2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

canım umutsuz olma ameliyat sonrası çocuğu olan bi dolu erkek var, hiç olmadı tüp bebek yaptırırsınız kendine iyi bak

Regl oldum

kızlarrr benim sol tarafımda yani bebeğimin olduğu yerde sanki böyle arada irden sancı girer ya onun gibi oluyor. ama acaba bebek hareket etmeye başladıda ben onu arada bıçak saplanır gibi mi hissediyorum dün geceden beri başladı
birden cızzz edip gidiyor. içinde dolanıyormu nee:)

Aayy onun hareketlerini yeriim ben ama hiç bir fikrim yok benim:)

Kızlar azonce sağlık ocağından geldim moralim bozuldu biraz gene düşüncelere daldım doktor yuzunden doktora gitmeden test yapmadı önce bi git kesinlessin bazen kesenin içi boş oluyor boşuna yapmayalım testleri dedi ne testi dedim değerlerine bakcam ne eksik diye ben folik asit kullanıyorum 20 gündür dedim çok gecikmissin onu hamile kalmayi dusundugunden itibaren kullanman lazım istemiyormusunuz dedi Hayır istiyoruz ama bilmiyordum adetten sonra öğrenince hemen aldık başladım dedim neyse bakarız dedi ama kafam çok takıldı hcg sonucumu istedim 1000 değil 1711 pazartesi olan sonuç ama bu sonuç bile kwyiflendirmedi beni (((((((

günaydın kızlar, B Becuu canım sen o doktora gitme o nasıl bir değerlendirme nasıl laflar öyle. Bende kullanıyordum folik asit sonra olmuyor diye almayı bırakmıştım 1 aydır falan, hamile olduğumu öğrenince yine başladım evet önceden alınsa iyi ama ölüm yok ucunda benim doktorum hiç olumsuz şeyler söylemedi bununla ilgili. ben doktora gittiğimde gebelik için geldim dedim betan için kan testı alalım dedi, geçen hafta yaptırdığımı en son 353 çıktığını söyledim hemen ultrason muayenesi yaptı keseleri gördü tahlilleri yazı. ne demekmiş keselerin içi boşsa diye, böyle saçma birşey olabilir mi? sen takma canım bunları kafana, için rahat etsin hemen başka bir doktora git

canım bak birşey olmaz folik ait evet 3 ay kadar önceden kullanmak gerekir derler ama annelerimiz sanki folik asit mi ullandı boşver takılma Rabbim veriyor canını kanını onun
ben ilk gittiğimde doktorumu o yüzden seviyorum dedi ki . bak heyecan sakın yapmayın bu hastalık değil bir süreç güzel bir süreç bunu ilk dünya kurulduğundn beri milyarlarca kadın yaşadı yaşıyor hamileleik bir süreçtir dedi keyifle geçirin dedi :)
seninde gönlün rahat olsun

Yok bu kadın dogumcum değil burdaki sağlık ocagindaki doktor hamilelik testi için oraya gittim öbür testleride onlar yapcakmis zaten ev bulunca bu ay tasincaz burdan kurtulurum çünkü degistiremiosun sağlık ocagndaki doktoru ama kadın dogumcum çok güzel konuştu tanış oldugu icin telefonda konuştuk beni doğuran doktorum çok sevindi onada söyledim folik asiti degerimi felan çok güzel dedi ama bu aile hekimi moralimin içine etti hadi söyleme öyle birşey varsa bile şimdi pazartesiye kadar kese boş mu değilmi diye kafamı yicem folik asit içinde öyle çok kötü oldum ya hevesimi kurssgimda bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…