• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?

Canımm hareketli mi istiyorsun slow mu :) :) Pure love olmaz gibime geliyo demet akalın da giriş için uygun değil bence ;) Hem slow ile girseniz daha güzel değil mi bak dinle şunu mesela Enya - Only Time

Canımm hareketli mi istiyorsun slow mu :) :) Pure love olmaz gibime geliyo demet akalın da giriş için uygun değil bence :KK66: Hem slow ile girseniz daha güzel değil mi bak dinle şunu mesela Enya - Only Time
buda güzel canım ama buda nikaha geçiiliyormuş gibi sanki ilkin slow düşünüyordum pure love felan sora vazgeçtim ondan şimdi böyle hareketli felan bişey istiyorum

Önce bi internetten bak beğenirsin birini bizimkini nişanlım kaç yıl önceden beğenmişti direk aldık onu benimde hoşuma gitmişti. Marka olanların çoğu kuyumcuda var zaten canımss

Bizimkide kalın alyans istemiyormuş..elimde olan datalar: kalın alyans olmayacak, sarı altın olmayacak, parlak olmayacak :) buna uygun bulucaz inşallah :) bir kaç model baktım şimdi :)

buda güzel canım ama buda nikaha geçiiliyormuş gibi sanki ilkin slow düşünüyordum pure love felan sora vazgeçtim ondan şimdi böyle hareketli felan bişey istiyorum

Hımmm düşünelim o zaman hareketli bişiler :)

eliniz değmişken bana da düğün şarkıları bulun :) şimdiden hazırlık yapayım :)
Biz aslında kenan doğulu diye düşündük, evlilik teklifi ettikten sonra arabaya bindiğimizde radyoda çalan ilk şarkıydı..Ama önerilere açığım :KK49::KK49::KK49::KK49::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Biz aslında kenan doğulu diye düşündük, evlilik teklifi ettikten sonra arabaya bindiğimizde radyoda çalan ilk şarkıydı..Ama önerilere açığım :KK49::KK49::KK49::KK49::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Hehh bir sen eksiktin :D :D Kız dur daha var düğüne

sıranı bekle:KK70:

bizim ki de ince olacak,çok sarı olmayacak,çok abartı olmayacak :D gecelik takımını beğendin mi bu arada? uygun dimi fiyatı?

evet benimde rengi çok hoşuma gitti.

Rengini çok beğendim canım..o altı üstlü pijama gibi olan daha çok hoşuma gitti ama ..diğeri çok transparan geldi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73:

fiyatı çok uygun, nerden baktın canım?

canım bende hareketli bir müzikle girilip bianda slowa dönüp dans ediliyor olmasını hiç sevmiyorum :) bir düşün derim ;)

Back
X