2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar özellikle öğretmen arkadaşlara tavsiyem şimdi başladım bi kore dizisine daha ilk bölümü izledim ama çok beğendim tavsiye ederim sizde izleyin ismi the queen's classroom 6. sınıf öğrencilerine sert bir hoca geliyor hocanın disiplini öğrencilerin tavırları falan işleniyor çok tatlı bi dizi cidditavsiyem

Kore dizisi hiç izlemedim ama bende izlesem mi?

İzlicem mutlaka kafamı bi rahatlatayımda canım.

Haklısın kuzum değişti diyorsun aslında çok duyduğumuz bi durum bu evlenince erkekler değişir diyorlar nişanlanınca çok değişti diyorlar demek ki olan bişey bu sadece seninki daha sıkıntılı bi karakter.. Evet bir uzmanın bakış açısı daha farklı olacaktır dediğin gibi sonuçta önemli karar bu bir uzmanla daha doğru bi karar alırsın

Kore dizisi hiç izlemedim ama bende izlesem mi?
Hiç izlemediysen çok tuhaf gelecektir sana sürekli batının dizi filmlerini izlediğimiz için hatta dillerine çok güleceksin ama beğenirsin bence bize daha çok benziyorlar amerikalılara göre bir de bu dizi çok güzel düşün daha 1 bölüm izlemedim belki gitgide itici olacak bilmiyorum ama şu haliyle bile tavsiye ettim

Dizilerim var canım takip ettiğim :) bir ara boşluk bulabilirsem izlemeye çalışırım :) çok sağol

Ailemle yüzyüze konuşcam sonra bi aile danışmanına gidip karar verecem inşallah... dua edin ne olur kızlar bana.

1 yastıkları ve kokulu taşları begendim canım ama kokulu taşları tercih ederdim ben olsam :)
nikah şekeri olarakta kokulu taş yada ayna var aklımda :)
bende zaten kokulu taşları yapan kişiyle anlaştım yanınada magnet yaptırmayı düşünüyorumm

Sen tek çocuk değilmiydin, ben öyle hatırlıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…