2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben simdi gelebildim:mad:

Butun gun ise giris evraklarimi yeniledim. Zaten calisiyorum ama tekrar giris yapildi.

Asil elbise aldigim yeri aradim kadinin telefonu kapaliydi butun gun:KK62: bu kadini zaten gozum tutmamisti, hic guvenmiyorum. Yarin isten sonra eminonune gidip bavul veya sandik alicam bohca icin. Erken gelebilirsem gidip magazaya bakicam o kadinin da sacini basini yolucam:KK62: o daha beni taniyamadi:KK62:

hallolmadı mı daha elbise olayı yaa :( bence de hakkını ara cnm,gerekirse yeni elbise vermiyorlarsa ödemeni geri versinler.

sizinde mi ani karar oldu.:) birde ayrı şehirlerdesiniz sanırım :)
bizim ani bir kararla olmadı ama nişanlım askerden mayısda gelecek ve biz istanbula yerleşecez nişanlımın işi dolsıyla o sebepten alma işini erteliyorum taşıma problemi var çünkü elazığdan :( bazen bu beni mutsuz ediyor ama napalım hallederiz heralde

hoşbuldum:)tanışalı 2 yıl oldu erken bulmuyorum ama yaş olarak erken oldu gerçekten :) başladı başladı hergün bişeye bakıyorum artık.sizin ne zaman :)

Biz tanışalı 5.5 yıl oldu, 1 şubatta da nişan olacak inşallah :) insan aklını alamıyor ya bu hazırlıklardan. Ben baştan idrak edememiştim durumu stresim yok yaa diye geziyordum, ne zaman ki işe odaklanamıyorum bir ton uçuk çıkardım, o zaman anladım :))

Biz tanışalı 5.5 yıl oldu, 1 şubatta da nişan olacak inşallah :) insan aklını alamıyor ya bu hazırlıklardan. Ben baştan idrak edememiştim durumu stresim yok yaa diye geziyordum, ne zaman ki işe odaklanamıyorum bir ton uçuk çıkardım, o zaman anladım :))
Hos geldin canim... Hayirlsi olsun her sey hal olur cok stres yapma daha cok karisiyor her sey

bizim ani bir kararla olmadı ama nişanlım askerden mayısda gelecek ve biz istanbula yerleşecez nişanlımın işi dolsıyla o sebepten alma işini erteliyorum taşıma problemi var çünkü elazığdan :KK43: bazen bu beni mutsuz ediyor ama napalım hallederiz heralde

canım siz birlikte olun da herşey hallolur düşünme hiç.bende birazda şimdiden almak istemiyorum.daha ev bakıyoruz zaten onu bile almadık.bende bakmakla yetiniyorum yavaş yavaş almaya başlıycam.şehir değişikliği zor olur ama ailenden ayrılmak üzer :(

hallolmadı mı daha elbise olayı yaa :KK43: bence de hakkını ara cnm,gerekirse yeni elbise vermiyorlarsa ödemeni geri versinler.

Sorma canim ya, ben bu elbiseyi bundan 2hafta once carsamba gunu aldim. Bana pazartesi hazir olacak sen istediginde gel al dedi. Pazartesi gittim sali demedik mi diyor. Bide ben atasehirden taa pendige gidiyorum elbiseyi almaya. O hafta kar yagdi cuma gunu gidebildim. Ve cok kotu olmustu biliyorsun. Tekrar verdim yapilmasi icin, haftaya alirsin dedi. Sali aradim persembe dedi. Dun aksam tekrar aradim once mesgule atti telefonu, sonra acti. Yarin sabah atolyeyi arayip sana donucem dedi. Sabahtan beri telefonu kapali. Simdi ben napiyim ne dusuneyim.

Tabiki gidip saclarini eline vermek istiyorum.

ailem biraz istekli olsa ben hiç stres yapmıycam ama bende onların sayesinde herşeyi kafama takıyorum.uçuk çıkarmam ama kabus görüüyorum sürekli.sizde tanışalı baya olmuş evlenmenin tam zamanı şimdi ne güzel :)

canım siz birlikte olun da herşey hallolur düşünme hiç.bende birazda şimdiden almak istemiyorum.daha ev bakıyoruz zaten onu bile almadık.bende bakmakla yetiniyorum yavaş yavaş almaya başlıycam.şehir değişikliği zor olur ama ailenden ayrılmak üzer :KK43:
o kadar çok stresliyim kii, tamamen bilmediğim bir şehire gidecez tek rahatlığım sevdiğimin yanımda olması zaten.
Bizde ev baktıktan sonra diğer bütün eşyaları alacaz şimdiden alsak taşıma nakliye parasına bir sürü şey alınır o yüzden dayanamayıp aldıklarım hariç gerisini istanbuldan alacaz biraz sıkışacaz yorulacaz ama ne yapalım sonu güzel olsun da :D :D

Love01 Love01 hoşgeldin canım nerelerdesiinn

hoşbulduk cnm,burdayım artık :)

Sorma canim ya, ben bu elbiseyi bundan 2hafta once carsamba gunu aldim. Bana pazartesi hazir olacak sen istediginde gel al dedi. Pazartesi gittim sali demedik mi diyor. Bide ben atasehirden taa pendige gidiyorum elbiseyi almaya. O hafta kar yagdi cuma gunu gidebildim. Ve cok kotu olmustu biliyorsun. Tekrar verdim yapilmasi icin, haftaya alirsin dedi. Sali aradim persembe dedi. Dun aksam tekrar aradim once mesgule atti telefonu, sonra acti. Yarin sabah atolyeyi arayip sana donucem dedi. Sabahtan beri telefonu kapali. Simdi ben napiyim ne dusuneyim.

Tabiki gidip saclarini eline vermek istiyorum.

çok haklısın cnm.bende olsam gidip direk kavga cıkarmak isterdim.ama canını sıkma çok çok başka elbise alırsın.senden önemli değil.stres olma en güzel heyecanlarının arifesinde.

Back
X