2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yani çok çok yakın değil öyle araba varsa kolay tabii canım

Anladim canm :) Artik rehberim sensin :-)

Canım doktorlar balayında havuz deniz önermiyolar ama mikrop kapma riski çok fazla :KK43:. Aklında bulunsun.
Kızlar biz alanya die düşünmüştük ya. Sevdicekle konuştuk 2 3 gün alanya 2 3 gün antalya die karar düşündük :)
Tam 3hafta sonra bugün kınam varrr:rolleyes::rolleyes:

Aynen Tatlim orasida Muama :( kapadokyaya mi gitsek :P nasilsa sonbahar mikrop kapma olayi var :( ohhh yandan oynican he :) Insallah Kar olmaz kyzum simdiden mutluluklar :)

Aynen Tatlim orasida Muama :KK43: kapadokyaya mi gitsek :p nasilsa sonbahar mikrop kapma olayi var :KK43: ohhh yandan oynican he :) Insallah Kar olmaz kyzum simdiden mutluluklar :)
Bu arada kapadokya da güzel yer gerçekten gidilebilir ama deniz aramıyorsanız karadeniz ya ben çok istiyorumm

Tamam o zaman :D e yakınız o zaman benim ağustos başı hazırlıklarda yakın olur nası gidiyo senin naptın

Aramızda sanırım 1 ay olacak :)
Pek hazırlığım yok şu an için..çeyize aldıklarım bir kaç parça bişey..onu da geçen ay aldım zaten..Birikim yapmaya çalışıyorum ama yok olmuyo ya..Sen ne yaptın? eşyalar, düğün mekanı, gelinlik v.s..:KK51:

Minik minik yazcam ki çabucak silinsin die:))

Yihuuuu :KK73::KK73:

Ben aldırcam seni limuzinle :) hadi bakalım işin bitince gel yine..bugün ofisteyiz ,iş yok bende buraya sardım :)

Ayy canıım çok teşekkür ederim işimde bitti bekliyorum hazırım :rolleyes:

Bende yazılı yapıyorum çocuklarıma :) akıl yoksunlarına tüm soruları verdim ama yok hala 10 bile alamayanlar var :KK43:

Kolay gelsin canım ;) ;)

Ben geldiiiiim :KK28:

Hmmm anladım kuzu çeyiz bitti galiba :) kendine cicilere mı başladın bakem:)
çeyiz az kaldı kuzum biraz ara verdim ona :)

Günaydın kızlar :) gece iyi kar yağmş burda az kalsın düşüyodum:KK43:

3hafta sonra bugün düğünüm vaaaaaarrrrrr :rolleyes::KK71:

Günaydınnnn güzel musmutlu bi gün olsun :D
günaydın kızlarr
Bu arada kapadokya da güzel yer gerçekten gidilebilir ama deniz aramıyorsanız karadeniz ya ben çok istiyorumm
bende kapadokyaa istiyorummm

günaydın kızlar.belimin bu kdr ağrısına rağmen bende işe geldim bugün yaaa,off ne war bizde tatil olsaydık :(

Bekle yavru panda, son 23 gün kaldı..biraz daha sabret:pYa ben pek iyi değilim yüzmede zaten..hem gerekirse o malum :eek::eek::KK23:durumu ertelerim, paşalar gibi balayı yapıcam ayol :KK70:
Sabrediyorum canıım :) Yüzmeye zaten vakit kalmaz :KK70: Ohh ya ne güzel canım sonra hep evde baş başa olucaksınız zaten :D Amaaan ben karışmıyım en iyisi :KK69:

deliler Allah sizi davul etsin :KK53: greenandblue greenandblue sen ertelersinde enişte bey pek erteletmez gibime geliyor :-) Orya Orya o ne laflar kız,edebimi bozuosun bi gün jartiyer bi gün böle sözler :confused::confused::rolleyes:

Minik minik yazcam ki çabucak silinsin die:))

benimde adımı yaz lütfen unutma olur muuuu??:mad::mad: hem biz senle hemşeriyiz bu yüzden bence torpil yap bana,iki kere yaz benimkini :rolleyes::rolleyes:

p197gv959i1v1a135k1if41okubs92.webp
:) Güzel sanki..bütün işler tamam, bir gelinlik kaldı :KK53::confused:

günaydın kızlar.belimin bu kdr ağrısına rağmen bende işe geldim bugün yaaa,off ne war bizde tatil olsaydık :KK43:

deliler Allah sizi davul etsin :KK53: greenandblue greenandblue sen ertelersinde enişte bey pek erteletmez gibime geliyor :-) Orya Orya o ne laflar kız,edebimi bozuosun bi gün jartiyer bi gün böle sözler :confused::confused::rolleyes:

benimde adımı yaz lütfen unutma olur muuuu??:mad::mad: hem biz senle hemşeriyiz bu yüzden bence torpil yap bana,iki kere yaz benimkini :rolleyes::rolleyes:

o erteleme kısmını ben biraz düşüneyim o vakit:KK45::oops::KK31: Müneccin @ Orya balayı sistiti olursun dedi, ee ben ne edeyim sen söyle şimdi :confused:

Aynen Tatlim orasida Muama :KK43: kapadokyaya mi gitsek :p nasilsa sonbahar mikrop kapma olayi var :KK43: ohhh yandan oynican he :) Insallah Kar olmaz kyzum simdiden mutluluklar :)
Canım bizm memlekette kar olmaz ama yağmur olabilir:(

o erteleme kısmını ben biraz düşüneyim o vakit:KK45::oops::KK31: Müneccin @ Orya balayı sistiti olursun dedi, ee ben ne edeyim sen söyle şimdi :confused:

bunca yıldır gidiyoruz denize evlenmeden önce ailemizle fln bişi olmuyor,balayında neden olacak onu anlamadım ztn :KK17: ama benim cahilliğim ise ve evlenince olur die bi durum warsa da,çok çok 2 hafta daha bekler enişte :KK70: ben İstanbul'a ilk geldiğim senenin kışında,bünyem o kdr sıcak bi memleketten buranın soğuğuna alısamadı.sürekli böbreklerimi üşüttüm ve sistit ile geçti o senem.berbat bi hastalık. dikkatli olun ona göre :KK70:

bunca yıldır gidiyoruz denize evlenmeden önce ailemizle fln bişi olmuyor,balayında neden olacak onu anlamadım ztn :KK17: ama benim cahilliğim ise ve evlenince olur die bi durum warsa da,çok çok 2 hafta daha bekler enişte :KK70: ben İstanbul'a ilk geldiğim senenin kışında,bünyem o kdr sıcak bi memleketten buranın soğuğuna alısamadı.sürekli böbreklerimi üşüttüm ve sistit ile geçti o senem.berbat bi hastalık. dikkatli olun ona göre :KK70:

daha önceden neden olmadığımı sana Orya Orya kuzu anlatsın :) Bende memlekete gidince evrim geçiriyorum, değişik bir havası var, hasta olup geri geliyorum :) Burda yazın çarşaf ile yatsan, orda yorgansız yatamazsın :)

Back
X