2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İmza atmadım. Ama eğer o sözleşmeyi bulursam sıkıntı olmaz. Bende arıcam ama çok gerildim:(

Aynen biz bi kere arkadas için yaptırmıştık orda var mı bilmiyorum da izmirde site unlu mamuller böyle büyük bi yer var oraya yaptırmıstık tadı falan çokta güzeldi canm

Duymadım canım ben, belki vardır ama..bir pastaneye güveniyorum bende..bakabilirsem bu akşam bakıcam

Şimdi konuştuk burdaki şube isim değiştirmiş. Devride benim bi öğrencimin annesi almış. Gidip görüşcem eğer burdaki çalışanlar değişmişse burda devam etcem burada kabul etmezse tüketici mahkemesine başvuracam. Salaklar ya artık iyice tiksindim burdan. Anlamıyo aptal sözleşmemde sizin isminiz yazıyo diyorum

Şimdi konuştuk burdaki şube isim değiştirmiş. Devride benim bi öğrencimin annesi almış. Gidip görüşcem eğer burdaki çalışanlar değişmişse burda devam etcem burada kabul etmezse tüketici mahkemesine başvuracam. Salaklar ya artık iyice tiksindim burdan. Anlamıyo aptal sözleşmemde sizin isminiz yazıyo diyorum

Tamam canım devrettiyse, aynen devam edersin..Sen çalışanlardan mı memnun değilsin?

pişt sen modele karar verdin mi? paylaşsana varsa elinde model yaaa :KK43:
benimde nişan pastam salon yaptırcak ama isteme akşamındada pasta olur dediler kare bir pasta yaptırmayı düşünüyorum şeker hamurlu heves ediyorum bende ama yenmezse boşa gitmesin param:(

Canım inşallah bir an önce çözülür sıkma canını

Selamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz :oops:

Selamlarrr...
Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Buraya ilk yazarken aday falan yoktu bende aranızdayım sık sık uğramaya çalışıcam
2 sene olucak kimse yoktu hayatımda 1 yıldır tanıdıgım birine yeniden kalbimin kapılarını açtım inşallah güzel olur sonumuz :oops:
Hayırlısı olsun :D

Back
X