2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hakkını sonuna kadar ara vallaha canım, esnaflığı bilmeyen yapmasınnn..
Bu arada istanbula geldiğimde alışveriş yerlerini bana söyleyecek birini buldum galiba sanırsam

Tabi canim ne aradigini soyle sen buluruz

Teşekkür ederim canımm çok yardıma ihtiyacım olacaakkk

Aradığım şeyler bütün ev malzemelerii .p

canım anlıyorum seni.ama hepimizin korkuları var başka başka da olsa.ben
Kızzz neeresindesin ankaranın?? Ben de ankaradayımmm

Teşekkürler bebişlerim

canım söylersem kabak gibi ortaya çıkar herşeyim :))) merkeze biraz uzak gelişmekte olan bi ilçedeyim.sen neresindensin yazmak istersen tabi :)

Canım yaştan ötürü öyle yaparlar çok normal. Biz de ne olaylar atlattık aile i ikna edene kadar. 1.5 ay konuşmadılar benimle.Yaşın daha erken diye çok tepki verdiler ama şimdi sağılsunlar her şeye koşturuyorlar onlar da heyecanlı.. Yani duruma alışınca her şey rayına oturur sen dert etme kendine

canım hepimizin korkuları endişeleri var başka başka da olsa.herşey oturur zamanla alışırsınız.olmadı baktınız yapamıyosunuz aynı şehirdeymişsiniz zaten döner gelirsiniz memekeletinize.ne kaybedersiniz ki :)

Gençler selammm sabahtan beri internetteyim bi giremedim foruma neyse naber napıyorsunuz? Ben yazılı okudum sabahtan beri dizi izledim falan öylee işte var mı bi konu?

Teşekkür ederim canımm çok yardıma ihtiyacım olacaakkk

Aradığım şeyler bütün ev malzemelerii .p

Ahahahhaha

Canim nevresim havlu gibi seyleri eminonunde kurkcu handan aliyoruz. Yan tarafinda bitane pasabahce magazasi var orda da bir cok sey var. Cam bardak cesitleri baharat takimi tabak canak ivir zivir hersey var

Yemek takimi falan alacaksan eminonunde yukari beyazita dogru cikacaksin. Bakircilar diye bir yer var o cadde boyunca hep zuccaciye dolu. Pazarlik yapinca indiriyorlar herseyi bide nakit olursa. Bunun disinda ben netten de biseyler aldim. Benim artik eksigim fazla yok. 2nevresim alicam bitane pike takimi gelin seti mi ne ilk gun serilecek olani bide bornoz takimi alicam. Baska bisey almicam

ama bizimkiler nişanlımı da istemediler tek sorun yaşım değildi.çok zor zamanlar geçirdim bende.artık vazgeçmeyi bile düşünüyodum.yapamadım tabiki ailem de zamanla sever dedim.evlilikle her konuda daha iyi şartlarda olucağımı düşünüyorum.evde biraz huzurum kaçtı çünkü.yoluma bakmak istiyorum bundan sonra bende.ailem tabiki iyiliğimi isterler ya da beklentileri farklı olabilir ama herkes akşam olduğunda kapısını çekip kendi kendine eşiyle birlikte başını yastığa koyuyo neticede.ben napıcaktım o zaman.kendimce doğru olanı yaptım.inşallah mutlu huzurlu olurum tek dileğim bu.

Neden istemediler ki nişanlını canım?

Kizlar ben hediyelerimi neyle dagiticam ya sepet var bitane pembe tulle suslemistim ablamin kinasinda onu kullansam olur herhalde

Sac modeli de bakiyorum. Sade bi topuz yaptirayim diye dusundum.

yok canım ben elazığlıyım o adanalı, tekrar başka güzel bir iş bulması lazım dönmemiz için biz mecbur oraya yerleşecez

ooo çok saol canım benimm şimdiden söyledim kurtuldum deme daha çok sorarım

@tubbb eline sağlık kuzum çoook güzel olmuş :))
kızlar işlerimi bitirdim uyku vakti :) 2gün sonra evimdeyim inşallah:) iyi geceler hepinize:)

iyi geceler canım mutluluk peşini brakmasın

Kizlar ben hediyelerimi neyle dagiticam ya sepet var bitane pembe tulle suslemistim ablamin kinasinda onu kullansam olur herhalde

Sac modeli de bakiyorum. Sade bi topuz yaptirayim diye dusundum.

bence our neen olmasın canım
ama saçını topuz yaptırma

o zaman istanbul en mantıklısı olmuş sizin için canm .benim memleketime gelceksin orda yaşıycaz falan dememiş ne güzel.alışırsınız işten güçten vakit bulup her an ailenin yanına gidilmiyo zaten aynı şehirde olsanız da.fırsat buldukça gidersiniz.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…