- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
Canım bencede pembelerle boğma ben 7.yi beğendim ama pembesi değil aynı o rengi
peki uyumlu olur mu sence? pembe mor gibi olucak. yada 2 nasıl olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bencede pembelerle boğma ben 7.yi beğendim ama pembesi değil aynı o rengi
Ayy canım seni milli eğitim bakanı yapsak ya:)
Ah keşke keşke..
peki uyumlu olur mu sence? pembe mor gibi olucak. yada 2 nasıl olur?
Neyse ki 7gün okula gitcem 11 gün sonra da eve gidiyorum:)Oluurr hep size tatil ederim okulları :)
Ahh canım keşkee :)
Mor ile Pembe uyumlu bence ama 2 de olur beğendiysen sen canım![]()
Neyse ki 7gün okula gitcem 11 gün sonra da eve gidiyorum:)
çeşit çeşitte yapabılırsın değişik olur benım bı arkadasmda kararsız kalmıstı çeşit çeşit yapmıstı.peki uyumlu olur mu sence? pembe mor gibi olucak. yada 2 nasıl olur?
Mor ile Pembe uyumlu bence ama 2 de olur beğendiysen sen canım![]()
çeşit çeşitte yapabılırsın değişik olur benım bı arkadasmda kararsız kalmıstı çeşit çeşit yapmıstı.
aşk da ikiyi beğendi sanırım onu yapıcaz sağol canım fikirlerin için![]()
uh 50mi :)) ozaman 2.yi yap ıkınızın kararıysa:)aşk da ikiyi beğendi sanırım onu yapıcaz sağol canım fikirlerin için
çeşit çeşit nasıl yapıcam ki hep 50li fiyat yazmışlar![]()
İyi geceler kuzuum :)Ohhh ne güzeeel
İyi geceler kuzuum :)
Bu arada nişanlıma olayları burda okumuşum gibi anlattım. Bana dedi ki benim başıma gelse böyle bi olay o adamı yaşatmam dedi. Bende niye öyle diyosun ki ben gerekli tepkiyi veremez miyim dedim. Sen verirsin de tepkiyi o adam sana eşine çocuğuna bakmadan böyle bişe dicek bende susacak mıyım dedi. Off napacam ya. Zaten diyo sende bişeler var. Düğün stresindenmidir nedir diyo![]()
Bu arada nişanlıma olayları burda okumuşum gibi anlattım. Bana dedi ki benim başıma gelse böyle bi olay o adamı yaşatmam dedi. Bende niye öyle diyosun ki ben gerekli tepkiyi veremez miyim dedim. Sen verirsin de tepkiyi o adam sana eşine çocuğuna bakmadan böyle bişe dicek bende susacak mıyım dedi. Off napacam ya. Zaten diyo sende bişeler var. Düğün stresindenmidir nedir diyo![]()
Canım tepkisine baksana ya ben nasıl anlatayım böyle. Korkuyorum artıkCanım yorum yapmadan edemedim keşke direk anlatsaydın ya böyle dolaylı yollarla iyi değil bence![]()
Dedim bende sen böyle yaparsan ben sana anlatmam. Sonra bana kızma dedimHadi ya, aynı benimkinin verdiği cevabı vermiş. Dayak atmadan bırakmam demişti benimki de.. İşin zor kuzum..
Annemde anlatma diyo kuzum ama yacanım keşke dosdoğru anlatsaydın, bu olayı eninde sonunda öğrenecek gibime geliyor. en başından anlatman senin faydana olurdu. ama sen bilirsin. memleketinize gidince bir büyüğünüze anlat derim en azından danışmış olursun. belki onlar anlatırsa daha az tepki verir.
Ay aynısını ben de dedim, sonradan öğrenirsem daha da beter yaparım onu dediDedim bende sen böyle yaparsan ben sana anlatmam. Sonra bana kızma dedim![]()
Canım tepkisine baksana ya ben nasıl anlatayım böyle. Korkuyorum artık![]()