2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bi sürü sebep gösterdiler.ailesini sevmiyolar nişanlımı da tanımaya çalışmadan karşı çıktılar.ağızlarına ne geldiyse saydılar yani canım.hangi birinden bahsediyimki :)
Hadi ya :/ üzüldüm canım ama zamanla alışırlar düzelir inşallah. Zor olmuştur sizin için

Evet canım aynen
Güzel mutlu bir hayat bizi bekliyordur inşallah

Kızlarr son konulara dahil olamadım ama okumaya çalıştım hepsini. Malum eve 8de gelince ev işleri çok oyalıyor, bitkin hissediyorum. Sabah da erken kalkacağım tabi, o yüzden iyi geceler hepinizee

bi sürü sebep gösterdiler.ailesini sevmiyolar nişanlımı da tanımaya çalışmadan karşı çıktılar.ağızlarına ne geldiyse saydılar yani canım.hangi birinden bahsediyimki :)
Ailenin istememesi çok kötü bir durum ama inşallah zamanla aşarsınız bu durumu canımm

Ailenin istememesi çok kötü bir durum ama inşallah zamanla aşarsınız bu durumu canımm

evet gerçekten hevesimi herşeyi alıp götürüyolar.ablamın eşine de karşı çıkmışlardı.ona karşı çok daha katılardı.halada görüşmek istemiyolar.bana da çok karşı çıktılar evet ama ablamınki kadar değildi.tanıdıkça severler diye umut ediyorum.inşallah canım :)

İnşallah severler canım beniimm

yani topuz dediğinde aklıma sıkı toplanmış bir topuz geldi, dağınık topuz modelleri var çok güzel yada saçların uzunsa çok daha güzel modeller var sen en güzel olacaksın gösterişli ol

Yok sıkı topuz yuzume gitmez zaten karadenizliyim burnum önden gidiyor benim sacim belimde degil ama uzunlugu yeterli bi topuz cikar herhalde daginik yada örgulu topuz dusunuyorum.

YEKTA61 Canım Hayırlı olsun toik sana geçmiş :) Bu durumda @mutluhatun nerede noldu goremedm onu ben

Canim bazi sıkıntilar oldu, bazi arkadaslarimiz yani aslinda buyuk bi cogunluk mutluhatunun samimi olmadigindan ve bazi davranislarindan rahatsizlik duyduk. Buna bende dahilim. Sahsima özellikle yapilmis birsey olmadigindan simdiye kadar rahatsizligimi dile getirmedim. Ama patlak verdi ve o da topigi kapatmak istemis ama kapatilmadi sonucta bi tartismadan dolayi. Sonra da devroldu iste.

Aaaa ben kacırdım bunları gıremedım ama ne gıbı sorunlar yaşandı ki?

Canım bunlar ne zaman yasandı link varmı merak ettım cok

Miss_bonn buralarda mısın? hafta sonu Eskişehir'e geliyoruz kısmetse salon bakmaya :) şans dile bize :)

Bol şans canımmm umarım gönüme göre bi salon bulursun mutlaka haber ver bana gezerken baya bi bilgi sahibi oldum sayılır :)Yardımcı olabilceğim bişey olursa seve seve olurum aklında olsun canım..

Kızlar bitanecimle konuşuyorduk saatlerdir yavrimunun burnu kulağı sarılı kıyabilemem. Şimdik ben de yatıyorum, iyi geceler gelincikleeeeer.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…