2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım duydum tabi dilek pastanesini, bende etilerde venüs pastanesine sordum dün akşam, dilimine 12 tl dedi, bana 9 tl ye yaparmış :) 450 tl tutuyor yani :) Bende oldu canım diyerek uzaklaştım oradan :KK55: Bakalım evime yakın bir pastane var, bir kaç yerde şubesi olan..Ordan alıyoruz normalde pastaları..bir de oraya sorucam bakalım ne diyeceko_O

Canım erkek arkadaşım burda zaten tek yaşıyor, nisan ayında sözleşmesi doluyormuş..Tek başına 1000 tl kira veriyor zaten..En azından sözleşme bitince, bizim oturacağımız tarzda ev tutalım, eşyaları ona göre alalım diyoruz..Ailesi de öyle istiyor..Bende çeyiz çıkarma, serme tarzı şeyler yapmayı düşünmüyorum..Adettir biliyorum,ama ben istemiyorum..o yüzdende aldığım eşyaları bir yandan yerleştiririm diyorum.Çünkü iki şehirde olacak düğün bari onunla uğraşmayayım :KK14:

Benim evime yakin pastane 11tl dedi dilimine daha pahali yani:KK70:

Cok iyi dusunmussunuz canim madem ev tutulacak. Nerede oturcaksiniz anadolu yakasinda bana yakin mi olucaksin yoksa:rolleyes:

Ayyy çook tatlıı :KK37::KK37: Kız insan aşık olduktan sonra valla ne naz yapabiliyo ne başka bişey. Neyse 10 günden sonra bol bol yemişsindir sen :KK30::KK70:

Ay buna cok guldumm:KK71::KK71::KK71:

Bende sabahtan beri mıhlanmış gibi yapıştım koltuğa :KK53: Bizde hava güzelse iş var, yoksa yatışş :KK53:

Aynen benim gibi:KK37: bende en son gecen hafta sali calistim yani 30ocak:confused: pazartesiye kadar da izinliyim hava muhalefeti nedeniyle:KK69:

Bu arada isyerinde yoneticim degismis. Bayandi erkek gelmis yerine. Hic erkek yoneticiyle calismadim biraz tedirginim:KK14:

Benim evime yakin pastane 11tl dedi dilimine daha pahali yani:KK70:

Cok iyi dusunmussunuz canim madem ev tutulacak. Nerede oturcaksiniz anadolu yakasinda bana yakin mi olucaksin yoksa:rolleyes:

Aynen benim gibi:KK37: bende en son gecen hafta sali calistim yani 30ocak:confused: pazartesiye kadar da izinliyim hava muhalefeti nedeniyle:KK69:

Bu arada isyerinde yoneticim degismis. Bayandi erkek gelmis yerine. Hic erkek yoneticiyle calismadim biraz tedirginim:KK14:

Bak hele pastaneye, ne koyuyor acaba içine :KK53:

Canım daha net birşey yok ama tuzla, pendik,maltepe olabilir..sen nerde oturuyorsun ki ..Var mı güzel yerleşim yerleri komşu olayım sana olma mı :KK52:

Bizim evimiz yok canım, istanbul şartlarında hem ev alma, hem evlenmek çok zor maalesef..O yüzden kiralık bakıyoruz, sitelerde..Ama benim iş yerime uzak..Ben istanbul avrupa yakasındayım, orda çalışıyorum..Ama anadolu yakasında bakıyoruz evi..Ev almaya kalksak en kötü 250 bin tl olması lazım..
Doğru burdadada yakın bi yerden bakıyosan eger 250 300 bin en ucuz evler :( bizimde zaten öyle çok bişeyimiz yok olursa krediyle olucak mecbur

Canım daha net birşey yok ama tuzla, pendik,maltepe olabilir..sen nerde oturuyorsun ki ..Var mı güzel yerleşim yerleri komşu olayım sana olma mı :KK52:

Ben suan atasehir tarafindayim, evlenince bostanci tarafinda olucaz muhtemelen. Suanda ev yok, sevdicegin karsida bahcesehirde evi var onu satip burdan almaya calisicaz. Tabi kredi olucak yine mutlaka. Bakalim butcemiz nereye yetecek:KK51: sen karsiya gidip gelirken cok zorlanicaksin yalniz tatlim:KK57: servisin var mi?

Anadolu yakasi da kira bakimindan cok artti. Ablam da ev bakiyor 1000-1500arasi hep. Ev sahipleri cok acimasiz davraniyor bence.

Doğru burdadada yakın bi yerden bakıyosan eger 250 300 bin en ucuz evler :KK43: bizimde zaten öyle çok bişeyimiz yok olursa krediyle olucak mecbur

Sen nerde oturuyosun bebisim:KK37:

Ben suan atasehir tarafindayim, evlenince bostanci tarafinda olucaz muhtemelen. Suanda ev yok, sevdicegin karsida bahcesehirde evi var onu satip burdan almaya calisicaz. Tabi kredi olucak yine mutlaka. Bakalim butcemiz nereye yetecek:KK51: sen karsiya gidip gelirken cok zorlanicaksin yalniz tatlim:KK57: servisin var mi?

Anadolu yakasi da kira bakimindan cok artti. Ablam da ev bakiyor 1000-1500arasi hep. Ev sahipleri cok acimasiz davraniyor bence.

Sen nerde oturuyosun bebisim:KK37:
İzmir canımm

Bakarım canım senin için yatak odası ama bunlardan 2.si hoşuma gitti ;)

dost acı söylermiş Orya,nie kızdın ki :KK53::KK53:

Canım beniimm kızmadım neden kızayım ki :KK15::KK15:

Patates yapacam canım:) teşekkür ettim Orya Orya :)

Rica ederim canım benim ne demek ellerine sağlık şimdiden :kk77:HoppaHoppa

:-):-):-)

Kızz pendik falan olursa gelirim sana :D Ablamda kurtköyde oturuyo Hoppa

Hatunlar iş olmaması yaramadı bana, şimdide yatak odası ile karşınızdayım :) Farkındayım bugün çenem düştü ,idare ediverin :KK51:Eki Görüntüle 1366521 Eki Görüntüle 1366522 bu ikisinden birini alıcam sanırım :) Sizce hangisi daha kullanışlı olur?

kullanışını bilemem ama ilki daha güzel duruyo

kızlar pasta için bende fiyat almıştyım genelde 10 tl dilimi. armut.com a bakın ordan fiyat teklifi isteyn sonra biriyle anlaşın. ben mesela 30 kişilk pasta 250 tl ayrıca 25 tanede şeker hamuru kurabiye olan bi teklif almıştım. sayfalarını yorumları ve fotoğrafları inceleme şansınız oluyor

ayy kızlar balıklama daldım :) tanışma hikayelerinize bayıldımmm.

ben de hemen anlatayım mıı:KK68::eek:
biz sevgilimle lise 1 e giderken tanıştık benim kankamın ilkokul arkadaşıydı ama ben fotoğrafını gördüm vee bildiğin aşık oldum:oops::oops: dedim kanka tanıştır bizi. neyse ilk msn den fikan konuşmaya başladık sonra buluştuk filan ve zaten bazılarınız biliyordur ben ona çıkma teklifi ettim:KK70::p birbirimizi tanımak için soru soruyorduk sırayla sonra o saat kaç dedi ben de benimle çıkar mısın dedim:oops::oops: neyse 10 ay kadar sonra benim ailem durumu öğrendi ve çok küçük olduğum için yalnış bişey yapmamdan korkarak istemediler. bizde ayrıldık ama arkadaş olarak devam ettik. birbirimizin tüm her şeyini biliyoruz o yüzden. sonra 8 sene sonra yani 2 sene önce benim uzun ve sıkıcı bi ilişkim vardı ve ayrıldım o arada bu bana yazmaya başladı bence biz çok iyi anlaşıyoruz sence? bence biz çok yakışırız sence? filan diyrdu:KK28: ben de bi dur sen benim arkadaşımsın saçmalama:KK67: diye tersliyordum onu. tabi benim fırsatçı sevgilim bebi tavlada yenerek sinema sözü aldı ve sürekli bana buluşmak için baskı yapmaya başladı. hadi sözünü tut filan diye :KK53: o sıra hobbit vardı ona gittik biz de sonra sürekli görüşmeye başladık ve artık birbirimizden bahsederken sevgilim filan demeye başladık o yüzden bizimde net bi teklif ve tarihimiz yok biz de sinemaya gittiğimiz o günü tarih olarak belirledik:KK37::KK37::KK37:

@serp07 Son 51 yılın en soğuk gecesi dün geceymiş , termometreler gece -11 i göstermiişş

Haberlerde söyledi şimdi :KK51::KK51:

Istanbuldasin sandim:KK61: her yer ayni demek emlak piyasasinda. Gecen sene 150bin olan ev suan 220-230bin.
Aynen kafayı yemişler resmen ama ciddi oranda bir düşüş bekleniyor emlak piyasasında çünkü burada bi çok yer kentsel dönüşüm adı altında yenilendi ve bir yığın ev boş bekliyor aylardır fiyatları yüksek olduğu için bakalım onu bekliyorum canım

@serp07 Son 51 yılın en soğuk gecesi dün geceymiş , termometreler gece -11 i göstermiişş

Haberlerde söyledi şimdi :KK51::KK51:
Doğrudur canım bende hayatımda ilk defa böyle soğuk gördüm izmirde iki yorgan örttüm resmen zaten kansızım aşırı üşüyorum iki yorgan yığıldı üstüme kalkamadım :KK70:

Back
X