2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Madem öyle bende anlatayım nasıl başladığımızı:) biz geçen sene eylülde tanıştık. Sevdiceğin ev arkadaşı benim dersaneden hocamdı. Sevdicek o gün demiş işte benim evleneceğim kız bu diye:) biz ilk dönem 4 5 kere görüştük arkadaş ortamında:) sonra ikinci dönem benim ev arkadaşım oldu. Biz yine toplandık canlı müziğe gittik sonra o gün konştuk sinemaya gidelim diye neyse biz 10 kişi gittik. Yine birbirimize hocam diye hitap ediyoruz. Sevdiceğin yakın arkadaşı benim ev arkadaşmdan hoşlanmıştı. Sonra biz faceten toplu şekilde sohbet muhabbet. O arada özelden de yazıyo bana :) sonra semaver başka geziler derken (hepsi bi hafta içinde) sonra bi gece bana bi şiir geldi baktım sevdicek:) ertesi günde beni yemeğe çağırdı:) ben naz yaparım falan diyodum bi baktım biz elele gözgözeyiz:)) ilk 10 gün ağzıma lokma koyamadım heyecandan:)

Madem öyle bende anlatayım nasıl başladığımızı:) biz geçen sene eylülde tanıştık. Sevdiceğin ev arkadaşı benim dersaneden hocamdı. Sevdicek o gün demiş işte benim evleneceğim kız bu diye:) biz ilk dönem 4 5 kere görüştük arkadaş ortamında:) sonra ikinci dönem benim ev arkadaşım oldu. Biz yine toplandık canlı müziğe gittik sonra o gün konştuk sinemaya gidelim diye neyse biz 10 kişi gittik. Yine birbirimize hocam diye hitap ediyoruz. Sevdiceğin yakın arkadaşı benim ev arkadaşmdan hoşlanmıştı. Sonra biz faceten toplu şekilde sohbet muhabbet. O arada özelden de yazıyo bana :) sonra semaver başka geziler derken (hepsi bi hafta içinde) sonra bi gece bana bi şiir geldi baktım sevdicek:) ertesi günde beni yemeğe çağırdı:) ben naz yaparım falan diyodum bi baktım biz elele gözgözeyiz:)) ilk 10 gün ağzıma lokma koyamadım heyecandan:)

Ayyy çook tatlıı :KK37::KK37: Kız insan aşık olduktan sonra valla ne naz yapabiliyo ne başka bişey. Neyse 10 günden sonra bol bol yemişsindir sen :KK30::KK70:

Zaten birçok çeşit olacak ki, pastayı da az yesinler :) Ayy ne utanmaz olduk, paramız fazla gitmesin diye utanmasak daha gelmeyen misafirlerin lokmasını sayıcaz..:confused:

ay hakkaten yaa züğürtlük adamı ne kdr utanmaz yapıyormuş.bidaha hiçbi düğünde bize pasta vermediler,yetmemiş miş miş diye sinirlenmicem,,ahhaha:KK70::KK70: :rolleyes::rolleyes:

ay hakkaten yaa züğürtlük adamı ne kdr utanmaz yapıyormuş.bidaha hiçbi düğünde bize pasta vermediler,yetmemiş miş miş diye sinirlenmicem,,ahhaha:KK70::KK70: :rolleyes::rolleyes:

Ayy bende yorum yapıyordum, yok böyle pastamı olur diye :) Hasbama bak hele :) Şimdi nereden ne yapsam da hem kaliteli, hemde iyi olsa diye uğraşıyorum :KK53:

Ayy bende yorum yapıyordum, yok böyle pastamı olur diye :) Hasbama bak hele :) Şimdi nereden ne yapsam da hem kaliteli, hemde iyi olsa diye uğraşıyorum :KK53:

Sizi cimriler ,pintiler siziii :D Gelebilsem en büyük dilimi yemek isterdim ama :D :D

O zaman eliyle besliyordu :) baktı sonum böyle oldu artık önümden alıyo yemekleri :KK70:

Hhehhehe :-):-)

Slm hatunlar nasılsınız ne var ne yokk

heee biz türk usulü pastayı aldık da , alman pastamız kusur kaldı :p

Kız benim için almaz mısın aşk olsun :confused::confused:

yarın nişan zamanı masraflar dökülünce seni de görcez Orya Hnm :KK53: biz yine bi dilimi iki kişi paylaşsın diyoruz,sen bi dilimi 4'e bölüp servis yaparsan görürüm seni :KK70::KK70::rolleyes::rolleyes:

Haklısın canım benim bakalım ben neler anlatıcam burada :D :D ama siz gelin pasta veririm ben size :KK4:

A.s canımm hoşgeldin :) ben iyiyim çok şükür sağol sen nasılsın? :)

Hoşbulduk kuzumm iyim çok şükürrr

şahsim adına, iş yok ,buraya sardım bende :) Sende ne var, ne yok :)

bizdede iş yok pek ama işe gelmek zorunluluğumuz var :) mecbur sabah karlı karlı işe geldim ders felan çalıştım biraz öyle takılıyorum bende

Hoşbulduk kuzumm iyim çok şükürrr

bizdede iş yok pek ama işe gelmek zorunluluğumuz var :) mecbur sabah karlı karlı işe geldim ders felan çalıştım biraz öyle takılıyorum bende

Bende sabahtan beri mıhlanmış gibi yapıştım koltuğa :KK53: Bizde hava güzelse iş var, yoksa yatışş :KK53:

Back
X