- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Eee neye karar verdin canımiyi yaptın kuzu yaa nerelerdesin ne var ne yok
bnde arada bir yazı yazıyorum arada buraya bakıyorum arada nişan için fikirlere bakıyorum öyle :)
nişan için magnet dağıtsammı die düşünüyorum kuzuu :)
Kızlar özellikle öğretmen arkadaşlara tavsiyem şimdi başladım bi kore dizisine daha ilk bölümü izledim ama çok beğendim tavsiye ederim sizde izleyin ismi the queen's classroom 6. sınıf öğrencilerine sert bir hoca geliyor hocanın disiplini öğrencilerin tavırları falan işleniyor çok tatlı bi dizi cidditavsiyem
İzlicem mutlaka kafamı bi rahatlatayımda canım.Kızlar özellikle öğretmen arkadaşlara tavsiyem şimdi başladım bi kore dizisine daha ilk bölümü izledim ama çok beğendim tavsiye ederim sizde izleyin ismi the queen's classroom 6. sınıf öğrencilerine sert bir hoca geliyor hocanın disiplini öğrencilerin tavırları falan işleniyor çok tatlı bi dizi cidditavsiyem
Haklısın kuzum değişti diyorsun aslında çok duyduğumuz bi durum bu evlenince erkekler değişir diyorlar nişanlanınca çok değişti diyorlar demek ki olan bişey bu sadece seninki daha sıkıntılı bi karakter.. Evet bir uzmanın bakış açısı daha farklı olacaktır dediğin gibi sonuçta önemli karar bu bir uzmanla daha doğru bi karar alırsınCanım tanıyan ben değilim ki. Ben onu tanıyamıyorum artık. Düşün 2saattir ağlıyo ben affedince ne olacak? Bu süreçte mantıklı bi karar nasıl alırım bilmiyorum. Haftaya gidecem aile danışmanına
Hiç izlemediysen çok tuhaf gelecektir sana sürekli batının dizi filmlerini izlediğimiz için hatta dillerine çok güleceksin ama beğenirsin bence bize daha çok benziyorlar amerikalılara göre bir de bu dizi çok güzel düşün daha 1 bölüm izlemedim belki gitgide itici olacak bilmiyorum ama şu haliyle bile tavsiye ettimKore dizisi hiç izlemedim ama bende izlesem mi?
Evet dağıtır kafanı emin olİzlicem mutlaka kafamı bi rahatlatayımda canım.
Hiç izlemediysen çok tuhaf gelecektir sana sürekli batının dizi filmlerini izlediğimiz için hatta dillerine çok güleceksin ama beğenirsin bence bize daha çok benziyorlar amerikalılara göre bir de bu dizi çok güzel düşün daha 1 bölüm izlemedim belki gitgide itici olacak bilmiyorum ama şu haliyle bile tavsiye ettim
Ailemle yüzyüze konuşcam sonra bi aile danışmanına gidip karar verecem inşallah... dua edin ne olur kızlar bana.Haklısın kuzum değişti diyorsun aslında çok duyduğumuz bi durum bu evlenince erkekler değişir diyorlar nişanlanınca çok değişti diyorlar demek ki olan bişey bu sadece seninki daha sıkıntılı bi karakter.. Evet bir uzmanın bakış açısı daha farklı olacaktır dediğin gibi sonuçta önemli karar bu bir uzmanla daha doğru bi karar alırsın
Ailemle yüzyüze konuşcam sonra bi aile danışmanına gidip karar verecem inşallah... dua edin ne olur kızlar bana.
Lavanta keseleri bunlar
Eki Görüntüle 1374397 Eki Görüntüle 1374398
Bunlarda kokulu tasin modeli
Eki Görüntüle 1374399 Eki Görüntüle 1374400
1 yastıkları ve kokulu taşları begendim canım ama kokulu taşları tercih ederdim ben olsam :)Lavanta keseleri bunlar
Allah yar ve yardımcın olsun canımAilemle yüzyüze konuşcam sonra bi aile danışmanına gidip karar verecem inşallah... dua edin ne olur kızlar bana.
Lavanta keseleri bunlar
Ailemle yüzyüze konuşcam sonra bi aile danışmanına gidip karar verecem inşallah... dua edin ne olur kızlar bana.
bende zaten kokulu taşları yapan kişiyle anlaştım yanınada magnet yaptırmayı düşünüyorumm1 yastıkları ve kokulu taşları begendim canım ama kokulu taşları tercih ederdim ben olsam :)
nikah şekeri olarakta kokulu taş yada ayna var aklımda :)
bi sorun yok canım bi ara öyle düşündüm :)hayalseverrr hayırdır bir sorun mu var? Herkes burda birbirine yardımcı oluyor.Fikir alıp veriyor.
yaptır kuzumm çok güzellerrrben bunlara bayıldım ya, çok güzeller..çok değişik lavanta keseleri..ay düğünde bende mi dağıtsam ki
merhaba tatlım nasılsın :)
merhaba hatun nerelerdesin :)
merhaba canım nasılsın :)
nolmuş kız yerinde duruyor işte topik bi ara kızdım yönetime mesaj atıp kapattırıyım dedim ama sonra pire için yorgan yakmaya değmez diye düşündüm :)
buralardayım kuzum kardeşimin mevlüdü olcak onun hazırlıkları var ev temizliği ee bide cuma son sınav yoğun zamanlar yani:)
iş güç canım sen napıyosun yeni fikirler var mı :)
magnet dağıtmayı düşünüyorum demişsinde lavanta keseleri dağıtmıycak mıydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?