2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sizleri özledim ve geldimmmm bakınıyorum öyle :)

iyi yaptın kuzu yaa nerelerdesin ne var ne yok

Hımm bitki çayları rahatlatır aslında bir de ballı süt içtin mi rahat uyursun canım

Napalım canıım iş güç :)

bnde arada bir yazı yazıyorum arada buraya bakıyorum arada nişan için fikirlere bakıyorum öyle :)

sıkılıyorumm ben ay sen napıyosun canm

nişan için magnet dağıtsammı die düşünüyorum kuzuu :)

Merhaba kızlar bu arada
merhaba tatlım nasılsın :)
Merhaba kızlarrr :)
merhaba hatun nerelerdesin :)
Merhabalar efenimm
merhaba canım nasılsın :)
hayalseverrr kuzu topiğin aldı başını gidiyor
nolmuş kız yerinde duruyor işte topik bi ara kızdım yönetime mesaj atıp kapattırıyım dedim ama sonra pire için yorgan yakmaya değmez diye düşündüm :)
hayalseverrr hatunummmmm nerelerdesinnnn :)
buralardayım kuzum kardeşimin mevlüdü olcak onun hazırlıkları var ev temizliği ee bide cuma son sınav yoğun zamanlar yani:)
hatunlaar neler yapıyorsunuzzzz
iş güç canım sen napıyosun yeni fikirler var mı :)
magnet dağıtmayı düşünüyorum demişsinde lavanta keseleri dağıtmıycak mıydın :)

Lavanta kesesi değilde kokulu taş modeli beğendim yapan kişi asıl fiyatı üzerinden baya indirim yaptım normalde adedi 7 tlydi 40 adet 4,5 tlden yaptı kendisiyle anlaştım yrn ödeme yapıcaktım oda hazırlayıp gönderecekti ama daha sora instagramda çok uygun hemde güzel lavanta keseleri gördüm kutu halinde 2 modeli var 1 modeli 16 tanesi 20 tl bi modelde tanesi 3 tl . Tanesi 3 tl den 40 tane sipariş etsem 120 tl oluyor kokulu taş ise 180 tl ediyor. Lavanta kesesi daha iyi ama kokulu taşı yapan kişiylede konuştum iptal etsem ayıp olur sizce napsaammm

modelleri görebilirsek ona göre fikir söyleyelim canım kadında güzel indirim yapmış gerçi bilemedim ki

İyidir şükür sen nasılsın canım? Hayırdır niye kapattırmak istedin yeni üyeler geliyor mesaj sayısı artıyor sürekli bir etkileşim var o yüzden dedim ben maşallah nazar değmesin

Canım tanıyan ben değilim ki. Ben onu tanıyamıyorum artık. Düşün 2saattir ağlıyo ben affedince ne olacak? Bu süreçte mantıklı bi karar nasıl alırım bilmiyorum. Haftaya gidecem aile danışmanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…