2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

amin yaa inşallah :KK43: en büyük korkum yine başka bi şehirde olursa,yine ayrı kalırsak :KK43: çok sıkıldım çünkü artık bu durumdan :KK43:
zordur tabi kuzum bizde temmuzdan beri doğru düzgün görüşemiyoruz ondan önce her gün beraber olan bi çifttik gerçekten insan yıpranıyor

bende bundan sonra burda yedek bulundurucam sanırım ya :KK43: çünkü yağmurlu havada,şemsiyeler hep kırılıyor ve hep ıslanıyorum :KK43:

Allah kısmet ederse,sözlüm Perşembe günü geliyor 3 aylık ayrılıktan sonra çok şükür.3 ay boyunca internetten bile yüzünü göremedim,bzn net çok kötüydü viber'den konusamadık bile.3 ayın belki yarısında hiç haber alamadık birbirimizden.cok zor ya :KK43: 17 ayda hiç etmediğimiz kadar kavgayı bu 3 ay da ettik ve bikaç kez ayrılıgın eşiğinden döndük :KK43: şuanda da işinin nerede olacağı belli değil,umarım İstanbulda olurda artık daha fazla ayrı kalmayız :KK43:

Canım benim ya inan çok çok çok sevindim senin adına, Allah kavuştursun, bir daha ayrılık yaşatmasın inşallah..

bende bundan sonra burda yedek bulundurucam sanırım ya :KK43: çünkü yağmurlu havada,şemsiyeler hep kırılıyor ve hep ıslanıyorum :KK43:

Allah kısmet ederse,sözlüm Perşembe günü geliyor 3 aylık ayrılıktan sonra çok şükür.3 ay boyunca internetten bile yüzünü göremedim,bzn net çok kötüydü viber'den konusamadık bile.3 ayın belki yarısında hiç haber alamadık birbirimizden.cok zor ya :KK43: 17 ayda hiç etmediğimiz kadar kavgayı bu 3 ay da ettik ve bikaç kez ayrılıgın eşiğinden döndük :KK43: şuanda da işinin nerede olacağı belli değil,umarım İstanbulda olurda artık daha fazla ayrı kalmayız :KK43:
gözün aydın canım :)

canım nasipden öte yol yok bende nişandan ayrılmış biri olarak şükür diyorum çünkü bizde saygımızı yitirmiştik şükür ki şimdiki sevgilim çıktı karşıma ve zaman herşeyin ilacı :KK51:

Ne dertli gelin adaylarıymışız yahu, hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var..Çok şükür sonu iyi oldu hepimizin.Sıra YEKTA61 YEKTA61 de inşallah.İnanıyorum Allah hayırlısını verecek..

Ne dertli gelin adaylarıymışız yahu, hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var..Çok şükür sonu iyi oldu hepimizin.Sıra YEKTA61 YEKTA61 de inşallah.İnanıyorum Allah hayırlısını verecek..
ayy sorma tatlım 7 yıl bitmişti düşün artık karanfilseven beni bırakmaz diye düşünüyordu ailem çok baskı yaptı ayrılma çocuktan verme yüzüğü geri diye düşün çok zordu ama geçiyor:KK51:

evet cnm ya malesef :KK43: bu sene galiba onuncu şemsiyem böyle elimde kalan :KK43: bütün bacaklarım buzhanede gibi soğuk suan :KK43:

Allah kısmet ederse,sözlüm Perşembe günü geliyor 3 aylık ayrılıktan sonra çok şükür.3 ay boyunca internetten bile yüzünü göremedim,bzn net çok kötüydü viber'den konusamadık bile.3 ayın belki yarısında hiç haber alamadık birbirimizden.cok zor ya :KK43: 17 ayda hiç etmediğimiz kadar kavgayı bu 3 ay da ettik ve bikaç kez ayrılıgın eşiğinden döndük :KK43: şuanda da işinin nerede olacağı belli değil,umarım İstanbulda olurda artık daha fazla ayrı kalmayız :KK43:[/QUOTE]

Canııımm tünaydıııınn dikkat et kendine hasta olmaa ;)
Ayyy çok sevindim canımmm Allahıım gözünaydınnn :KK49::KK49::KK49:

Kızlarr ablam geldi şimdi getirmiş bana eşya giyindim hemen sıcacık oldummm HoppaHoppa

ayy sorma tatlım 7 yıl bitmişti düşün artık karanfilseven beni bırakmaz diye düşünüyordu ailem çok baskı yaptı ayrılma çocuktan verme yüzüğü geri diye düşün çok zordu ama geçiyor:KK51:

Zaten öyle sandıkları için bu kadar rahatlar, sanki biz onlara muhtacız..Zaman herşeyin ilacı..o anları yaşadığımda bana da hep derlerdi, zamanla unutursun, ben daha çok kötü olurdum, inanmazdım, içimden hep derdim; ne biliyorsunuz ki, sizin tuzunuz kuru diye..sonra sonra anlıyorsun herşeyi..

Canııımm tünaydıııınn dikkat et kendine hasta olmaa :KK66:

Kızlarr ablam geldi şimdi getirmiş bana eşya giyindim hemen sıcacık oldummm HoppaHoppa[/QUOTE]
Gözün aydin tatli darisi bana nisanli ankarz da ben kayseri

Zaten öyle sandıkları için bu kadar rahatlar, sanki biz onlara muhtacız..Zaman herşeyin ilacı..o anları yaşadığımda bana da hep derlerdi, zamanla unutursun, ben daha çok kötü olurdum, inanmazdım, içimden hep derdim; ne biliyorsunuz ki, sizin tuzunuz kuru diye..sonra sonra anlıyorsun herşeyi..
Sertap Erener'in "unutursun için yana yana" şarkısını azmı dinleyip ağlamadım :P

Canııımm tünaydıııınn dikkat et kendine hasta olmaa :KK66:

[/QUOTE]

saol cnm çok şükür gerçekten :)

Kızlar sizcede anormal değilmi. Kendi yaşadıklarım sizlerin yaşadıklarını okuyorum. yani hemen hemen herkes benzer şeyler yaşıyor. Bunlardan bence bir çıkarım yapmamız lazım. Ya bizler gerçekten çok salağız inanıyoruz, Yada bu erkeklerin hepsi böyle..
Canım salaklık değil bizim ki karşımızdakini kendimiz gibi düşünüyoruz. Düzelir aşarız diyoruz. Yaşantılar sonunda diyoruz ki yok olmaz değişmez diyoruz. Bizim suçumuz değil yani:(
Canım ya ayaklarını sıcak tutsan.Bana da geçenlerde oldu aynı durum.. yağmurlu günde spor ayakkabı giyen sivri zekalı ben, öyle bir ıslandım ki işe geldim ama, bildiğin duştan çıkmış gibiydim..Ayakkabımından bastıkça su çıkıyordu..56 yaşında kısım şefim var erkek kendisi, o dolabında yedek kıyafet bulunduruyor.Düşün adamın pantolonunu giydim kadife hemde :KK57::KK57: üstüne polarını giydim, ayakkabıları çıkardım, peteğin üstüne, pantolon ve çorabı klimanın önüne koydum..Ama klima da proje müdür yardımcısınn odasında:KK52::KK52:Düşün yani bende ki rezilliği..Allah'tan iş ayakkabılarımız var bizim, böyle acayip bişi onlarıda ayağıma giydim :KK53:
Ayy ben karlı havada giymiştim o spor ayakkabıyı :)

Lazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım

Lazere geldim. Randevu verdiler. Şimdi diyolar biz sizi aramadık. Kızdım dedim artık bunun bahanesi yok. Alacaksınız dedim. Şimdi alacaklar bakalım

Ayyy kıız ne sorun çıkardılar hee bilsem gel bana yapiim dicem :KK70::KK70::KK70:

Back
X