Kendini acındırmak için söylemediğini çok iyi biliyorum canım benim..inan içim sızladı..Kolay şeyler değil elbet..çok klasik olucak ama herşeyde bir hayır var.Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah..senden daha değerli birşey yok bu hayatta inan.Bak bende kolay şeyler yaşamadım, bunu burda ilk defa söylüyorum..üniversitede tanıştım..4,5 yıl sürdü birlikteliğimiz..Askere gitti, hemde terörün en yoğun olduğu yere..Hayattan koptum resmen..yaşam enerjim bitti..hergün neredeyse ağlıyordum..Ailem biliyordu, sadece isteme olmamıştı..babam askerden sonra olsun istemişti..bende diretmedim..Sonra ne oldu biliyormusun? Askerden geldi, aynı şehirde olmamıza rağmen 3 ayda 1 kere görüştük..benle birlikte iken başka biri girmiş hayatına,bana bunları hep başkaları söyledi ..beni aldattı hemde ortak benimde tanıdığım arkadaşının görüştürdüğü bir kızla..,6 ay sonra o kızla nişanlandı, 5 ay sonrada evlendi..Ben dibi gördüm, hemde fazlasıyla..Aileme karşı mahçup oldum, konduramadım kendime..Kimseyi sokmadım hayatıma..güvenemedim..Bunları sana niye anlatıyorum dersen, Allah istemedi, nasip etmedi..belki daha iyi şeyler olacağından..iyi düşün olur mu ..bu hayatta değerli olan sensin..