Ben evlenene kadar ohooo millet 3.cü çocuğu yapar.
tasarimcibayan yaa çok özendim şimdi ama gerçekten işleriniz harika ama greenandblue deyimi ile burjuvalar için geçerli :) benim için sanırım öyle düğünler ve foto çekimleri bir hayal
Bizde bir günlüğüne burjuva oluruz,ne kadarmış dış çekim, düğün hikayesi ki?
kız sen daha 25 yaşında değilmisin ne evde kalması bakimmmsende evde kaldıysan ben nerelere gidem
Evden kuaförden düğününe kadar olan kısım canım videolara çekiliyo sonnraa düğün hikayesi oluyo
Anladım orayı yavru kuşMaliyeti nedir merak ettim
Kendim evlenene kadarda oyle canim :))Ben evlenene kadar profesyonelleşeceğin kesin :)
Canim dugunhikayesi var ankarada 3 bin fln sanirm bizimki birz daha fazla.. İki katindanda fazla diym sen anla. Ama bizim ekibimz cok cok profosyonelAnladım orayı yavru kuşMaliyeti nedir merak ettim
Paylaşabilirsin kuzum:)
Oyyyy vallaaaCanim dugunhikayesi var ankarada 3 bin fln sanirm bizimki birz daha fazla.. İki katindanda fazla diym sen anla. Ama bizim ekibimz cok cok profosyonel
Nasipp kuzu bi bakmışssın herşey hemen oluvermişşşVar ama evlenmeye de çok var.
Konumuzun adını züğürt gelinler yapma vakti gelmedi mi sizce de?Oyyyy vallaaayaa çok merak ettim özelden ismini yazarmısın
Konumuzun adını züğürt gelinler yapma vakti gelmedi mi sizce de?
30 yaşta genç şekerim deme öleBen hep genç yaşta anne olmayı isterdim 24-25 falan.. O hayallerim suya düştü, 30dan önce çocuk falan olmaz heralde..
Mantıklııı valla ben çok beğendimmKonumuzun adını züğürt gelinler yapma vakti gelmedi mi sizce de?
Ohhh kuzu iyi yapmışssın denediğinde foto çekilseydin keşkeeeKızlarr ben geldiiimm:) gelinliğim ve bindallım çok güzel olmuş :) kına malzemelerimide aldıım:) kuaförümü de hallettim :)) işlerim bittiiii:) 12gün kala:)
Kızlarr ben geldiiimm:) gelinliğim ve bindallım çok güzel olmuş :) kına malzemelerimide aldıım:) kuaförümü de hallettim :)) işlerim bittiiii:) 12gün kala:)
Kızlarr ben geldiiimm:) gelinliğim ve bindallım çok güzel olmuş :) kına malzemelerimide aldıım:) kuaförümü de hallettim :)) işlerim bittiiii:) 12gün kala:)
üstte çamaşır sepentinde var canım kargoda yazmıyo diye biliyorum ama bi bak istersen.ben bekar halimle yüzük yok bişey yok gidip aldım mağazadan neden utanıyosunki.tanımıyolar etmiyolar bi daha görmiycekler seni.ama nolur nolmaz kargoyu evdekiler alıp açarsa çok utanırım bende.o daha riskli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?