- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Sizleride üzdüm kızlar helal edin hakkınızı
Helali hos olsun canim
keske cok mutlu olsaydinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizleride üzdüm kızlar helal edin hakkınızı
Ay olur mu öyle şey ya gerçekten hakkında hayırlısı ne ise o olsun gerçekten çok iyi niyetli biri olduğunu düşünüyorum çünkü Allah bunda sonrasında güldürsün yüzünüSizleride üzdüm kızlar helal edin hakkınızı
Ozaman düşünemiyorsun işte neler neler yaşadım gece 2de kız arıyor beni peşini bırak biz mutluyuz diyor ya. of ofBende hatırladım şimdi, bayadır gelmiyordu aklıma..Allaha havale ettim..Sonumuz güzel olur inşallah canım..
Sizleride üzdüm kızlar helal edin hakkınızı[/QUOTE
Helal olsun canım ya öyle şey mi olur?
canım benim ne hakkı sen yeterki iyi ol. Üzülme.. Sana destek olan birileri olursa bu günleri atlatırsın. Sakın çekinme sakın utanma anlat rahatla.Sizleride üzdüm kızlar helal edin hakkınızı
Ozaman düşünemiyorsun işte neler neler yaşadım gece 2de kız arıyor beni peşini bırak biz mutluyuz diyor ya. of ofsabahlara kadar ağlardım. Ailemden ayrı yaşıyordum. allaha çok şükür atlattım ve şuan çok mutluyum. O an bugünlere geleceğimi hiç hayal bile edemezdim
Amin canım hepimiz inş. sende böyle bir geçmiş var galibaHep mutlu ol İNŞALLAH canimm
Kesin emin olduğunda ve kendini hazır hissetiğinde çok uzatmadan söyle.kızlar peki bu durum ne zman ve nasıl aileme söylemeliyimm
Amin canım hepimiz inş. sende böyle bir geçmiş var galiba![]()
Ozaman düşünemiyorsun işte neler neler yaşadım gece 2de kız arıyor beni peşini bırak biz mutluyuz diyor ya. of ofsabahlara kadar ağlardım. Ailemden ayrı yaşıyordum. allaha çok şükür atlattım ve şuan çok mutluyum. O an bugünlere geleceğimi hiç hayal bile edemezdim
Görmezden gelirle ama Allahın adaleti varseni yine kız aramış, benim yüzüme karşı oynadı herkes..ailesi, arkadaşları..Bir tane halası vardı, hakkını yiyemem, o aradı söyledi..Allah nasip etmedi,Allahın izniyle bundan sonra mutlu oluruz inşallahh..herşeyin bir bedeli var..bekliyorum gün gelecek herkes yaşattığını yaşayacak..
Görmezden gelirle ama Allahın adaleti var
benimki evde bastığım kızla evlendi. Ve gördüğüm anda itibaren tek kelime etmeden hataımdan çıkardım. Ve aynı yerde çalışıyorduk onlada kızlada nasıl zor günler yaşadığımı tahmin edemezsinzi hep allaha havale ettim deidğin gibi. Sonunda ahım tutu sanırım 5 kere bebek düşürdüler. bir gece ikisinide rüyamda gördüm bana yalvarırı şekilde nolur hakkını helal et dediler. Ve bu rüyadan çok etkilenmiştim. Ertesi gün kalktım allaha dua ettim Allahım sen en iyisini bilirsin kendini sına bebekle sınama diye dua ettim. Rüyada bile o şekilde görmek içimi ferahlatmıştı. Şuan bir yaşında bir oğlu var...seni yine kız aramış, benim yüzüme karşı oynadı herkes..ailesi, arkadaşları..Bir tane halası vardı, hakkını yiyemem, o aradı söyledi..Allah nasip etmedi,Allahın izniyle bundan sonra mutlu oluruz inşallahh..herşeyin bir bedeli var..bekliyorum gün gelecek herkes yaşattığını yaşayacak..
Günaydın canım bugün için böle güzel habere ihtiyaç vardı :) hayırlı olsunGünaydın kızlar. Müdürümle konuştum. Haftaya nikah izni alacam. Ama dönüş için almasan iyi olur dedi. Bende mecbur kalmadıkça almıcam dedim. Ama alacam raporu:)
benimki evde bastığım kızla evlendi. Ve gördüğüm anda itibaren tek kelime etmeden hataımdan çıkardım. Ve aynı yerde çalışıyorduk onlada kızlada nasıl zor günler yaşadığımı tahmin edemezsinzi hep allaha havale ettim deidğin gibi. Sonunda ahım tutu sanırım 5 kere bebek düşürdüler. bir gece ikisinide rüyamda gördüm bana yalvarırı şekilde nolur hakkını helal et dediler. Ve bu rüyadan çok etkilenmiştim. Ertesi gün kalktım allaha dua ettim Allahım sen en iyisini bilirsin kendini sına bebekle sınama diye dua ettim. Rüyada bile o şekilde görmek içimi ferahlatmıştı. Şuan bir yaşında bir oğlu var...
Canım büyük bi tören düşünmüyosan bi gün önceden evrakları veriyosun. Ertesi gün nikaha çağırıyolar. Ama sen yinede git bi belediyeyle görüş:) bizde haftaya nikah kıyacaz ama gün almadık:)Ilgın icin cok sagol kuzum
kuzu ilk başta nisanlim isinden izin alamiyor bendende suan 4 saat uzaklikta memlektnde calisiyor nisanda is nedeniyle nikahmizi oncedn kiycaz dugun INŞALLAH temuzda
ama daha gun alamadik iznide yok nezmn alicaz nasil gun aliniyor onu bile bilmiyoruz ona kafam takildi arkdslarim.evlendi 6 ay önceden gun almislar benim 3 ay kaldi daha gun almadim sknti yaptim iznide yok 1 2 aya kadar marttan sonrada sknti olur istedgim gun INŞALLAH 22 nisan olmazsa die cunku dert oldu bana![]()