2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar müsadenizle çıkıyorum ben yatıcam birazdan ilacımı içicem şimdi iyi geceler hepinize öpüyorum çok :KK60:yarın görüşmek üzere :KK55:

Mor ile Pembe uyumlu bence ama 2 de olur beğendiysen sen canım :KK66:

aşk da ikiyi beğendi sanırım onu yapıcaz sağol canım fikirlerin için:KK19:

çeşit çeşitte yapabılırsın değişik olur benım bı arkadasmda kararsız kalmıstı çeşit çeşit yapmıstı.

çeşit çeşit nasıl yapıcam ki hep 50li fiyat yazmışlar:KK57:

Bu arada nişanlıma olayları burda okumuşum gibi anlattım. Bana dedi ki benim başıma gelse böyle bi olay o adamı yaşatmam dedi. Bende niye öyle diyosun ki ben gerekli tepkiyi veremez miyim dedim. Sen verirsin de tepkiyi o adam sana eşine çocuğuna bakmadan böyle bişe dicek bende susacak mıyım dedi. Off napacam ya. Zaten diyo sende bişeler var. Düğün stresindenmidir nedir diyo:(

Bu arada nişanlıma olayları burda okumuşum gibi anlattım. Bana dedi ki benim başıma gelse böyle bi olay o adamı yaşatmam dedi. Bende niye öyle diyosun ki ben gerekli tepkiyi veremez miyim dedim. Sen verirsin de tepkiyi o adam sana eşine çocuğuna bakmadan böyle bişe dicek bende susacak mıyım dedi. Off napacam ya. Zaten diyo sende bişeler var. Düğün stresindenmidir nedir diyo:KK43:

Canım yorum yapmadan edemedim keşke direk anlatsaydın ya böyle dolaylı yollarla iyi değil bence :(

Bu arada nişanlıma olayları burda okumuşum gibi anlattım. Bana dedi ki benim başıma gelse böyle bi olay o adamı yaşatmam dedi. Bende niye öyle diyosun ki ben gerekli tepkiyi veremez miyim dedim. Sen verirsin de tepkiyi o adam sana eşine çocuğuna bakmadan böyle bişe dicek bende susacak mıyım dedi. Off napacam ya. Zaten diyo sende bişeler var. Düğün stresindenmidir nedir diyo:KK43:

Hadi ya, aynı benimkinin verdiği cevabı vermiş. Dayak atmadan bırakmam demişti benimki de.. İşin zor kuzum..

canım keşke dosdoğru anlatsaydın, bu olayı eninde sonunda öğrenecek gibime geliyor. en başından anlatman senin faydana olurdu. ama sen bilirsin. memleketinize gidince bir büyüğünüze anlat derim en azından danışmış olursun. belki onlar anlatırsa daha az tepki verir.

canım keşke dosdoğru anlatsaydın, bu olayı eninde sonunda öğrenecek gibime geliyor. en başından anlatman senin faydana olurdu. ama sen bilirsin. memleketinize gidince bir büyüğünüze anlat derim en azından danışmış olursun. belki onlar anlatırsa daha az tepki verir.
Annemde anlatma diyo kuzum ama ya:(

Canım tepkisine baksana ya ben nasıl anlatayım böyle. Korkuyorum artık:KK43:

Canım dediğim gibi şimdi olmasa 1 ay bilemedin 2 ay ... sonra bilicek yani o zaman mı kızsın sana şimdi düğün arifesinde ayrılma gibi bişey olmaz (bence) ama evliliğinizin ilk zamanlarını bu konuyla kötü geçirmeyin derim ben.Yine de sen bilirsn tabii .. Bu sefer gidiyorum iyi geceler ;)

Back
X