2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yeşimcim ne güzel bittiyse. benim 3 ay bu hafta doluyor ama hala bulantı hapı kullanıyorum o bile tam geçirmiyor hafifletiyor. artık biter inşallah

ayyy benim diğer ultrasona baktımda soldaymış sonra diğerinde ortaya gelmiş bilemedim bende yani:)

Seninki son resimde de sola yakın duruyor sanki kız olabilir bu teoriye göre birkaç hafta içinde belli olur zaten :) bakalım siz onaylayacak mısınız bu teoriyi merak ediyorum doğruluk oranını :)

Seninki son resimde de sola yakın duruyor sanki kız olabilir bu teoriye göre birkaç hafta içinde belli olur zaten :) bakalım siz onaylayacak mısınız bu teoriyi merak ediyorum doğruluk oranını :)
ayyyy eli ayağı gözü yüzü mukemmel bir mucizem olsun Rabbim hangisini nasip etmişsse:)
ama banada nedense kız gibi geliyor . ama ilk resim i elime aldığımda oluşum diye ağzımdan çıkıyordu nerdeyse :) nasıl bir karmaşaysa:)

ayyyy benim bu derdimmmmmmmmmm diye başlayasım var:) artık buzdolabı tertemiz zaten temizdi ama yine de temizlendi neden buzdolabı kokusu beni deli ediyor açınca burnumu tutuyorum ama azcık kokusu gelsin az önce yine 2 defa çıkardım yaaa of offf

merhaba arkadaşlar
6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ben de evlendiğimizden beri eşim korundu hep. 2 ay önce 4 günlük bir gecikmem oldu çok umutlandım ama 4. regl oldum. bu ay yine geciktim şuan 4. güdeyim ve geçen sefer ki gibi olucak diye korkuyorum. bir ağrı var gibi ama tam adet ağrısı gibi değil. birkaç saattir wc ye gitmedim acaba o mu sıkıştırıyor anlamadım kafam öyle karışık ki onu ble ayırt edemiyorum. lütfen benim için dua edin bir iki saat içinde gebelik testi yapıcam lütfen hamile olayım

Uyandığımda istiyorum bir ses seslensin anne diye,
Sarıp sarmalasın bu bağır onu derin bir sevgiyle,
Bunaldım bu tuzlu yaşlardan silsin küçücük elleriyle,
Sabırsa az kaldı dayan diyorum yorgun gönlümeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aaynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım iyice sıkışıp öyle yap testi. İnşallah güzel haber verirsin bize

Sen yine de çok yorma kendini canım. Regle 5 gün var. Dün kuruluk vardı bugün yine akıntı var. Hiç bi şey anlamadım inan ki :)

Ayyyy canımm çok sevindim :) Hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Sen yine de çok yorma kendini canım. Regle 5 gün var. Dün kuruluk vardı bugün yine akıntı var. Hiç bi şey anlamadım inan ki :)
Yine geldi bugun kahve akıntı az kalmış regle:) salla o testi sen belkide bozuktu :) 5 güne belli olur ak koyun kara koyun

Canım bencee akıntıya hiç takılma . ben çalama iğnesi olduğum halde akıntıyı hiç anlayamadım. Hamilelerde artış olur derler ya bende hiç arış yok normal aktınım var işte.Bazen kuru geçiyor bazen akıntılı. Yani bence tamamen kişisel.

Ayy hadi inşallah ya buraya da at bizde bakalım İnşallah güzel haberler verirsin

Ayy hadi inşallah ya buraya da at bizde bakalım İnşallah güzel haberler verirsin

biraz önce test yaptım ikinci çizgi çıkmadı malesef ama regl de olmadım. acaba test yanlış mı?bir testim daha var onu da yapsam mı yarın

selam kızlar 2015'i yarıladık. herkes hamile kalır anneler topiğine gider inşallah.
cnntrm canım topiğinde kimse kalmasın, kurusun inşallah nabersin?

Tombikim hoş geldin tatlım iyiyim şükür sen nasılsın güzel duana da kocaman AMIN

Doğru canım kişiye göre değişiyor sanırım. Bakalım 5 güne belli olur ne var ne yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…