Aslında yeşil çaya mı başlasam belki kilo da verdirir :)
Hoşgeldiiiinnnnnn :)Sizleri özledim ve geldimmmm bakınıyorum öyle :)
İnşallah canımİyi fikir canım alışmaya başla sen
Hoşbuldum canımmmm :) Nasılsın :)Hoşgeldiiiinnnnnn :)
Benim de öyle kendimi bildim bileli bu haldeyimZAten niye evleniyoruz ki rahat mı batıyor
Hiç te içemem aslında ama
Aslında spor lazım canım ama ben bu soğuklarda su almaya üşeniyorum :)İçersin alışınca ya alıştır kendini dene en azından canım
uyku yuzunden üsengecız bız agırlasıyo vucut ben squat a baslıyım dedım ertesı gun zor yurudum bıraktmAslında spor lazım canım ama ben bu soğuklarda su almaya üşeniyorum :)
Hahaha o ben de de var diyete başlarım ertesi gün bozarım ben deuyku yuzunden üsengecız bız agırlasıyo vucut ben squat a baslıyım dedım ertesı gun zor yurudum bıraktm
İyiyim biraz sıkılıyorum işler azalınca canım sen nasılsınHoşbuldum canımmmm :) Nasılsın :)
Sizleri özledim ve geldimmmm bakınıyorum öyle :)
Hımm bitki çayları rahatlatır aslında bir de ballı süt içtin mi rahat uyursun canım
Napalım canıım iş güç :)
sıkılıyorumm ben ay sen napıyosun canm
merhaba tatlım nasılsın :)Merhaba kızlar bu arada
merhaba hatun nerelerdesin :)Merhaba kızlarrr :)
merhaba canım nasılsın :)Merhabalar efenimm
nolmuş kız yerinde duruyor işte topik bi ara kızdım yönetime mesaj atıp kapattırıyım dedim ama sonra pire için yorgan yakmaya değmez diye düşündüm :)
buralardayım kuzum kardeşimin mevlüdü olcak onun hazırlıkları var ev temizliği ee bide cuma son sınav yoğun zamanlar yani:)hayalseverrr hatunummmmm nerelerdesinnnn :)
iş güç canım sen napıyosun yeni fikirler var mı :)hatunlaar neler yapıyorsunuzzzz
İyiyim canım sen nasılsın :)merhaba canım nasılsın :)
iyiyim canım bende :)İyiyim canım sen nasılsın :)
merhaba tatlım nasılsın :)
merhaba hatun nerelerdesin :)
merhaba canım nasılsın :)
nolmuş kız yerinde duruyor işte topik bi ara kızdım yönetime mesaj atıp kapattırıyım dedim ama sonra pire için yorgan yakmaya değmez diye düşündüm :)
buralardayım kuzum kardeşimin mevlüdü olcak onun hazırlıkları var ev temizliği ee bide cuma son sınav yoğun zamanlar yani:)
iş güç canım sen napıyosun yeni fikirler var mı :)
magnet dağıtmayı düşünüyorum demişsinde lavanta keseleri dağıtmıycak mıydın :)
modelleri görebilirsek ona göre fikir söyleyelim canım kadında güzel indirim yapmış gerçi bilemedim kiLavanta kesesi değilde kokulu taş modeli beğendim yapan kişi asıl fiyatı üzerinden baya indirim yaptım normalde adedi 7 tlydi 40 adet 4,5 tlden yaptı kendisiyle anlaştım yrn ödeme yapıcaktım oda hazırlayıp gönderecekti ama daha sora instagramda çok uygun hemde güzel lavanta keseleri gördüm kutu halinde 2 modeli var 1 modeli 16 tanesi 20 tl bi modelde tanesi 3 tl . Tanesi 3 tl den 40 tane sipariş etsem 120 tl oluyor kokulu taş ise 180 tl ediyor. Lavanta kesesi daha iyi ama kokulu taşı yapan kişiylede konuştum iptal etsem ayıp olursizce napsaammm
İyidir şükür sen nasılsın canım?merhaba tatlım nasılsın :)
merhaba hatun nerelerdesin :)
merhaba canım nasılsın :)
buralardayım kuzum kardeşimin mevlüdü olcak onun hazırlıkları var ev temizliği ee bide cuma son sınav yoğun zamanlar yani:)
iş güç canım sen napıyosun yeni fikirler var mı :)
magnet dağıtmayı düşünüyorum demişsinde lavanta keseleri dağıtmıycak mıydın :)
bnde arada bir yazı yazıyorum arada buraya bakıyorum arada nişan için fikirlere bakıyorum öyle :)
aman maşallah :)İyidir şükür sen nasılsın canım?Hayırdır niye kapattırmak istedin yeni üyeler geliyor mesaj sayısı artıyor sürekli bir etkileşim var o yüzden dedim ben maşallah nazar değmesin
Canım tanıyan ben değilim ki. Ben onu tanıyamıyorum artık. Düşün 2saattir ağlıyo ben affedince ne olacak? Bu süreçte mantıklı bi karar nasıl alırım bilmiyorum. Haftaya gidecem aile danışmanınaSen bilirsin canım ne desek boş senin hayatın bu onu tanıyanda sensin sadece düğüne çok az kaldı iyice düşün kızların dediği gibi birlikte bi aile danışmanına gidin gerçi yoktu sizin orda yoktu dimi ama bi yardım alsanız çok iyi olur hatta bizlerde gidelim kızlar hepimiz evliliğe yabancıyız yeni bi hayat sonuçta çok faydası olur
O adam gitti nereye gitti bilmiyorum onun okulundada yok. O kapandı gitti şükür yok canım ikimizin arasındaki genel şeylerYine ne oldu en son öğretmen muhabbetini hatrlıyorum yoksa onumu duydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?