2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

greenandblue canim öncelikle gulr güle kullanmak nasip olsun herşeyi İns. Benim elbisem altin rengiydi kravati öyle düşünüyorduk.sarar da mağaza görevlisi bize ayni renk kravatin cok basit demode gösterdiğini ve klas durmadigi soyledi . kesinlikle elbise ile ayni renk olmasi doğru değil dedi. Bizim nisan disarda olduğundan herkes kravatli olacak diye papyon onerdi.Nisanlimin vücut yapisina uygun olacak papyon verdi.ve ben papyondan nefret ederim.birazda sabit fikirliyim ama ona rağmen papyonu acayp beğendim ve papyon aldik. Düşününce gorevliye hak verdim. Bence seninki de doğru tercih olmuş. Hatirladigim kadariyla elbisen beyaz gibi bi renkti. Yanyana dusununce hos olacak bence.Sepetlere gelince gayet güzel ve kullanisli. Bavulda çok guzel.bende bütün arkadaslarimda bavullarla verdik bohcayi. Banada sandik aldik ama puflu olanlardan aldim ben.daha sonrada kullanabileceğimiz şekilde. organze tüller ve kurdeleler al cçiçekler çok güzel süslenir onlarla :) nazar boncuklari alip bikactane takmayida unutma canim

Evlenince sağa mı takılıyor peki, solda mı kalıyor?

Biz de seni özlediiiiiik

veriyorum not et 0900 900 900

Aaa aa 900lü hatlar gibi töbe estağfurullah .. Neden çamaşır sorduğu belli oldu şimdi

Ahahaha

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..Amiiiin inşallah hepimize nasip olsun :) Bizde görevliye sorduk, doğru hatırlıyorsun neredeyse beyaz gibi elbisem :) O yüzden en azından takım elbisesine uyumlu olsun dedik :) Sonrada kullanabileceği kombin oldu en azından :)

Bavul içinde , beyaz ve mor tüller kullanırım diye düşündüm şimdi güzel olur, aynı renklerde de sepetleri süslerim :) Oldu bittii :)

Kizlar bu yüzük parmagi ile ilgili yanlisiniz olmasin. Bizde herkes nisanda sağa düğünde sola takiyorlar. Bizde şuan sağa takiyoruz :) kuyumculardada hep sağa denettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…