Aaa aa 900lü hatlar gibi töbe estağfurullah.. Neden çamaşır sorduğu belli oldu şimdi
Bende şuan bayıldım ve canım çekti ımmm
Yarın gidelim kuzu :)
Çok şirinmiş canımmbenim sandıgı da bana sormustu kayınvalidem :) ahşap boyamaya gidiyordu,modeli seç ona göre boyayım demişti.bende bunu beğenmiştim,bakalım nasıl olcak :)
Evlenince sağa mı takılıyor peki, solda mı kalıyor?Canım sola takılır ama bende takamıyordum ama benim sevdiceğim teklif ederken bana aramızda taktığımız yüzüğümüz vardı sağ elimdeydi ee teklif ederken çıkaramadım tabii o da sol elimin yüzük parmağına taktı bende sonra sağ elimdekini çıkardım sol elimde kaldı yüzüğüm sonra annem dedi ki kızım nişanlı mısın sen sağa taksana şu yüzüğübende tam alışmıştım sonra çıkardım sağ elime geçirdim Ama alışıyo insan merak etme canım
Biz de seni özlediiiiiikCanım valla hıc dısarda ısımız bıtmedı hastane kontrolleri vardı annemın kurs gunum haftada 4e cıktı sogukta eve gelısım gıdısım ezıyet zaten hıc bakmıyodm bıle bılgısayara ama geldım merak etmeyın bıde kuzenım bızde kalıyor ona ayıp olmasn dıyede cok oturamıyorm daha sık ugrıcam bundan son söz cünkü gercekten özledim sizi
veriyorum not et 0900 900 900
Aaa aa 900lü hatlar gibi töbe estağfurullah.. Neden çamaşır sorduğu belli oldu şimdi
greenandblue canim öncelikle gulr güle kullanmak nasip olsun herşeyi İns. Benim elbisem altin rengiydi kravati öyle düşünüyorduk.sarar da mağaza görevlisi bize ayni renk kravatin cok basit demode gösterdiğini ve klas durmadigi soyledi . kesinlikle elbise ile ayni renk olmasi doğru değil dedi. Bizim nisan disarda olduğundan herkes kravatli olacak diye papyon onerdi.Nisanlimin vücut yapisina uygun olacak papyon verdi.ve ben papyondan nefret ederim.birazda sabit fikirliyim ama ona rağmen papyonu acayp beğendim ve papyon aldik. Düşününce gorevliye hak verdim. Bence seninki de doğru tercih olmuş. Hatirladigim kadariyla elbisen beyaz gibi bi renkti. Yanyana dusununce hos olacak bence.Sepetlere gelince gayet güzel ve kullanisli. Bavulda çok guzel.bende bütün arkadaslarimda bavullarla verdik bohcayi. Banada sandik aldik ama puflu olanlardan aldim ben.daha sonrada kullanabileceğimiz şekilde. organze tüller ve kurdeleler al cçiçekler çok güzel süslenir onlarla :) nazar boncuklari alip bikactane takmayida unutma canim
Çok şirinmiş canımm
Evlenince sağa mı takılıyor peki, solda mı kalıyor?
nereye gidiyorsunuz siz bensiz ?
Bu pastayımı oturup yicez 2 kişiHem nereye gidiyoruz ikimizde hastayız otur oturduğun yerde
Ayyy bende çok beğendiimm
Canım solda alyans ile birlikte istersen tektaşını takıyosun "sol yüzük parmağı"
Sende gel yavru, pasta yerizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?