Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes aynı şeyi diyo kuzum demek ki doğru bu bende böyle yaparım :)Ben olsam öyle yapardım![]()
Ayyy teknede yapmazsan ben gelmem burjuvayım ya
![]()
canım bende nişanda öyle birşey yapayım diyorum ama nasılEn kötü ihtiam word'te nişana hoşgeldiniz yazarım
![]()
amin hepimiz inşallah :)
tabi ki isterim canım :)
izmiti çok bilmiyorum ben kartepe tarafında yaşıycaz ama düğünüde ağustos gibi düşünüyoruz ama tam tarih yok henüz :)
bende memnun oldummm :)Tanistgma memnun oldummm tatlım hadi hayrlisuuuu☺☺☺
Kizlar izmitte olan yada yakin olan arkdslarim hepmnz dugunume davetlisinz![]()
ayy nasıl özledim izmiti, öğrencilik şehrimdir kendisi![]()
Ay bende kınayı teknede mi yapsam kiAma yaşlı teyzeler gelir midesi falan bulanır, deniz tutar
![]()
bence tarihiniz belliyken yer ayırtmanda fayda var canım benimde tam tarihim belli olsa yer ayırttırdım ama önce araştır :)Kizlar arkdsim bana fotocusunun kuaforinun nosunu verdi yer ayrt die bende erken die dusuniom ama oda dioki 1 agustos cogu kisi dugun yapio simdden ara ayrt dio nediosunuz erken deilmi
bence tarihiniz belliyken yer ayırtmanda fayda var canım benimde tam tarihim belli olsa yer ayırttırdım ama önce araştır :)
bende isterim fotografçıyı :)Kuzum arkdsim.yeni evlendi izmtee oda ☺ onun fotocusu onun kuaforune ayrt etrcem cok memnim kalmis onerdi banada saolsun ozmn bugün arymda bi ayrtym ozmn☺
ohh iyi yapmışsın :)Aradm ulaştım hatta bide kızdım :)) annemlerin adresine göndercekler :))
Baktım kadın beni azarlıcak:) hemen ben çemkirdim sustu:)ohh iyi yapmışsın :)
Bizim yok canım daha, 2016 yazından önce olmayacak :)Agustosun 1 izmiteki INŞALLAH kzuum sizinki