeni bittiyse hemen olmaz heralde yumurtlama,ama sen yinede yap testleri aklında acaba kaçırdımmı diye şüphe kalmaz :))Kullanıcam da canımcım yarın gidiyoruz ya tatile arkadaşlarla eşimle beraber kalamicaz akşamları yer sebebiyle. Pazara kadar kaçırır miyim Şanslı günleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?