- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
YEKTA61 canım çok üzüldüm okuyunca. Sen kim ne diyecek diye sakın düşünme. Birileri laf etmesin diye hayatını mahvetme.
Benzer şeyleri bende yaşadım. Benimde 4sene süren bi ilişkim oldu. O üniverse sondaydı. Ben sınava hazırlanıyodum. Bana sen ders çalış diyip mesaj atmazken beni aldatmış. Onu 4.yılda öğrendim. Üniversiteye gittiğim yıl yanına gittim. Süpriz yaptım. Süprz bana oldu. Evde yarı çıplak bi kız karşıladı beni. Sonra çok yalvardı affettim. 2yıl çok güzel oldu. Sonra askere gönderdim. Dağıtım izni olduğu gece geneleve gittiğini öğrendim. Bende sürekli küfürler duyuyordum. Sonra dedim ki kendi kendime benden değerli değil bu adam dedim. Askerdeyken ayrıldım. Şimdi benim evde yakaladığım tek gecelik ilişki dediği kızla evlendi. Sonuç mutsuz. Kızın ne annesine ne babasına saygısı var. Bu yaz bana dedi ki sen gel bana. Ben ayrılcam ondan dedi. Annesi helallik istedi. Sen gel onlar ayrılsın dedi. Düşün durumlarını. Sadece şunu söyleyebilirim aldatma varsa devamı gelir. Düzelmez![]()
Canım ya çok üzüldüm bu olayada Allahım hepimizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah kızlar