2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

adetime 4 gün vardı ama kan tahlili negatif dedi doktor erken yaptırdın günün geçince yine gel dedi ama benim umudum kalmadı

Ben de iyiyim canım sağolasın. Çalışmalara devam bugün yumurtlama günüm hayurlısı bakalım.bu ay da olmazsa bir sene doluyor bize yine doktor yolu göründü.Eski topiğin hiç tadı tuzu kalmadı tanıdıklar hep uçtu gitti. Ben de kabul ederseniz bu topiğe geleyim dedim. Paylaşmadan olmuyo içimize atıp atıp dengemizi bozuyoruz. Paylaşalım güzrelleşelim:)
Tombikim hoş geldin tatlım iyiyim şükür sen nasılsın güzel duana da kocaman AMIN

Hoşgeldinn topiğimizee

topige veda
bu topikte az da olsa birseyler paslastim bi cok kez hamile olan arkadaslar umut oldu bana u topikte herkes o kadar dogal ve sevecen ki netimbitince adeta deli oluyordum kim hamis kimdegil diye rebbim isteyen herkese nasip etsin insallah
topikten ayriliyorum esim uc aylik goreve gidiyor bu uc ay dilimide hamilelik sansi yok arti bi sebeb esimde sol varikosel çıktı bi nevi kısırlık ameliyat gerektiriyor dedi Dr %25mis bu rakam %5 e düşerse tamamen kısırlık oluşur dediesim biraz canini sıktı ailesiyle konuştu annesi pekmez bal ye diyor ben kafayi yiyecegim yakında haberi yok bugün bu olanlar beni yordu Rabbim kimseye vermesin çok zor simdi bi ay sonra izine çıkacak eşim siirtteyz simdi bakalım ankaraya da gidecez orada gidelim bi netlik kazansın ameliyat olsa bile altı ayda ancak olurmuş sperm sayıları yukselirmis neyse çok uzattim ayrılamayacağım anlaşılan Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah bi gün bu topige girdiğimde herkes anne olmuş olur allaha emanetsiniz
ecrin bebek gelmiyor
değerli tipik sahibi beni listeden silebilirsiniz

ya ihtimalini bile yaşıyor olmak güzel bir şey :)kan testini bu ihtimalin tadını çıkarmak için birkaç gün ertelicem sanırım. kafayı sıyırıyor olabilirim

Ama canım yoksada ona göre çarene bakarsın . Benimde adetim gecikmişti . Doktora gittim önce tarlusal verdi adet söktürücü sonrada klomen + çatlama iğnesi çok şükür olumlu sonuç aldım . Hiç canını sıkma yoksa da ona göre önündeki maçlara bakarsın

İnşallah bu ay olur da dra gerek kalmaz canım bizim topik çok kalabalık değil kızlar da hepsi candir sağolsunlar diğer topik çok kalabalık kadro sürekli değişiyor ben de bakmıyorum artık oraya

İnşallah bu ay olur da dra gerek kalmaz canım bizim topik çok kalabalık değil kızlar da hepsi candir sağolsunlar diğer topik çok kalabalık kadro sürekli değişiyor ben de bakmıyorum artık oraya

Canım kendini bu kadar hirpalama lütfen sanırım yeni ogrendiniz o yüzden bu kadar uzgunsun ama inan umutsuz vaka falan değilsin varikosel ameliyatı sonrası çok olumlu sonuçlar alınıyor kaldı ki dünyanın sonu değil hele bi eşin göreve gitsin gelsin her şey hallolur sıkma canını lütfen tamam mı

Çok zor günler geçiriyorsunuz. İmtihanınız büyük ama inşallah hediyesi de ona göre büyük. Vazgeçneyin. Doğru tedaviyle çocuk sahibi olabilirsiniz. Eşinin durumunu ihmal etmeyin sakın.
şimdi yoruldun, mücadele etme isteğin yok ama tekrar gücünü topladığında yine gel buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…