2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

math27 greenandblue Love01 kızlar :) yeni okuyabildim yazdıklarınızı :) bende nişandan 2 ay önce başlaıdm haızrlıklara yavaş yavaş ayarladım herşeyi ve bende tek ben koşturuyormuşum gibi geliyordu :) herkesi kırıp geçiriyordum :) başta nişanlım ve annem :) 3 günde bir davetiye bastıramadılar diye kardeşimin ve nişanlımın burnundan getirdim, siz ilgilenmiyorsunuz herşeyi ben yapıorum diye :) İnanın ayakkabım yoktu elbisemin üstüne etol gerekiyordu o yoktu, nişanlımın gömleği yoktu ve daha bir sürü şey :) ama 2 ayda seçip alamayan ben son bir haftada herşeyi tamamladım :) Zaman kısaldıkça bendede bir bitkinlik vardı, hiç bir şey yetişmiyor diye moralim bozuk dolaşıyordum.Bu durumlar psikolojik sanırım hiç kendinizi üzmeyin. o gün ooldu herşeyim tamdı. herşey istediğim gibi oldu oynadık güldük eğlendik çok şükür. Darısı sizlerin başına stres yapmayın bir şekilde halloluyor

net değil ama 6 eylülde evlenicez sanırım. Biz de evlilik konseptine karar veremedik :)
Onun dışında az az çeyiz alıyorum, çalışmadığım için çok da alamıyorum bi şey. Sen de çalışmıyosun heralde napıyosunn

Yakın olaydık iyiydi işte :) :)
Evet ya yakın olsak iyiydi nişanlıma baskı yapıyomuşum istanbula tayin istiyelim die
Canım benim nişan öncesi çok stresim olmadı hepsini bende son 2günde aldım herşeyi ama düğün öncesi ayrı bi stres yapıyo insan

İnşallah bişiler olur canım, insan artık resmi bişi olsun istiyor.
İstemez mi :) ama bir ay gidiyor bu durum hep daha fazlasını istiyorsun sözün olsa nişan nişan olsa düğün.. Herşeyin hayırlısı olsun canım belki abisinin düğününden önce bir söz yapılsa sende sözlüsü olarak katılırsın belki böyle düşünüyorlardır :)

Eylül mü :) Çok istediğim bir ay benim de hep hayalimdir ya mayıs ya eylül gelini olmak :)) Neler düşünüyorsunuz peki şıklar var mı :) Aynen bende çalışmıyorum iş arıyorum ama bulamadım bir türlü deli olcam yakında.. Sen neden çalışmıyorsun

Çok uzaktaydı çalıştığım yer ondan ziyade çok sıkıcıydı. Açıkçası evime yakın olsa yapılabilirdi. Sabah 6da uyanıp çıkıyordum akşam 9da geliyordum eve. Eee yeter dedim bıraktım :) onun dışında ben de iş arıyorum bulamıyorum. İş yok gerçekten ya.
Nikah olacak ama nasıl olacak nikah sonrasında ne yapabiliriz bilmiyorum, bi ara kokteyl düşündük sonra ondan da vazgeçtik. Kafamız çok karışıkkk.
6 eylül çok güzel olacak ya bence de :) bi de güzel balayına gidersek misss. Öyle havuzlu denizli gerek yok yüzmeye meraklı değiliz ama gezmeye meraklıyız :)
Sizde durumlar ne

o adam magazanın adı canım instagramda facede filan var sayfaları harika şeyler var begendiğim etegi aldım mesela siyah pudra pembesi üstüne siyah gömlek aldım 2 tane tunik bi kumaş pantolon :)
Allah beni kahretmesin
Doğrudur canım, yetinmeyiz biz :)

Gerçekten yok ne zamandır arıyorum.. Düğün istemiyorsunuz sanırım siz kokteyl tarzı falan :) Balayına gidin bencede emimin harika olacaktır bende çok istiyorum.. ama biz denizi severiz büyük ihtimalle öyle bir yer isteriz:)
bizde durumlar belli değil 2016 da düğün olsun diye uğraşıyoruz şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…