- 4 Ocak 2015
- 516
- 353
- 108
Aynen ama taa2016 da bitecek bu hasretlikevet mecbur idare edecez artık bi süre ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ama taa2016 da bitecek bu hasretlikevet mecbur idare edecez artık bi süre ..![]()
Hosgeldin kuzum hayirli olur insaAllah
Ben simdi gelebildim
Butun gun ise giris evraklarimi yeniledim. Zaten calisiyorum ama tekrar giris yapildi.
Asil elbise aldigim yeri aradim kadinin telefonu kapaliydi butun gunbu kadini zaten gozum tutmamisti, hic guvenmiyorum. Yarin isten sonra eminonune gidip bavul veya sandik alicam bohca icin. Erken gelebilirsem gidip magazaya bakicam o kadinin da sacini basini yolucam
o daha beni taniyamadi
![]()
bizim ani bir kararla olmadı ama nişanlım askerden mayısda gelecek ve biz istanbula yerleşecez nişanlımın işi dolsıyla o sebepten alma işini erteliyorum taşıma problemi var çünkü elazığdansizinde mi ani karar oldu.:) birde ayrı şehirlerdesiniz sanırım :)
hoşbuldum:)tanışalı 2 yıl oldu erken bulmuyorum ama yaş olarak erken oldu gerçekten :) başladı başladı hergün bişeye bakıyorum artık.sizin ne zaman :)
oooooowwwwwwwwwwwwwwww aşırı sinirli gelin adayı![]()
Çok şükür benim az kaldı 7 ay sonra inşallah kavuşuyoruuzzAynen ama taa2016 da bitecek bu hasretlik
Aynen iki ay olmustu canim bize de artik saatlere razi olduk
Yardıma ihtiyaç olur sa çağır güzellik :)Kadin kendini akilli zannediyor
Ben zor sinirlenirim ama sinirlenince de fena yaparim![]()
Hos geldin canim... Hayirlsi olsun her sey hal olur cok stres yapma daha cok karisiyor her seyBiz tanışalı 5.5 yıl oldu, 1 şubatta da nişan olacak inşallah :) insan aklını alamıyor ya bu hazırlıklardan. Ben baştan idrak edememiştim durumu stresim yok yaa diye geziyordum, ne zaman ki işe odaklanamıyorum bir ton uçuk çıkardım, o zaman anladım :))
bizim ani bir kararla olmadı ama nişanlım askerden mayısda gelecek ve biz istanbula yerleşecez nişanlımın işi dolsıyla o sebepten alma işini erteliyorum taşıma problemi var çünkü elazığdanbazen bu beni mutsuz ediyor ama napalım hallederiz heralde
Ayy kiyamam yaa vala cok zor oluyor alah hepimizin yardimcisi olsunBizim 3.5 ay olacak neredeyse![]()
hallolmadı mı daha elbise olayı yaabence de hakkını ara cnm,gerekirse yeni elbise vermiyorlarsa ödemeni geri versinler.
Biz tanışalı 5.5 yıl oldu, 1 şubatta da nişan olacak inşallah :) insan aklını alamıyor ya bu hazırlıklardan. Ben baştan idrak edememiştim durumu stresim yok yaa diye geziyordum, ne zaman ki işe odaklanamıyorum bir ton uçuk çıkardım, o zaman anladım :))
o kadar çok stresliyim kii, tamamen bilmediğim bir şehire gidecez tek rahatlığım sevdiğimin yanımda olması zaten.canım siz birlikte olun da herşey hallolur düşünme hiç.bende birazda şimdiden almak istemiyorum.daha ev bakıyoruz zaten onu bile almadık.bende bakmakla yetiniyorum yavaş yavaş almaya başlıycam.şehir değişikliği zor olur ama ailenden ayrılmak üzer![]()
Yardıma ihtiyaç olur sa çağır güzellik :)
Amin canım cidden zor..Ayy kiyamam yaa vala cok zor oluyor alah hepimizin yardimcisi olsun
Love01 hoşgeldin canım nerelerdesiinn
Sorma canim ya, ben bu elbiseyi bundan 2hafta once carsamba gunu aldim. Bana pazartesi hazir olacak sen istediginde gel al dedi. Pazartesi gittim sali demedik mi diyor. Bide ben atasehirden taa pendige gidiyorum elbiseyi almaya. O hafta kar yagdi cuma gunu gidebildim. Ve cok kotu olmustu biliyorsun. Tekrar verdim yapilmasi icin, haftaya alirsin dedi. Sali aradim persembe dedi. Dun aksam tekrar aradim once mesgule atti telefonu, sonra acti. Yarin sabah atolyeyi arayip sana donucem dedi. Sabahtan beri telefonu kapali. Simdi ben napiyim ne dusuneyim.
Tabiki gidip saclarini eline vermek istiyorum.
AmiinnnnAmin canım cidden zor..