- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
sabunları yaptırdım kuzum :)
şişeleri kendim yaptım :)
kavanozlarıda yaptırcam 20 kavanoz 35 lira :)
Benimde 50 adet gül kolonyalı şişeler: 62 TL tuttu..
50 adet minik kavanozlarda bonibon :70 tl tuttu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabunları yaptırdım kuzum :)
şişeleri kendim yaptım :)
kavanozlarıda yaptırcam 20 kavanoz 35 lira :)
Güzelmiş canım rengide çok güzelllkızlar şu takımı cok begendim fiyatı da uygun 160 tl.nasıl sizce ?
Eki Görüntüle 1372973 Eki Görüntüle 1372974 Eki Görüntüle 1372973 Eki Görüntüle 1372974
canım kuyumcular pazar günleri kapalı oyüzden elini çabuk tut![]()
Kızlar bende haftaya salona gidip müzikleri seçmem lazım. Kararsızm bana yardımcı olun giriş müziği pure love düşünüyordm vazgeçtim ondan demet akalın koltuk istiyorum sizce nasıl olur?
Yorum yapmiciiimm![]()
beni şaşırtıyorsun minik kuş :)
buda güzel canım ama buda nikaha geçiiliyormuş gibi sanki ilkin slow düşünüyordum pure love felan sora vazgeçtim ondan şimdi böyle hareketli felan bişey istiyorumCanımm hareketli mi istiyorsun slow mu :) :) Pure love olmaz gibime geliyo demet akalın da giriş için uygun değil benceHem slow ile girseniz daha güzel değil mi bak dinle şunu mesela Enya - Only Time
Önce bi internetten bak beğenirsin birini bizimkini nişanlım kaç yıl önceden beğenmişti direk aldık onu benimde hoşuma gitmişti. Marka olanların çoğu kuyumcuda var zaten canımss
buda güzel canım ama buda nikaha geçiiliyormuş gibi sanki ilkin slow düşünüyordum pure love felan sora vazgeçtim ondan şimdi böyle hareketli felan bişey istiyorum
ben daha hareketli bişey istiyorum kızlar bu dans şarkısı gibi :)
eliniz değmişken bana da düğün şarkıları bulun :) şimdiden hazırlık yapayım :)
Biz aslında kenan doğulu diye düşündük, evlilik teklifi ettikten sonra arabaya bindiğimizde radyoda çalan ilk şarkıydı..Ama önerilere açığım![]()
sıranı bekleeliniz değmişken bana da düğün şarkıları bulun :) şimdiden hazırlık yapayım :)
Biz aslında kenan doğulu diye düşündük, evlilik teklifi ettikten sonra arabaya bindiğimizde radyoda çalan ilk şarkıydı..Ama önerilere açığım![]()
Hehh bir sen eksiktin![]()
Kız dur daha var düğüne
Bizde bu hafta sonu bakarız heralde..benim aklımda hiç bişey yok ki..bu konu dada sen yardım et bana :)
Güzelmiş canım rengide çok güzelll
hımm bu güzelmiş bu cepte olsunnn :)düşünelim o zaman :) burcu güneş mutluyuz![]()
bizim ki de ince olacak,çok sarı olmayacak,çok abartı olmayacakgecelik takımını beğendin mi bu arada? uygun dimi fiyatı?
evet benimde rengi çok hoşuma gitti.
canım bende hareketli bir müzikle girilip bianda slowa dönüp dans ediliyor olmasını hiç sevmiyorum :) bir düşün derimbuda güzel canım ama buda nikaha geçiiliyormuş gibi sanki ilkin slow düşünüyordum pure love felan sora vazgeçtim ondan şimdi böyle hareketli felan bişey istiyorum
bi tane buldum şükürhımm bu güzelmiş bu cepte olsunnn :)
tesüflerimi iletiyorum sana![]()