- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Hakkını sonuna kadar ara vallaha canım, esnaflığı bilmeyen yapmasınnn..
Bu arada istanbula geldiğimde alışveriş yerlerini bana söyleyecek birini buldum galiba sanırsam
Teşekkür ederimm inşallah güzel geçer. Zaten ben öyle stres yapmıyorum diyordum ama ben kabul etmesem de vücudum dayanamamış :))Hos geldin canim... Hayirlsi olsun her sey hal olur cok stres yapma daha cok karisiyor her sey
Büyük ve kalabalık bir şehir olduğundan gitmeyi hiç istemiyordum ama benimki gitti orada işe girdi bana da fikrimi sordu ben yanındaym her zaman dedi tamam dedim. Yani istanbul tabi ki çok güzel bir şehir gezmek için çok gittim ama yaşamak zor olur mu bilmem. İkimiz de ailelerden uzakta oacaz gözüm korkuyor biraz
Kızzz neeresindesin ankaranın?? Ben de ankaradayımmm
Teşekkürler bebişlerim
Canım yaştan ötürü öyle yaparlar çok normal. Biz de ne olaylar atlattık aile i ikna edene kadar. 1.5 ay konuşmadılar benimle.Yaşın daha erken diye çok tepki verdiler ama şimdi sağılsunlar her şeye koşturuyorlar onlar da heyecanlı.. Yani duruma alışınca her şey rayına oturur sen dert etme kendineailem biraz istekli olsa ben hiç stres yapmıycam ama bende onların sayesinde herşeyi kafama takıyorum.uçuk çıkarmam ama kabus görüüyorum sürekli.sizde tanışalı baya olmuş evlenmenin tam zamanı şimdi ne güzel :)
Büyük ve kalabalık bir şehir olduğundan gitmeyi hiç istemiyordum ama benimki gitti orada işe girdi bana da fikrimi sordu ben yanındaym her zaman dedi tamam dedim. Yani istanbul tabi ki çok güzel bir şehir gezmek için çok gittim ama yaşamak zor olur mu bilmem. İkimiz de ailelerden uzakta oacaz gözüm korkuyor biraz
Teşekkür ederim canımmçok yardıma ihtiyacım olacaakkk
Aradığım şeyler bütün ev malzemelerii .p
Canım yaştan ötürü öyle yaparlar çok normal. Biz de ne olaylar atlattık aile i ikna edene kadar. 1.5 ay konuşmadılar benimle.Yaşın daha erken diye çok tepki verdiler ama şimdi sağılsunlar her şeye koşturuyorlar onlar da heyecanlı.. Yani duruma alışınca her şey rayına oturur sen dert etme kendine
Tam kına gecelik canımmmmÇok sessiz burası ya.. Canlanın haydiiiiii..
Neden istemediler ki nişanlını canım?ama bizimkiler nişanlımı da istemediler tek sorun yaşım değildi.çok zor zamanlar geçirdim bende.artık vazgeçmeyi bile düşünüyodum.yapamadım tabiki ailem de zamanla sever dedim.evlilikle her konuda daha iyi şartlarda olucağımı düşünüyorum.evde biraz huzurum kaçtı çünkü.yoluma bakmak istiyorum bundan sonra bende.ailem tabiki iyiliğimi isterler ya da beklentileri farklı olabilir ama herkes akşam olduğunda kapısını çekip kendi kendine eşiyle birlikte başını yastığa koyuyo neticede.ben napıcaktım o zaman.kendimce doğru olanı yaptım.inşallah mutlu huzurlu olurum tek dileğim bu.
Hadigeçmiş olsunn. İyi geceler :)@tubbb eline sağlık kuzum çoook güzel olmuş :))
kızlar işlerimi bitirdim uyku vakti :) 2gün sonra evimdeyim inşallah:) iyi geceler hepinize:)
yok canım ben elazığlıyım o adanalı, tekrar başka güzel bir iş bulması lazım dönmemiz için biz mecbur oraya yerleşecezcanım hepimizin korkuları endişeleri var başka başka da olsa.herşey oturur zamanla alışırsınız.olmadı baktınız yapamıyosunuz aynı şehirdeymişsiniz zaten döner gelirsiniz memekeletinize.ne kaybedersiniz ki :)
Ahahahhaha
Canim nevresim havlu gibi seyleri eminonunde kurkcu handan aliyoruz. Yan tarafinda bitane pasabahce magazasi var orda da bir cok sey var. Cam bardak cesitleri baharat takimi tabak canak ivir zivir hersey var
Yemek takimi falan alacaksan eminonunde yukari beyazita dogru cikacaksin. Bakircilar diye bir yer var o cadde boyunca hep zuccaciye dolu. Pazarlik yapinca indiriyorlar herseyi bide nakit olursa. Bunun disinda ben netten de biseyler aldim. Benim artik eksigim fazla yok. 2nevresim alicam bitane pike takimi gelin seti mi ne ilk gun serilecek olanibide bornoz takimi alicam. Baska bisey almicam
@tubbb eline sağlık kuzum çoook güzel olmuş :))
kızlar işlerimi bitirdim uyku vakti :) 2gün sonra evimdeyim inşallah:) iyi geceler hepinize:)
Kizlar ben hediyelerimi neyle dagiticam ya sepet var bitane pembe tulle suslemistim ablamin kinasinda onu kullansam olur herhalde
Sac modeli de bakiyorum. Sade bi topuz yaptirayim diye dusundum.
Neden istemediler ki nişanlını canım?
bence our neen olmasın canım
ama saçını topuz yaptırma
yok canım ben elazığlıyım o adanalı, tekrar başka güzel bir iş bulması lazım dönmemiz için biz mecbur oraya yerleşecez
ooo çok saol canım benimmşimdiden söyledim kurtuldum deme daha çok sorarım
iyi geceler canım mutluluk peşini brakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?