2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

greenandblue canım bu arada hepsi cok güzeller sandık yerıne sepet cok hoş olmuş daha kullanışlı olur sizin için.. Bavul fikrine sizin sayenizde bende yogunlasmak uzereyım cok mantıklı gelıyo ve çokta şık oluyo süslenince yapmıtu burda bi arkadaşımız yapmıştı çok hoştu :)

Evet kuzu ama artık hangisine takılır demene gerek kalmadı söz nişan bir olduğu için sen direk sol elinin yüzük parmağına alyansını ve tektaş yüzüğünü takabilirsin Güzel olur canımm
Amiiin canım inşallah

Aaa kayınvalideye bak Düşünmüştür bence de

Sola mı takılıyor? Ya ben sola yüzük takamam ki..

nişanda sağa takılmıyor mu? düğünde sola takılıyor diye biliyorum ben.

Ahaaa bakım setlerimiz aynı yani :) Daha başka ne ekledin canım sen o sete? ben parfüm, duş lifi, diş fırçası , tırnak makası ekledim..başka birşey gelmeid aklıma..Çantayı da kullanıcam canım içinde lifleri koydum..:)

Erkek arkadaşımın annesi de,utanır benim yanımda siz iç çamaşırlarını alın demiş.Geri kalan alışveriş için annesini bekliyoruz. :) Sende takılma, utanmakta haklısın ama sonuçta kayınvaliden sormuş :)

Canım sola takılır ama bende takamıyordum ama benim sevdiceğim teklif ederken bana aramızda taktığımız yüzüğümüz vardı sağ elimdeydi ee teklif ederken çıkaramadım tabii o da sol elimin yüzük parmağına taktı bende sonra sağ elimdekini çıkardım sol elimde kaldı yüzüğüm sonra annem dedi ki kızım nişanlı mısın sen sağa taksana şu yüzüğü bende tam alışmıştım sonra çıkardım sağ elime geçirdim Ama alışıyo insan merak etme canım

kadıncağızın kötü niyeti yok,aksine benim istediğim renk olsun istiyor ama cok utandım yaaa bu soruları Orya cevaplasın annecim dicektim aslında

Kız biliyorum kötü niyeti olmadığını anladım HEeheheh neden ben cevaplıyım kız anlayamadım

Teşekkür ederim canım, bencede bavul daha mantıklı..Sandık v.s olan şeylerden ben hoşlanmıyorum..koyacak yer bile bulamam ki..Bende nette görsellerden baktım, gerçekten çok güzel süsleme yapmışlar :)

nişanda sağa takılmıyor mu? düğünde sola takılıyor diye biliyorum ben.

Canım düğün günü yüzükleri sağ elinden sola mı geçircen nişanda sol elin yüzük parmağına takılır alyanslar zaten düğün öncesi son tören sonrada düğün düğüne kadar da sol elde durur ama tabii isteyenler sağ elin yüzük parmağında da kullanıyor.Ama bencese doğrusu neyse öyle olmalı

Aynen kayınvalide sormuş cevaplamak lazım

Bence direkt oğlunu arayıp sorsaymış, oğlum ne renk istiyon diye

Aynen canım dimi

Kız biliyorum kötü niyeti olmadığını anladım HEeheheh neden ben cevaplıyım kız anlayamadım

sen bu konuları iyi biliyorsun,burda bizim bilir kişimizsin ondan evlilik hazırlıklarının Google'ı gibisin Orya

ben roll-on alıcaktım istemedi benim ki,kullanmıyorum dedi.bi parfüm bi de traş bıçağı koyucam.açıkçası lif,tırnak makası,diş fırcası vs bana cok abartı geliyor.onları almayı düşünmüyorum o yüzden.lifi ztn evde annemin aldıkları var el işi olan.onları koymuştu.

Bence direkt oğlunu arayıp sorsaymış, oğlum ne renk istiyon diye

ayy Allah iyiliğini versin,kahkaha attım yaaaa

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım, bencede bavul daha mantıklı..Sandık v.s olan şeylerden ben hoşlanmıyorum..koyacak yer bile bulamam ki..Bende nette görsellerden baktım, gerçekten çok güzel süsleme yapmışlar :)

benim sandıgı da bana sormustu kayınvalidem :) ahşap boyamaya gidiyordu,modeli seç ona göre boyayım demişti.bende bunu beğenmiştim,bakalım nasıl olcak :)

Eklentiler

• br6zo4-mk-kgrhgookiyejllmfe-tbk-e0-evlg-12.webp
    10 KB · Görüntüleme: 36
Neler yaptın o kadar?
Canım valla hıc dısarda ısımız bıtmedı hastane kontrolleri vardı annemın kurs gunum haftada 4e cıktı sogukta eve gelısım gıdısım ezıyet zaten hıc bakmıyodm bıle bılgısayara ama geldım merak etmeyın bıde kuzenım bızde kalıyor ona ayıp olmasn dıyede cok oturamıyorm daha sık ugrıcam bundan son söz cünkü gercekten özledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…