- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
- 448
Günaydın millet
ayy amma konuşmuşsunuz okuyamadım tüm sayfaları :) dün kayınvalidem,sözlüme isterseniz vakit olursa bohça için geçen bana renk sordu dediğim gecelik takımını siz ordan alın,sen burya gelirken getirirsin.hem Love01 istediği gibi alır demiş.çarşıya çıkacak hiç vaktim yok,netten baktım ama fiyatlar çok pahalı ya
en kötü 6'lı takım 250 tl.den başlıyor.bu takımı alanlar,siz nerden aldınız? yorumlarınızı rica ediyorum :)
greenandblue
siz aldınız mı kız bu takımı? :)
topiğin en yaşlı üyesi olarak yorum yapmak istiyorum
sevindim barışmış olmanıza,umarım hep artık mutlu olursunuz.ama madem yorum istedin,bence ayrılık lafını çok sık kullanma.ben önce ki konularında da okumustum bu kelimeyi çok kullandıgını
çok fazla kullanınca malesef kelime anlamını yitiriyor ve erkeklerde amaaaan ztn hep bunu söylüyor ama ayrılmıyoruz nasılsa havası olusuyor,o yüzden bence artık bu kelimeyi kullanma.ve dün kü yorumumda bahsettiğim gibi kuzeninde kalması ayrılık meselesi değil.bence bundan sonra anlasamadıgınız bir konu oldugunda sakince konusmanız konusunda söz verin o yazacagınız kağıtta.ve asla ama asla sana bidaha hakaret etmesine izin verme.sen onun Allah nasip ederse eşi olacaksın,ne demek küfretmek 
bende kına için Adana'da kır düğünü istiyorum walla :) ztn Eskişehirde hava belli olmuyor,yazın bile geceleri soguk oluyor diye düğünü kapalı salonda yapıcaz,o yuzden bari kına gönlüme göre olsun :) yani benimki de kına görünümlü düğünümsütrak bişi olcak sende ki gibi
hala düşünüyorum nasıl olacak gelinlik cıkarıp,kına kıyafeti giymek
senle benim ne kdr çok ortak noktamız war bu evlilik konusunda 
ne çektik be
greenandblue

Dün geceye kadr erkek arkadaşımla hiçbişekilde görüşmedim. Gece beni ısrarla arayıp uyandırdı açmadım tekrar aradı. Normal konuştum önce ogün yaşananları anlattı ben sana emrivaki yapmadım izin istedim senden güzelce vs sen tuhaf davrandın felan dedi ogün üzerine baya bilmiyorum
Özellikle yaşı daha büyük olanlardan yorum istiyorum onlar daha tecrübelilerdir
topiğin en yaşlı üyesi olarak yorum yapmak istiyorum

Ahahah sen bende ki havayı görsenHasbam ben, parama bakmadan kır düğünü mekanlarına bakıyorum kına için
Tabii kısa süreli şokun ardından, özüme dönüyorum..Ama yinede de istemiyorum yahu düğün salonu..şöyle bahçesi olan bir yer bulsam kına için süper olucak..
Ben öyle yapamam ki, en kötü ihtimal burda perşembe kına gecesi kılıklı düğün olur..Cumartesi de orda olur diye düşündük
bende kına için Adana'da kır düğünü istiyorum walla :) ztn Eskişehirde hava belli olmuyor,yazın bile geceleri soguk oluyor diye düğünü kapalı salonda yapıcaz,o yuzden bari kına gönlüme göre olsun :) yani benimki de kına görünümlü düğünümsütrak bişi olcak sende ki gibi