2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

malesef bende o dertten muzdaribim.ne çocuklarının tepemde tepinmesi bitiyor,ne kadının st gece 1 ya da sabahın 8'sinde çat çat temizlik yapması bitiyor.en son gürültü cezası diye birşey varmıs 700 küsür,bu gidişle ona başvurucam yesinler cezayı.4 sene oldu bu sene çekiyorum bu terbiyesizliği ya.

Gece bile çocuklar ordan oraya koşturuyor tepemde ya.. Uyku düzeni diye bir şey kalmadı bende.. Sen de yalnız mı yaşıyorsun canım?

Canım işte sözleşmem olmayabilir:KK43: bana kopyasını vermediler. Onlarda yok etmişlerse yapabilecem bi durum yok. Bide çarşamba aradım mağdur etmiceklerini söylemişlerdi:KK43:

malesef böyle şeylerde sözleşmeyi es geçmemek gerekiyor :( ben artık herseyde kopya istiyorum,kimseye güven olmuyor ama peşini bırakma bence.gerekirse hergün de ara.

geç oldu ama herkese günaydın kızlar bugün ciddi bi sınavım var ya verdim ya kaldım bütte filanda veremem ben bunu duaa edin banaa:KK17:

Gece bile çocuklar ordan oraya koşturuyor tepemde ya.. Uyku düzeni diye bir şey kalmadı bende.. Sen de yalnız mı yaşıyorsun canım?

evet cnm yalnızım.ilk geldiğimde ev sahibine gürültüyü şikayet ettim die bi de bana haber göndermiş,gelsin bana söylesin diye.bu kdr rahatsız oldugumu bilmeme rağmen sen aynı saygısızlıkta davranan bi insansan,daha senin kapına gelip ne sana şikayet edicem.hayırlısı ile bi kurtulsaydım o apartmandan.nefret ettirdiler hakkaten.ben burdan önce de yaklaşık 3 sene baska yerde yasadım ama orda hiç böyle sorunlar yoktu,insanlar saygılıydı.burda kimsenin kimseye malesef saygısı yok.insanlar apartmanda değil dağ başında yasadıgını sanıyor.

malesef böyle şeylerde sözleşmeyi es geçmemek gerekiyor :KK43: ben artık herseyde kopya istiyorum,kimseye güven olmuyor ama peşini bırakma bence.gerekirse hergün de ara.
Canım elimde bi dekont var başka hiç bişe yok:(

evet cnm yalnızım.ilk geldiğimde ev sahibine gürültüyü şikayet ettim die bi de bana haber göndermiş,gelsin bana söylesin diye.bu kdr rahatsız oldugumu bilmeme rağmen sen aynı saygısızlıkta davranan bi insansan,daha senin kapına gelip ne sana şikayet edicem.hayırlısı ile bi kurtulsaydım o apartmandan.nefret ettirdiler hakkaten.ben burdan önce de yaklaşık 3 sene baska yerde yasadım ama orda hiç böyle sorunlar yoktu,insanlar saygılıydı.burda kimsenin kimseye malesef saygısı yok.insanlar apartmanda değil dağ başında yasadıgını sanıyor.

Bazen diyorum ki evden çıkayım diye inadına mı yapılıyor acaba? 1.5 yılım kaldı şurda, tek başıma ev taşımak istemiyorum, o yüzden katlanıyorum ben de..

malesef böyle şeylerde sözleşmeyi es geçmemek gerekiyor :KK43: ben artık herseyde kopya istiyorum,kimseye güven olmuyor ama peşini bırakma bence.gerekirse hergün de ara.
Elimdeki dekontta ödeme tamamlandı yazıyo ama.

geç oldu ama herkese günaydın kızlar bugün ciddi bi sınavım var ya verdim ya kaldım bütte filanda veremem ben bunu duaa edin banaa:KK17:

İnşallah verirsin canım..

Benimkinin 2 sınavı büte kaldı mecburen, 13ünde ameliyatı var, kar tatilinden dolayı erteledikleri sınavlar 14ünden sonra olacakmış, giremeyecek. :(

Bazen diyorum ki evden çıkayım diye inadına mı yapılıyor acaba? 1.5 yılım kaldı şurda, tek başıma ev taşımak istemiyorum, o yüzden katlanıyorum ben de..

bende işte evlenince cıkıcam diye sabrediyorum :( umarım baharda da cıkabilirim,Allahım hayırlısı ise eğer,şu mübarek Cuma günü bana bunu nasip eder inşallah :( bende bazen öyle düşünüyorum ama ben cıksam nolacak? benim yerime gelen kişiler bunu 1 gün çekmez.benden önce oturanların hepsi bikaç ayda kaçmış.ev sahibine dedim ztn ben cıkınca aklın warsa sat bu evi kiraya verme,kimse cekmez buranın kahrını diye.aslında ev sahıbınıde uyuzum,sadece kirayı almayı biliyor,adam akıllı bir konusma yapmıyor tüm kiracılarımı kacırdın diye sadece ben paramı alırım havasında.neyse ben gidince benim gibi bi kiracı daha zor bulacagı ıcın artık ona da üzülmüyorum.

Elimdeki dekontta ödeme tamamlandı yazıyo ama.

onu kaybeetme sakla işte.ödemeyi sonucta yaptıgını gosterıyor.onunla tüketici mahkemesıne gidersen,hiç sanmıyorum mahkeme ile ugrasmak istesinler.ya ödemeni geri yaparlar ya da hizmeti verirler kaç seans kaldıysa.

Elimdeki dekontta ödeme tamamlandı yazıyo ama.[/QUOT

Bende lazere gidiyorum 5 ay oldu..2ay önce gittiğim yer el değiştirdi, Ama öyle sözleşme iptali gibi birşey olmadı..Bu durumlarda en iyisi şikayet etmek..Ben ödenmeyen maaşım için çalışma bakanlığını aramıştım, çok ilgilenmişlerdi..Sanırım senin durumuna da Tüketici hakları bakıyor..Elinde ödediğine dair dekont var sonuçta.Birde her ay gittiğimde imza atiyorum sen öyle birşey yaptın mı?

bende işte evlenince cıkıcam diye sabrediyorum :KK43: umarım baharda da cıkabilirim,Allahım hayırlısı ise eğer,şu mübarek Cuma günü bana bunu nasip eder inşallah :KK43: bende bazen öyle düşünüyorum ama ben cıksam nolacak? benim yerime gelen kişiler bunu 1 gün çekmez.benden önce oturanların hepsi bikaç ayda kaçmış.ev sahibine dedim ztn ben cıkınca aklın warsa sat bu evi kiraya verme,kimse cekmez buranın kahrını diye.aslında ev sahıbınıde uyuzum,sadece kirayı almayı biliyor,adam akıllı bir konusma yapmıyor tüm kiracılarımı kacırdın diye sadece ben paramı alırım havasında.neyse ben gidince benim gibi bi kiracı daha zor bulacagı ıcın artık ona da üzülmüyorum.

onu kaybeetme sakla işte.ödemeyi sonucta yaptıgını gosterıyor.onunla tüketici mahkemesıne gidersen,hiç sanmıyorum mahkeme ile ugrasmak istesinler.ya ödemeni geri yaparlar ya da hizmeti verirler kaç seans kaldıysa.
Şimdi arkadaş var gitsin arıcak nişanlım. Elimizde dekontlar var deyince sıkıntı çıkarmazlar herhalde. Eğer çıkarsa da tüketici mahkemesine gitcem şimdi.

Back
X