- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
- 163
Canım duydum tabi dilek pastanesini, bende etilerde venüs pastanesine sordum dün akşam, dilimine 12 tl dedi, bana 9 tl ye yaparmış :) 450 tl tutuyor yani :) Bende oldu canım diyerek uzaklaştım oradanBakalım evime yakın bir pastane var, bir kaç yerde şubesi olan..Ordan alıyoruz normalde pastaları..bir de oraya sorucam bakalım ne diyecek
Canım erkek arkadaşım burda zaten tek yaşıyor, nisan ayında sözleşmesi doluyormuş..Tek başına 1000 tl kira veriyor zaten..En azından sözleşme bitince, bizim oturacağımız tarzda ev tutalım, eşyaları ona göre alalım diyoruz..Ailesi de öyle istiyor..Bende çeyiz çıkarma, serme tarzı şeyler yapmayı düşünmüyorum..Adettir biliyorum,ama ben istemiyorum..o yüzdende aldığım eşyaları bir yandan yerleştiririm diyorum.Çünkü iki şehirde olacak düğün bari onunla uğraşmayayım![]()
Benim evime yakin pastane 11tl dedi dilimine daha pahali yani

Cok iyi dusunmussunuz canim madem ev tutulacak. Nerede oturcaksiniz anadolu yakasinda bana yakin mi olucaksin yoksa

Ayyy çook tatlııKız insan aşık olduktan sonra valla ne naz yapabiliyo ne başka bişey. Neyse 10 günden sonra bol bol yemişsindir sen
![]()
Ay buna cok guldumm

Bende sabahtan beri mıhlanmış gibi yapıştım koltuğaBizde hava güzelse iş var, yoksa yatışş
![]()
Aynen benim gibi

Bu arada isyerinde yoneticim degismis. Bayandi erkek gelmis yerine. Hic erkek yoneticiyle calismadim biraz tedirginim