2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

getirme beni oraya kız, ajandaya bakacakmış bak hele laflara gell :p

Gel diye yapıyorum zaten anlamıyo musun :-):-)
Neyse canlarıım ben kimse yokken ofisimi bi sileyim yerler hep çamur gibi oldu gelen giden ıslak ıslak basıyo :)

Gel diye yapıyorum zaten anlamıyo musun :-):-)
Neyse canlarıım ben kimse yokken ofisimi bi sileyim yerler hep çamur gibi oldu gelen giden ıslak ıslak basıyo :)

Gelirim canım bir otobüs mesafesindesin bana, zaten sizin oralara yabancı sayılmam :)

sen gel bizim konteynırı gör, hep çamur..hiç temiz kalmıyor ki :KK75:

Canım beniim iyiydik ama bende böyle dayanamıyorum pis görünüyo sonrada masamı silicem çok titizimde ben o yüzden hiç duramam :)

Gelirim canım bir otobüs mesafesindesin bana, zaten sizin oralara yabancı sayılmam :)

sen gel bizim konteynırı gör, hep çamur..hiç temiz kalmıyor ki :KK75:

Bekleriiim ;) Ben gelemem oralara beni aldırman lazım ancak özel bir araba ile :D :D

Kızlarr size doyum olmazzz gelirim sonra öpüyorumm :KK15::KK15::KK15:

Bende bayıldımmm kızlarr ne güzel dimii içim gitti resmen görünce :confused::confused:

Allahım kendi nişanlanıcak beni kaçırcak ..Başıma gelenlerrrr :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aynen havuza hatta denize bile girmeyiin balayında!!! Hoppa Ohhhh oh ne güzel vallaa oynamaya başlayalımm :KK6::KK6:

Günaydın canımmm:KK19:

Günaydın canımm :KK60: Dikkat et kendine bak en önemli zamanlar bunlar son günlerin kııız :)
Ayyy ne güzel hayırlısıyla olsun inşallah bizi ayakkabının altına yazmayı unutma he :cool:

:KK49::KK49::KK76::KK76::KK76::KK76::KK73::KK73::KK73: OOhhh ooohhh oh oyna kız greenandblue greenandblue :confused:

Günaydın canımm :) Evett darısı başımıza inşallahh :KK36:
Minik minik yazcam ki çabucak silinsin die:))

:KK55::KK71::KK71::KK71::KK73::KK73::KK73: huhuuuuuuu
:D Aynen canımss ama bıktım artık saçlarım tozdan yıprandı hepp düğün olmasa kesicem de :mad:

Ben yazın daha sinir oluyorum, tüm toz saçlarda..Kısa kestirdim yeni uzuyor ama acayip yıprandı yine..Bende düğün olmasa kesicem de bekliyorum :KK76::KK76::KK76:

Canım beniim iyiydik ama bende böyle dayanamıyorum pis görünüyo sonrada masamı silicem çok titizimde ben o yüzden hiç duramam :)

Bekleriiim :KK66: Ben gelemem oralara beni aldırman lazım ancak özel bir araba ile :D :D

Kızlarr size doyum olmazzz gelirim sonra öpüyorumm :KK15::KK15::KK15:

Ben aldırcam seni limuzinle :) hadi bakalım işin bitince gel yine..bugün ofisteyiz ,iş yok bende buraya sardım :)

Bende yazılı yapıyorum çocuklarıma :) akıl yoksunlarına tüm soruları verdim ama yok hala 10 bile alamayanlar var :(

Back
X