- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Çok üzüldüm aynacımadetime 4 gün vardı ama kan tahlili negatif dedi doktor erken yaptırdın günün geçince yine gel dedi ama benim umudum kalmadı
canım umutsuz olma ameliyat sonrası çocuğu olan bi dolu erkek var, hiç olmadı tüp bebek yaptırırsınız kendine iyi baktopige veda
bu topikte az da olsa birseyler paslastim bi cok kez hamile olan arkadaslar umut oldu bana u topikte herkes o kadar dogal ve sevecen ki netimbitince adeta deli oluyordum kim hamis kimdegil diye rebbim isteyen herkese nasip etsin insallah
topikten ayriliyorum esim uc aylik goreve gidiyor bu uc ay dilimide hamilelik sansi yok arti bi sebeb esimde sol varikosel çıktı bi nevi kısırlık ameliyat gerektiriyor dedi Dr %25mis bu rakam %5 e düşerse tamamen kısırlık oluşur dediesim biraz canini sıktı ailesiyle konuştu annesi pekmez bal ye diyor ben kafayi yiyecegim yakında haberi yok bugün bu olanlar beni yordu Rabbim kimseye vermesin çok zor simdi bi ay sonra izine çıkacak eşim siirtteyz simdi bakalım ankaraya da gidecez orada gidelim bi netlik kazansın ameliyat olsa bile altı ayda ancak olurmuş sperm sayıları yukselirmis neyse çok uzattim ayrılamayacağım anlaşılan Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah bi gün bu topige girdiğimde herkes anne olmuş olur allaha emanetsiniz
ecrin bebek gelmiyor
değerli tipik sahibi beni listeden silebilirsiniz
Canım dün yaptım dayanamadım negatif çıktı. Adet olucam gibi karnımda ağrı var bakalım hayırlısı :) Sen nasılsın?Evet kullanıyorum canım,ama yine devam ediyor.. Belki yarın test yaparsın :)) benim 4 gün kala çıkmıştı
:) hiç iyi gelmez mi deniz havası ben deniz aşığı bi insanım zaten ayaklarımı suya soksam o gün mutlu gezerim çok umutluyum gelecek günlerden şuandaDeruchette canım çoook sevindim hayırlı olsun inşallah deniz havası ailen çok çok iyi gelecek size
ov ulasyonda pozitifi gördün mü ki canım senCanım dün yaptım dayanamadım negatif çıktı. Adet olucam gibi karnımda ağrı var bakalım hayırlısı :) Sen nasılsın?
Regl oldumAma canım yoksada ona göre çarene bakarsın . Benimde adetim gecikmişti . Doktora gittim önce tarlusal verdi adet söktürücü sonrada klomen + çatlama iğnesi çok şükür olumlu sonuç aldım . Hiç canını sıkma yoksa da ona göre önündeki maçlara bakarsın
Hayır canım göremedim de işte duramadım gebelik testi yaptım. Ovulasyon da yaptım o da negatif. Benim bu ay yumurtam olmadı yani di mi? Adet günüm geldi zaten.ov ulasyonda pozitifi gördün mü ki canım sen
Hayırlısı canım yaa,ben iyiyim aslında şu kahverengiyi görmesem :)Canım dün yaptım dayanamadım negatif çıktı. Adet olucam gibi karnımda ağrı var bakalım hayırlısı :) Sen nasılsın?
kızlarrr benim sol tarafımda yani bebeğimin olduğu yerde sanki böyle arada irden sancı girer ya onun gibi oluyor. ama acaba bebek hareket etmeye başladıda ben onu arada bıçak saplanır gibi mi hissediyorum dün geceden beri başladı
birden cızzz edip gidiyor. içinde dolanıyormu nee:)
Kızlar azonce sağlık ocağından geldim moralim bozuldu biraz gene düşüncelere daldım doktor yuzunden doktora gitmeden test yapmadı önce bi git kesinlessin bazen kesenin içi boş oluyor boşuna yapmayalım testleri dedi ne testi dedim değerlerine bakcam ne eksik diye ben folik asit kullanıyorum 20 gündür dedim çok gecikmissin onu hamile kalmayi dusundugunden itibaren kullanman lazım istemiyormusunuz dedi Hayır istiyoruz ama bilmiyordum adetten sonra öğrenince hemen aldık başladım dedim neyse bakarız dedi ama kafam çok takıldıhcg sonucumu istedim 1000 değil 1711 pazartesi olan sonuç ama bu sonuç bile kwyiflendirmedi beni (((((((
oturup kalkarken daha fazla oluyor gibi sızı gibi bakalım hayırlısı :)Aayy onun hareketlerini yeriim ben ama hiç bir fikrim yok benim:)
canım bak birşey olmaz folik ait evet 3 ay kadar önceden kullanmak gerekir derler ama annelerimiz sanki folik asit mi ullandı boşver takılma Rabbim veriyor canını kanını onunKızlar azonce sağlık ocağından geldim moralim bozuldu biraz gene düşüncelere daldım doktor yuzunden doktora gitmeden test yapmadı önce bi git kesinlessin bazen kesenin içi boş oluyor boşuna yapmayalım testleri dedi ne testi dedim değerlerine bakcam ne eksik diye ben folik asit kullanıyorum 20 gündür dedim çok gecikmissin onu hamile kalmayi dusundugunden itibaren kullanman lazım istemiyormusunuz dedi Hayır istiyoruz ama bilmiyordum adetten sonra öğrenince hemen aldık başladım dedim neyse bakarız dedi ama kafam çok takıldıhcg sonucumu istedim 1000 değil 1711 pazartesi olan sonuç ama bu sonuç bile kwyiflendirmedi beni (((((((
günaydın kızlar, B Becuu canım sen o doktora gitme o nasıl bir değerlendirme nasıl laflar öyle. Bende kullanıyordum folik asit sonra olmuyor diye almayı bırakmıştım 1 aydır falan, hamile olduğumu öğrenince yine başladım evet önceden alınsa iyi ama ölüm yok ucunda benim doktorum hiç olumsuz şeyler söylemedi bununla ilgili. ben doktora gittiğimde gebelik için geldim dedim betan için kan testı alalım dedi, geçen hafta yaptırdığımı en son 353 çıktığını söyledim hemen ultrason muayenesi yaptı keseleri gördü tahlilleri yazı. ne demekmiş keselerin içi boşsa diye, böyle saçma birşey olabilir mi? sen takma canım bunları kafana, için rahat etsin hemen başka bir doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?