- 4 Ocak 2015
- 516
- 353
- 108
aman sonunda mutlu olalmda tek. Ogretmenim yazmışsın bransn ne bende edebiyat okuyorumAmin canım cidden zor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman sonunda mutlu olalmda tek. Ogretmenim yazmışsın bransn ne bende edebiyat okuyorumAmin canım cidden zor..
onlar kolay canım hepsi hallolur zaten.dediğin gibi elazığdan alıp oraya götürmek mantıksız.alırsınız yavaş yavaş ödersiniz hiç bi sıkıntı olmaz.çeyiz olarak alınabilir yine ufak tefek şeyler de eşyalar için evin hallolması şart.zaten ben daha ev beğenemedim yaşadığım yerden yeni biten binalar olursa baharda onlara bakıcaz bi de.daha içinin tadilatını yaptırmayı düşünüyoruz.başka bi semte oturmayı düşünüyoduk aslında ama orayı arsa karşılığı olarak alıcaktık mütahitle anlaşamadı malesef.şimdi yaşadığım yerden bakıyorum.içime sinmese de orası olana kadar burda yaşıycaz.o kadar çok stresliyim kii, tamamen bilmediğim bir şehire gidecez tek rahatlığım sevdiğimin yanımda olması zaten.
Bizde ev baktıktan sonra diğer bütün eşyaları alacaz şimdiden alsak taşıma nakliye parasına bir sürü şey alınır o yüzden dayanamayıp aldıklarım hariç gerisini istanbuldan alacaz biraz sıkışacaz yorulacaz ama ne yapalım sonu güzel olsun da![]()
![]()
aman sonunda mutlu olalmda tek. Ogretmenim yazmışsın bransn ne bende edebiyat okuyorum
onlar kolay canım hepsi hallolur zaten.dediğin gibi elazığdan alıp oraya götürmek mantıksız.alırsınız yavaş yavaş ödersiniz hiç bi sıkıntı olmaz.çeyiz olarak alınabilir yine ufak tefek şeyler de eşyalar için evin hallolması şart.zaten ben daha ev beğenemedim yaşadığım yerden yeni biten binalar olursa baharda onlara bakıcaz bi de.daha içinin tadilatını yaptırmayı düşünüyoruz.başka bi semte oturmayı düşünüyoduk aslında ama orayı arsa karşılığı olarak alıcaktık mütahitle anlaşamadı malesef.şimdi yaşadığım yerden bakıyorum.içime sinmese de orası olana kadar burda yaşıycaz.![]()
İngilizce canım :)aman sonunda mutlu olalmda tek. Ogretmenim yazmışsın bransn ne bende edebiyat okuyorum
Evet doğru canım 3 ay da kısa bir süre değil birlikte hallederiz inş :) nerde oturuyorsunuz siz bu arada ben kaçırdım orayı sanırımm. mutlu olalım da yer önemli deill.. Ben mesela hiç istemiyordum istanbul u ama nasip de varmış :)
İyi akşamlaaarrr![]()
Büyük ve kalabalık bir şehir olduğundan gitmeyi hiç istemiyordum ama benimki gitti orada işe girdi bana da fikrimi sordu ben yanındaym her zaman dedi tamam dedim. Yani istanbul tabi ki çok güzel bir şehir gezmek için çok gittim ama yaşamak zor olur mu bilmem. İkimiz de ailelerden uzakta oacaz gözüm korkuyor birazben ankaradayım canım.biraz uzak ama yaşıdığım yer merkeze.dışarı çıkıp vakit geçirebilceğim bi yer değil yaşadığım yer. yani benim için öyle.biraz daha merkeze yakın bi yer istiyoduk o da bende.şansımıza çok da güzel bi arsa almıştı istediğimiz yerden.mütahite vericek ama işte anlaşması yapılması falan uzun sürcek.orası yapılana kadar şuan yaşadığım yerden ev alıp burda yaşıycaz istemesemde.
ben ankaradan başka bi yerde yaşamadım saanırım çok zorlanırım.ama istanbul çok güzel.özellikle hem büyükşehir hem deniz olması cezbediyo.tek sorun aileyi özlemek olur.artık sık sık gider hasret giderirsin onlarda gelir :) neden istemiyodunki sen istanbulu.
Kızzz neeresindesin ankaranın?? Ben de ankaradayımmmben ankaradayım canım.biraz uzak ama yaşıdığım yer merkeze.dışarı çıkıp vakit geçirebilceğim bi yer değil yaşadığım yer. yani benim için öyle.biraz daha merkeze yakın bi yer istiyoduk o da bende.şansımıza çok da güzel bi arsa almıştı istediğimiz yerden.mütahite vericek ama işte anlaşması yapılması falan uzun sürcek.orası yapılana kadar şuan yaşadığım yerden ev alıp burda yaşıycaz istemesemde.
ben ankaradan başka bi yerde yaşamadım saanırım çok zorlanırım.ama istanbul çok güzel.özellikle hem büyükşehir hem deniz olması cezbediyo.tek sorun aileyi özlemek olur.artık sık sık gider hasret giderirsin onlarda gelir :) neden istemiyodunki sen istanbulu.
Ayyy çok güzelllerr![]()
Teşekkürler bebişlerimBunlar çok güzellerEmeğinize sağlık
Üç bu yıl canım okul bitince kismetsecanım son sınıfta mısın.evliliği ne zaman düşünüyosun.
hoşbulduk kızlar :) sizleri gördüm daha iyi oldum![]()
Kızzz neeresindesin ankaranın?? Ben de ankaradayımmm
Teşekkürler bebişlerim![]()
Sevindim adına canım hayırlısıyla kavuşun inşallahÇok şükür benim az kaldı 7 ay sonra inşallah kavuşuyoruuzz![]()
kızlaarr şubatın ilk haftası istemem ve nişanım var.. 2015 gelinlerinden oliiiciim inşAllah![]()