2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Simdi anladim canim, biri kina biri dugun aslinda. Kinaya gelin dugunu, asil dugune erkek dugunu diyorsunuz.

Ay kizlar ben hayatimda boyle soguk gormedim. Annemle spora basladik biz. Bugun ikinci gununuzdu. Aslinda yakinda spor salonu ama cikinca usumeyelim diye arabayla gittik. Bir ciktik ön cam donmus yol gorunmuyor. Su doktuk ama hava o kadar soguk ki cam aninda tekrar dondu. Yavas yavas gelelim dedik. Annem sagolsun ara sokaga gir daha yakin dedi. Nasil kaydik gorseniz araba tamamen kontrolumden cikti. Allahtan panik degilim kayan tarafin tersine cevirdim toparladik. Eve gelmeden ana caddeye biraktim arabayi. Usumeyelim derken rezil olduk anlayacaginiz

madame cocoda saten pamuk nevresimlerde indirim vaaar :) bu arada tatili ayarladınız mı nereleri düşünüyorsunuz ?

ayyy geçmiş olsun canım yollar cidden berbat yaa dünde biz dışarı babamla bi baktım araba kayıyo nasıl bagırıyorum korkudan babam gayet rahat adamın yüz ifadesi bile değişmedi direksiyonda ben olsam küt diye vururdum bi yere kesin

cnm ben walla şeker hamursuz göremedim hiç nette,ama sen bulursan bana da at fotoları bakalım.beyazfırın diye bi site war 50 kişilik pastaya 800-900 tl fiyat biçmiş.çüşşş dedim

Canım bu akşam fiyat aldım pasta için şeker hamuru iki katlı bir passta için 450 tl dedi ya

cnm saol ya walla cok moral oldu bu sözlerin.çünkü gerçekten İstanbulda bi basıma kaldım sanki hiçbişi istediğim gibi olmuyor die bunalıma girmiş durumdaydım bi de tabi tez canlı bi insan olmamında bu sıkıntıların oluşmasına katkısı var bu yüzden hep özenmişimdir öyle karlı dağdan serin insanlara

woşş çok serttt

ayy Allah korusun cnm,geçmiş olsun

Anladık biz anladık :)

Adım sapığa çıkacak yahu, susayım bari :) Sende bu havada insafa gel biraz

Canım ya içime su serptin, bende bu aralar öyleyim vallahi..Psikolojim bozuldu..Herkeste bir rahatlık var bu da beni deli ediyor :) Allahtan aile arasında bir nişan olacak..Öyle büyük bir nişan yapmaya kalksam hastenelik olurdum heralde, benim de tek yardımcım erkek arkadaşım..İnşallah bizde senin gibi rahatlarız :)

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza..

Ahh canım ya bu hava da araba çıkarılır mı? Allah korusun yollar buz pisti..Bizde bugün erkek arkadaşımla arabasız çıktık dışarı,ama fena donduk tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…