Evet kullanıyorum canım,ama yine devam ediyor.. Belki yarın test yaparsın :)) benim 4 gün kala çıkmıştıCanım fitili kullanıyosun di mi? Valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum 5 günün geçmesini :)
biraz önce test yaptım ikinci çizgi çıkmadı malesef ama regl de olmadım. acaba test yanlış mı?bir testim daha var onu da yapsam mı yarın
Geç döllenme olabilir belkide .Kaç gün gecikti reglin
bugün 4 gün canım inşallah dediğin gibidir.çok istiyorummmmmmmmmm
Kan testi ile belli olur aslında
Tombikim hoş geldin tatlım iyiyim şükür sen nasılsın güzel duana da kocaman AMIN
Hayırlısı olsun canımmadetime 4 gün vardı ama kan tahlili negatif dedi doktor erken yaptırdın günün geçince yine gel dedi ama benim umudum kalmadı
Hoşgeldinn topiğimizeeBen de iyiyim canım sağolasın. Çalışmalara devam bugün yumurtlama günüm hayurlısı bakalım.bu ay da olmazsa bir sene doluyor bize yine doktor yolu göründü.Eski topiğin hiç tadı tuzu kalmadı tanıdıklar hep uçtu gitti. Ben de kabul ederseniz bu topiğe geleyim dedim. Paylaşmadan olmuyo içimize atıp atıp dengemizi bozuyoruz. Paylaşalım güzrelleşelim:)
Teşekkür ederim canım :)hayırlı olsun canım. hayırlı haberlerde getirsin inşallah
Sağol umarım olur çünkü burda o yönden çok şanssızımÇok Heyecanlı yeni yeriniz hayırlı olsun... Bazen mekan değiştirmek süper oluyor umarım kafana göre dostluklar olur
Teşekkür ederim canım darısı sanaa :))Ayyyy canımm çok sevindim :) Hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
çok sağol canım iyi dileklerin için amin amin insallahah canım ya nasıl böyle önemli bi konuda yanlışlık yaparlar. neyse üzülme, o günleri sende göreceksin hayırlısıyla. her kes görsün inşallah.
ya ihtimalini bile yaşıyor olmak güzel bir şey :)kan testini bu ihtimalin tadını çıkarmak için birkaç gün ertelicem sanırım. kafayı sıyırıyor olabilirim
Ben de iyiyim canım sağolasın. Çalışmalara devam bugün yumurtlama günüm hayurlısı bakalım.bu ay da olmazsa bir sene doluyor bize yine doktor yolu göründü.Eski topiğin hiç tadı tuzu kalmadı tanıdıklar hep uçtu gitti. Ben de kabul ederseniz bu topiğe geleyim dedim. Paylaşmadan olmuyo içimize atıp atıp dengemizi bozuyoruz. Paylaşalım güzrelleşelim:)
Ben de iyiyim canım sağolasın. Çalışmalara devam bugün yumurtlama günüm hayurlısı bakalım.bu ay da olmazsa bir sene doluyor bize yine doktor yolu göründü.Eski topiğin hiç tadı tuzu kalmadı tanıdıklar hep uçtu gitti. Ben de kabul ederseniz bu topiğe geleyim dedim. Paylaşmadan olmuyo içimize atıp atıp dengemizi bozuyoruz. Paylaşalım güzrelleşelim:)
topige veda
bu topikte az da olsa birseyler paslastim bi cok kez hamile olan arkadaslar umut oldu bana u topikte herkes o kadar dogal ve sevecen ki netimbitince adeta deli oluyordum kim hamis kimdegil diye rebbim isteyen herkese nasip etsin insallah
topikten ayriliyorum esim uc aylik goreve gidiyor bu uc ay dilimide hamilelik sansi yok arti bi sebeb esimde sol varikosel çıktı bi nevi kısırlık ameliyat gerektiriyor dedi Dr %25mis bu rakam %5 e düşerse tamamen kısırlık oluşur dediesim biraz canini sıktı ailesiyle konuştu annesi pekmez bal ye diyor ben kafayi yiyecegim yakında haberi yok bugün bu olanlar beni yordu Rabbim kimseye vermesin çok zor simdi bi ay sonra izine çıkacak eşim siirtteyz simdi bakalım ankaraya da gidecez orada gidelim bi netlik kazansın ameliyat olsa bile altı ayda ancak olurmuş sperm sayıları yukselirmis neyse çok uzattim ayrılamayacağım anlaşılan Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah bi gün bu topige girdiğimde herkes anne olmuş olur allaha emanetsiniz
ecrin bebek gelmiyor
değerli tipik sahibi beni listeden silebilirsiniz
topige veda
bu topikte az da olsa birseyler paslastim bi cok kez hamile olan arkadaslar umut oldu bana u topikte herkes o kadar dogal ve sevecen ki netimbitince adeta deli oluyordum kim hamis kimdegil diye rebbim isteyen herkese nasip etsin insallah
topikten ayriliyorum esim uc aylik goreve gidiyor bu uc ay dilimide hamilelik sansi yok arti bi sebeb esimde sol varikosel çıktı bi nevi kısırlık ameliyat gerektiriyor dedi Dr %25mis bu rakam %5 e düşerse tamamen kısırlık oluşur dediesim biraz canini sıktı ailesiyle konuştu annesi pekmez bal ye diyor ben kafayi yiyecegim yakında haberi yok bugün bu olanlar beni yordu Rabbim kimseye vermesin çok zor simdi bi ay sonra izine çıkacak eşim siirtteyz simdi bakalım ankaraya da gidecez orada gidelim bi netlik kazansın ameliyat olsa bile altı ayda ancak olurmuş sperm sayıları yukselirmis neyse çok uzattim ayrılamayacağım anlaşılan Rabbim yar ve yardimciniz olsun inşallah bi gün bu topige girdiğimde herkes anne olmuş olur allaha emanetsiniz
ecrin bebek gelmiyor
değerli tipik sahibi beni listeden silebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?