- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
Saten giyemiyosak ne olcak:))penye gecelik ile çıkacak deilsin sanırım adamın karşısına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saten giyemiyosak ne olcak:))penye gecelik ile çıkacak deilsin sanırım adamın karşısına![]()
Saten giyemiyosak ne olcak:))
benim bulduğum gayet uygun canım düşünebişlirsin aslında aklında ne var :)
ayyy ben sanki çok anlıyorum![]()
Seni zaten zor ikna ettim sen bişi deme![]()
Penye aldım çünkü satene dokunamam ben ama fantazi geceliklerimi tül dantel aldım:))sende mi penye aldın kız yoksaaaaa
sanırımmm![]()
Penye aldım çünkü satene dokunamam ben ama fantazi geceliklerimi tül dantel aldım:))
50 sabunu 75 e yaptırdım kuzumNişan için sabun düşünüyordum yada küçük el yelpazeleri Anadolu yakasında pahalıToptan satış oldu mu daha ucuz olur diye düşünüyorum:) Kınada ne dağıtsam nikahta ne dağıtsam bilemedim kii
hatunum senin fikirlerde güzeeel aklımda
![]()
İyi bari :))) ayy vesikalık çektirmeye gitcezde ölüm gibi o bi kaç saniye bana:)Ben onu ikna ederdim![]()
Evet canım dailda dan aldım. Valla fiyat hatırlamıyorum kuzum ya 30 40 civariydı:))nerden aldın netten mi? bi de ne kadara aldın sorması ayıp? eğer uygunsa tül dantel de bakayım.
penye gecelik ile çıkacak deilsin sanırım adamın karşısına![]()
Çok şükür bugünde doyduk :) :) Hiç giymediğin için öyle geliyo sana![]()
50 sabunu 75 e yaptırdım kuzum
şişeler 35 liraya mal oldu bana :)
İyi bari :))) ayy vesikalık çektirmeye gitcezde ölüm gibi o bi kaç saniye bana:)
hemde ayıcıklı pijama takımı ile karşılıcimmmm kendisini![]()
heee ne olucak o zamanBen evde bir kaç tane alıp denesem mi acep
ilk önce kendimi alıştırayım
![]()
Hehehehhgidin bakalıımm
O da düşer bayılırr ilk geceden
Bence de al da bir giy![]()
ayıltırım ben onu![]()
Uhuuuuuçok iddialıyızz
Aynı ben
![]()