- 6 Nisan 2015
- 135
- 61
- 13
- 37
hayırlı olsun canım. hayırlı haberlerde getirsin inşallahteşekkür ederim :))
Hormon yükseldikçe vücut tepki veriyor.7 haftadan sonra başlayan çılgın günler seni bekliyor olabilir :)) benim 10 gün kadar sürdü ve geçti. Kiminde hiç olmuyor. İnşallah sende hafif geçirirsin. Açım ama yiyemiyorum diye ağlıyordum ben :) ama sonra hepsi geçiyor
Benim kısa sürdü canım,geçti çok şükür. Darısı başına :)yeşimcim ne güzel bittiyse. benim 3 ay bu hafta doluyor ama hala bulantı hapı kullanıyorum o bile tam geçirmiyor hafifletiyor. artık biter inşallah
Çok Heyecanlı yeni yeriniz hayırlı olsun... Bazen mekan değiştirmek süper oluyor umarım kafana göre dostluklar olursağol canım :) geçen sıkıntılı 2 yılımın ardından burası beni çok sevindirdi
ayyy benim diğer ultrasona baktımda soldaymış sonra diğerinde ortaya gelmiş bilemedim bende yani:)
ayyyy eli ayağı gözü yüzü mukemmel bir mucizem olsun Rabbim hangisini nasip etmişsse:)Seninki son resimde de sola yakın duruyor sanki kız olabilir bu teoriye göre birkaç hafta içinde belli olur zaten :) bakalım siz onaylayacak mısınız bu teoriyi merak ediyorum doğruluk oranını :)
Canım iyice sıkışıp öyle yap testi. İnşallah güzel haber verirsin bizemerhaba arkadaşlar
6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ben de evlendiğimizden beri eşim korundu hep. 2 ay önce 4 günlük bir gecikmem oldu çok umutlandım ama 4. regl oldum. bu ay yine geciktim şuan 4. güdeyim ve geçen sefer ki gibi olucak diye korkuyorum. bir ağrı var gibi ama tam adet ağrısı gibi değil. birkaç saattir wc ye gitmedim acaba o mu sıkıştırıyor anlamadımkafam öyle karışık ki onu ble ayırt edemiyorum. lütfen benim için dua edin bir iki saat içinde gebelik testi yapıcam lütfen hamile olayım
Sen yine de çok yorma kendini canım. Regle 5 gün var. Dün kuruluk vardı bugün yine akıntı var. Hiç bi şey anlamadım inan ki :)Mecbur ordan oraya koşturcam yinedün dinlendim akşam arkadaşım geldi biraz dışarı çıktık hemen yine geldi kahve akıntı.. Çok sinir bozucu.. Sen akıntını takip et teste takılma,o testler psikoloji bozuyor diye boşa demiyorum :) kaç gün var regle ? Mutlaka olacaktır yumurtlama
Ayyyy canımm çok sevindim :) Hayırlı uğurlu olsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallahgünaydınn kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrdün akşam açıklanacak dedikleri saatte açıklamadılar öyle dakikalarca ekrana baktık sistem açılmadı, açıldı tayinler yoktu filan derken bi sinir harbi yaşadıktan sonra açıklandı vee çanakkaleye gidiyoruzz hem de eşimin istediği birlik aileme de yakın ikimiz de çok sevindik
Yine geldi bugun kahve akıntıSen yine de çok yorma kendini canım. Regle 5 gün var. Dün kuruluk vardı bugün yine akıntı var. Hiç bi şey anlamadım inan ki :)
Sen yine de çok yorma kendini canım. Regle 5 gün var. Dün kuruluk vardı bugün yine akıntı var. Hiç bi şey anlamadım inan ki :)
merhaba arkadaşlar
6 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ben de evlendiğimizden beri eşim korundu hep. 2 ay önce 4 günlük bir gecikmem oldu çok umutlandım ama 4. regl oldum. bu ay yine geciktim şuan 4. güdeyim ve geçen sefer ki gibi olucak diye korkuyorum. bir ağrı var gibi ama tam adet ağrısı gibi değil. birkaç saattir wc ye gitmedim acaba o mu sıkıştırıyor anlamadımkafam öyle karışık ki onu ble ayırt edemiyorum. lütfen benim için dua edin bir iki saat içinde gebelik testi yapıcam lütfen hamile olayım
Canım bencee akıntıya hiç takılma . ben çalama iğnesi olduğum halde akıntıyı hiç anlayamadım. Hamilelerde artış olur derler ya bende hiç arış yok normal aktınım var işte.Bazen kuru geçiyor bazen akıntılı. Yani bence tamamen kişisel.
Ayy hadi inşallah ya buraya da at bizde bakalım İnşallah güzel haberler verirsin
selam kızlar 2015'i yarıladık. herkes hamile kalır anneler topiğine gider inşallah.
cnntrm canım topiğinde kimse kalmasın, kurusun inşallah nabersin?
Canım fitili kullanıyosun di mi? Valla ben de sabırsızlıkla bekliyorum 5 günün geçmesini :)Yine geldi bugun kahve akıntıaz kalmış regle:) salla o testi sen belkide bozuktu :) 5 güne belli olur ak koyun kara koyun
Doğru canım kişiye göre değişiyor sanırım. Bakalım 5 güne belli olur ne var ne yok :)Canım bencee akıntıya hiç takılma . ben çalama iğnesi olduğum halde akıntıyı hiç anlayamadım. Hamilelerde artış olur derler ya bende hiç arış yok normal aktınım var işte.Bazen kuru geçiyor bazen akıntılı. Yani bence tamamen kişisel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?